fredag 30 oktober 2009

Fredag!!

Det har ju inte liksom varit min veckan men det blev det när jag fick en massa presenter när jag kom hem till älsk idag :) Hade fått två paket som jag skulle hämta på Ica :) Ett av Anette och ett av mamma :D fick ett par fina tjocksockar & örhängen av anette och cilla :) Tack :) Av mamma fick jag sockar ett linne och så fick jag en ny mobil, för den andra gick sönder :) Happy:) Och så fick jag en ny hockey klubba av älsk och hans familj :) Jag fyller egentligen år i morgon men jag fick paketen idag så då öppnade jag dom åh :) Kommer ju ändå inte vara hemma i morgon så :D Så glad över sakerna jag fick :D Fick en Sony ericsson c905 :) och en Reebok 6k klubba ;D Nu är min vecka mkt bättre :)

Nä nu ska jag göra mig klar för sängen för jag kilver upp tidigt i morgon för att vi har samling halv 10 och jag ska till lägenheten innan och fixa :D Är Taggad för match !!

Tack och hej !


Fredag!

Har inte skrivit på länge , men har haft mkt att göra har inget internet men hoppas att jag får tbk det snart !! och har inte haft lust att sitta vid datorn heller !!

ajja fyller år i morgon !!  17 år !! Funny, men har borta match så jag är väl inte hemma på hela dagen :/ Tråkigt men hoppas att basti har gjort tårta till mig, tills jag kommer hem !! Hoppas att det går bra på matchen !! Man kan ju i alla fall hoppas !!

Jag börjar bli less på allas skit snack.. Fatta inte var det är med dig ?! du har fan inte pratat med mig på 3 veckor?!!  Fattar nada, känns som att alla skiter i att jag finns här !! Ingen jävel pratar med en ?! Äre något fel med mig lr?

Detta är fan inte min vecka !! Allt har gått så jävla fel !! Precis allt !!

Men jah !! Ska göra annat !!  Har ju lektion snart så !! 


Älskar dig Sebastian Tåli !!  <3<3

måndag 12 oktober 2009

Måndag! Och i övik

Ja då var man hemma i övik igen !! Kom från malung igår, det gick väl bra med resan hem. Saknar min älsk bara. Men i alla fall åt på burger king när jag kom till övik, min syster var med oxå :) Roligt .. Sen åkte jag hem och såg på tv med Anette för pappa jobbade natt.. skrev klar engelskan innan jag somnade..
 I alla fall när jag vaknade i morse så ringde älsk :)) Gick upp satte på en tvättmaskin har dock inga kläder rena när jag kom hem XD hehe.. sen gjorde jag frukost och ett tag efter vaknade pappa för han skulle på möte :) duschade gick ut med hunden :D Sköönt .. Och när jag kom in så gick jag och satte mig vid tvn och gjorde natur, som vi har prov på när vi kommer tbk !! Drygt ... Men nu ska jag göra annat !!
Åker till bror ikväll tills i morgon :d Gött. att vara med bror idag  och i morgon :)

* tingeling *

lördag 10 oktober 2009

Lördag.. några timmar kvar!

Några timmar kvar tills jag åker hem till övik igen för jag har lov nu :)) gött.. men vill ha det veckan 44 istället men vad ska man göra då? Men i alla fall åker hem i morgon, tåg i 9 timmar :// drygt.. men kommer att ha datorn så jag kommer att se på film och om mitt internet funkar ska jag använda det :) annars blir det mobilen man änvänder lr jag få se hur det blir !! Jag har i alla fall skickat min mobil på lagning för den funkar ju inte precis, det står att sim inaktiverat .. drygt, typ använt den i 3 veckor ... men hoppas att den blir bra när jag får tbk den ! har nu älsk gamla iPhone.. har lust att köpa Ipod 5G , den har kamra och radio.. men vi få väl se hur det blir.. men det märker vi väl. men i alla fall ska kanske klippa mig när jag kommer hem har jag tänkt, men vet inte hur.. vill har något snyggt i alla fall.. ska försöka ha kvar min längd på håret men ändå göra något snyggt.. ser hur det blir med det ;D
Men i alla fall åker jag hem och jag hoppas på att någon vill träffa mig .. men ska inte hoppas för mkt !! ska försöka lägga upp bilder från USA någon dag.. har kort på mitt minneskort oxå så jag lär lägga in dom oxå.. Men jag ska vara social med min älsk nu som jag inte kommer att träffa på en vecka.. ville att han skulle följa med mig hem men.. det blir en annan gång det :))


puss på er * Tingeling *

fredag 9 oktober 2009

Fredag!!

Har inte uppdaterat på det sistonet, har varit på en underbar resa till USA med Mamma & Anders :)
Shoppade otroligt mkt :) Kommer in bilder därifrån senare när jag har laddat bilderna till datorn från camran/mobilen :) Men jag hade mkt bra :))

Nu sitter jag hos käraste Basti och kollar runt lite på internet , sa jag att jag hade gjort manikyr i USA? det gjorde jag i alla fall, förlängning och rosa färg på tipparna fick jag :) mkt nöjd :)) När jag kom tbk till malung och skolan insåg jag att jag har mkt att göra såklart. Men det är mkt jag har gjort klart faktist :) Ska göra klar min engelska uppsats om mig själv nu i helgen lr i morgon så jag kan skicka in den till Marit .. Men och så åker jag hem på söndag till övik igen .... drygt.  är hemma i ungefär en vecka. kommer att sitta på ett tåg och buss i 9 timmar :( * SUCK * Men jah!! jag får komma hem ett tag, men kommer att sakna älsk då !! och alla i malung oxå :) Men nu ska jag göra annat, skriver i helgen ;))

* Tingeling *