tisdag 27 juli 2010

Sitter och ser på tv och funderar om man kanske skulle ha fixat ner något mer skit till datorn så man har något att göra i morgon på tåget ner till mamma.. Men kommer inte på något mer jag vill ha.. Men lär oxå packa ordning min väska som jag inte har packat upp ännu från när jag var hemma :o men det kommer jag att göra snart.. Lär hämta kläder som jag har tvättat åh.. Gud så mkt jag måste göra helt plötsligt :o men i alla fall.. ska kolla runt i fall det är något mer jag vill ha tills i morgon..

måndag 26 juli 2010

Vill ha!!

Några saker jag bara vill ha NU!! Och en massa andra saker med :o Men det är 4 st saker jag vill ha !







Om man har tur kanske man kan in handla några av dessa saker när man har fått pengar :) Fast då ska Conversen vara rosa men samma modell :)

Sebastian <3

En funderare!

Sitter och funderar på om man kanske skulle ha bytt till en annan blogg sida.. I så fall till vilken? funderar på om man kanske skulle ha bytt till Veckorevyns blogg sida, men jag vet inte.. Ni kanske vet någon som jag kan byta till eller om man ska ha kvar bloggen på denna? :o Ska sitta och fundera på detta ett tag...

Har kanske inte sagt att jag är i Malung men åker ner till mamma på onsdag :) Ska dit ner och jobba och umgås med mammi ett tag :)  Basti <3

tisdag 20 juli 2010

Tåget.

Ja som ni märker har jag inte skrivit så mkt, för att jag har haft det fullt upp nu innan man skulle åka ner till Malung på Dansbands veckan :) Men har i alla fall har jag jobbat klar och den sista dagen var i fredas.. Men i alla fall för två veckor sedan var jag hos min styv syster och hälsade på och hade det gött :) Och i helgen som var, var jag syster systers kille och bror till Mormor och hälsade på :) Och jag sov de hos henne på fredas natt tills på lördag då vi skulle åka till Åsele för att det var marknad där, och så stannade man över tills på söndags med styv syster och träffade folk och umgås :) Och så kom jag hem i går (måndag) från styv syster för att jag sov de hos henne tills igår, för det var enklare så för att hon skulle ändå in till stan igår för att hon jobbar idag :) Men i alla fall på tal om idag så har jag packat och donat och vid ett skjutsade pappa in mig för att jag skulle med bussen 13.40 från stan till Sundsvall där jag bytte till tåg till Gävle och sen där bytte jag till tåget mot Borlänge som jag sitter på just nu :) Tur att man har mobilt bredband så jag kan fördriva tiden lite i alla fall :) Men nu ska jag kolla runt lite på internet, puss . Läger in en bild på en av våra tre söta valpar och han kallas Bullen :)

torsdag 8 juli 2010

Innan jobbet :)


Hundarna gillar att äta på en på morgonen innan man ska åka och jobba :)

Innan jobbet :)


Hundarna gillar att äta på en på morgonen innan man ska åka och jobba :)