tisdag 31 augusti 2010

Bussen/Teater

Sitter just nu på bussen om inget annat har hänt, ska i alla fall till Sunne på teater, vi ska se på "En midsommarnattsdröm" av William Sheakspear.. Våran lärare tycker att den är bra, hoppas att den är det då, men man vet ju aldrig, men i alla fall när jag kommer hem så ska jag på Hemköp så jag skriver igen antingen när jag kommer hem ikväll eller i morgon, men hade så bra så hörs vi sedan! Puss

måndag 30 augusti 2010

Natt..

Nu när man har sett klart "fångaren på fortet" är det dags att gå och lägga sig ska även läsa lite nu innan man ska sova! Men i alla fall åker till Sunne i morgon och ser på teater och när man har kommit hem ska man äta och sedan begesig till Hemköp för inventering!! men ska gå och lägga mig nu god natt..

Eftermiddag

Och så har man snart gjort allt som stod på schemat för dagen! Har tvättat klar och väntar nu bara på att kläderna ska torka! så ska jag gå en vända till ner till tvättstugan och hämta kläderna! Men har i alla fall varit och handlat idag!  så nu har man lite mer frukost och mat! Ska göra mat snart det blir troligtvis potatismos med fiskpinnar :D så himla gott!! Men ska även diska undan lite skit, men kommer att spara lite till Amanda, eller jag få se hur jag gör! Men i alla fall i morgon åker man till Sunne på en teater som vi ska kolla på genom svenskan! Det kommer att bli roligt kan man hoppas i alla fall, ska även göra lite fika till det, ska ta med mig lite vatten och några baguetter, får lunch av skolan men alltid bra att ta med extra.. Men i alla fall ska fixa och dona lite nu, skriver mera sen ..

Ny vecka, ny dag!

Åh så är det Måndag igen, denna vecka bjuder det på en massa roligheter! Idag skola och tester i hockeyn, och sedan lär jag tvätta om det finns tid då! och handla för att vi inte har någon frukost :o imorgon ska vi till Sunne och se på "En midsommarnattsdröm" av William Sheakspear. och när man har kommit hem där ifrån så ska man på inventering på hemköp så vi kan åka på en cup till helgen! Onsdag och torsdag ska vi antagligen spela mot sveg i Älvdalen och så ska vi på is här hemma och testa grejor och så lär man ju packa för Fredag-Söndag är vi på Cup i kristinehamn!! Funfun! Men nu ska jag kolla lite på och fixa frukost innan man ska dra iväg till ishallen för speciallidrott! Ha en go dag/vecka!

söndag 29 augusti 2010

kväll!


Tänkte bara lägga in lite bilder på mitt rum från min nya lägenhet! Och sedan ska jag lägga undan datorn för att se på tv och sedan tänker jag sova! 
När man kommer in i rummet! 

Sängen 
Precis höger om när man kommer in.
Andra sidan sänge, kommer in till köket med dörren och så har man en garderob där till vänster! 
Mellan sängen & bokhyllan! Något gött men en stor spegel! :D

...

Och så är helgen snart slut, och imorgon börjar allt på allvar igen med skolan! Vi inledder veckan med att ha tester i morgon på speciallidrotten! Hoppas att det kommer att gå bra, och sedan flytter att på under dagen och ska jag försöka att tvätta för att till helgen åker vi till Krisinehamn på cup! Åker redan på Fredag kväll!! Och innan det ska vi försöka att ha en träningsmatch! och hinna kolla grejorna! Men det blir att ligga på och hitta bra lösningar på allt.. Men i alla fall är hemma hos älsk nu och ser på tv.. Ska troligt vis ut ikväll på en springtur om det inte regnar för mkt! Men det kan man hoppas att det inte gör! Men i alla fall, ska försöka att fixa en ny header i veckan! Men det beror på om man har tid.. Men ska kolla på tv igen! Puss
 En bild ifrån torsdags! Nya kläder på både linnet och jeansen från JC! 

torsdag 26 augusti 2010

En dag kvar!

Åh så har torsdagen gått snart, idag på skolan har man hållit på med projektarbetet har även hunnit pratat med Ewa om hur vi ska gå till väga och det till projektarbetet! Hoppas att vi får igång det! Skulle varit hur roligt som helst! Men i alla fall har även fått en bokhylla till lägenheten! Äntligen, nu kan jag ställa upp mina grejor någon stans! har även fått en ny tv! det behövs alltid! Men har även möblerat om mitt rum, kommer bilder sen när jag har packat upp allt, det är ganska så mkt grejor där inne just nu! Men jah... Och i morgon är det fredag! och det innebär att det är helg snart! Har typ ett kick off på lördag med hockeyn! och förhoppningsvis så går vi på is nästa helg! Något gött!! Men nu ska jag fixa och dona lite med en ny header hade jag tänkt!! Puss på er!

onsdag 25 augusti 2010

Onsdag !

Idag har man bara hållit på med projektarbetet! Men har även hunnit med ett litet träningspass, cyklade i runt 20-25 min! Duktig, man måste träna lite extra nu innan testerna som vi ska ha! Men i alla fall går på is nästa helg! Något gött!! Har även bokat in en grundutbildning som tränare om 3 veckor! Ska gå den utbildningen för vi behöver den till vårat projektarbete! eller den är bra att ha i alla fall! Men nu sitter jag och kollar lite på tv och jag väntar på att "Fångaren på fortet" ska börja men det är typ om en timme! Men ska i alla fall sätta mig ner och skriva lite i loggboken! Men skriver sen igen..

tisdag 24 augusti 2010

Fångare på fortet!

Sitter just nu i sängen och ser på "Fångare på forte"t som just började! Till det har jag chillinötter och cola :)

Hade i alla fall min första skoldag idag! Vi ska typ bara hålla på med projektarbete denna vecka och såna uppgifter vi inte har klara från förra året! Men det ska bli skönt att komma in i rutinerna igen! Men nu ska jag se på tv!! Hejhej
 Några bilder från mig tidigare idag! Lite suddiga men!

måndag 23 augusti 2010

EN dag kvar.

Jah, så har snart min sista dag på mitt sista sommarlov tagit slut. Min dag har jag tillbringat med Amanda min sambo vi har fixa och donat i lägenheten, vi har handlat mat och handlat lite andra små saker till lägenheten. Vi har även ätit amerikanska pannkakor :o något mättande det är :o Men gott i alla fall.. Har även varit på malungshem och sagt till att vi behöver två nattduksbord och en till bokhylla och en ny tv.. Hoppas dom kommer med det i morgon, måste packa upp mina grejor :o Har så himla mkt grejor att packa upp :o men ska hinna göra det i veckan! Men i alla fall nu är jag hemma hos älsk och kollar på tv och väntar på att Fångarna på Fortet ska börja! Längtar verkligen, det är 45 min kvar, efter det blir det att sova så man inte är så himla trött i morgon när man ska till skolan!  ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen! Men i alla fall, nu ska jag kolla lite på 2½ men! Men skriver mer i morgon.. Puss

söndag 22 augusti 2010

Malung

Har inte skrivit på ett tag för att har varit nere hos mamma i Malmö och jobbat och stått i! Men nu är jag i alla fall tbk till Malung igen! Börjar ju skolan på tisdag så! Imorgon tänker jag vara i min nya lägenhet och fixa och dona medans älsk är på jobbet! Har ju en massa nya kläder att plocka upp ur resväskan! Gött med lite nytt i garderoben, men nu ska jag kolla lite på Toppbloggarna på aftonbladets webb-tv! Men ni får ha det bra så skriver jag sen igen!