torsdag 30 september 2010

musik..

Kom hem från skolan för typ 10-20 min sedan hade prov och sedan när man var klar fick man sluta :) och så hade man tur att man inte har någon lektion efter :D Sköönt.. provet gick sådär kunde ha gått bättre, är lite besviken på mig! Men bättre lycka nästa gång!
Det är nu bara två dagar tills seriepremiär :D dåligt nice ;) Längtar så himla mkt, första matchen blir mot Sandviken :) Men i alla fall, ska fixa lite med datorn och ska se lite One tree hill hade jag tänkt :) Innan man slänger in lite mat i skallen och drar över på ishallen :)

onsdag 29 september 2010

Tiips !!

Ska tipsa om en jätte bra blog som jag tycker att ni ska kolla in på och jag läser även den :) Ska säga att den är asa bra !! kolla in den så är ni toppen :) ---> Bloggen

Sovdags

Ska snart lägga undan datorn för att sova, har träning i morgon bitti vid kl.07.30 :) Så lär vara pigg tills dess. Har även serie start på Lördag! mkt spännande, Få väl se hur det går då :) Men i alla fall, ska kolla lite mera och sedan ska jag stänga ner och krypa in under täcket :) Men vi hörs :)

tisdag 28 september 2010

...

Detta är ingen bra dag.. Men i alla fall har varit på skolan sedan hem för plugg och så nu har jag just kommit hem ifrån träningen... Men nu ska jag sova, som man egentligen skulle göra för ett tag sedan! Men i alla fall.. God natt på er alla ! :)

måndag 27 september 2010

Måndag!

Och så har en ny vecka börjat.. I alla fall i morse åkte mamma hem :/ Tråkigt, men har varit skönt att träffa henne i alla fall.. Kom just hem ifrån skolan och ska slänga i mig lite mat och sedan vidare till ishallen för tredje träningen för dagen :) Men men, håller ju med hockeyn för att det är roligt så :) hehe, ska i alla fall gå och fixa maten får väl se om jag skriver mer sedan eller något :)

lördag 25 september 2010

Lördag!

Jag ifrån nian :) Blond och lugg :)
Vaknade tidigt i dag! ska göra oss klara för sedan gå ner på byn och äta lite frukost och kolla lite, ska även handla med oss lite mat innan vi går hemåt igen till lägenheten :) Senare idag blir det att träffa alla på hockeyn och sedan bara ta det lugnt :) Men nu ska jag kolla vad för kläder jag ska ha :) Skriver senare.

fredag 24 september 2010

Hemma!

Håller på att fixa och dona lite med datorn! Har även flyttat över min gamla hårdisk till datorn! Har så himla mkt grejer på den så! Men i alla fall försöker att få hem photoshop, fast det kommer att ta ett tag bara föra att man ett mobilbredband! Men kommer inte att ångra det hela! För den photoshop jag har på datorn är typ på något annat konstigt språk! Kan inte ändra det heller! Men i alla fall!  Ska kolla lite på Facebook och lite annat! Skriver mera närmare kvällen! Blir i alla fall bara hemma och inväntar mamma :D
Bjuder på en bild från förra året med hockeyn

Skolan!

Sitter och tar det lugnt! Hade en lektion mellan 9-10 och har nästa vid 13.05 :) så man ska väll sätta sig och plugga lite :) skriver mer sedan :)

torsdag 23 september 2010

Träning!!

Har för typ en halvtimme sedan kopplat in en dator som bror hade fixat och kom med den till mig i tisdags :) Något gött! Skönt med en ny stationär som funkar och verkligen inte är seg heller för den delen :) Men i alla fall sitter och lyssnar på lite musik nu innan man ska gå på träningen ! Har tidig träning idag som är mellan kl.16.30-17.45 :) Något nice :) Då har man hela kvällen för sig att göra annat! Men i alla fall ska göra mig klar och ska snart ta och gå! Men skriver efter träningen :)

onsdag 22 september 2010

Idol!

Ligger och kollar på idol och tänker lägga undan datorn nu och sedan efter det blir det att sova, har träning i morgon kl.07.30 så :) God natt :)

Plugg!!

Sitter hemma hos älsk och kollar lite på tv och surfar runt lite, ska plugga lite nu! har filosofi att göra tills i morgon och lite psykologi, men tror att jag ska göra det i helgen med mamma :) Ska bli mysigt med mamma i helgen :) Men ska ta och plugga lite nu :) Skriver mer senare

tisdag 21 september 2010

Väntan!

Sitter hemma i lägenheten efter en lång dag på skolan. När man kom hem ställde man sig och diskade lite grann, har lite mer att diska, få ta det senare. Har även varit och handlat lite mat, behövs ju :) Och nu så sitter jag och väntar på att bror ska komma :) Han ska komma med en ny dator till mig ! Och han har även varit och köpt?! bil tror jag :) Men det tror jag ! Hehe, men ska ta något litet och äta och sitta vänta lite mer och sedan åka och äta med han och min morbror som följer med :) Sen blir det att åka på träning efter det :) Skriver kanske i kväll, annars skriver jag igen i morgon :) Hade

söndag 19 september 2010

Trött!!

Har då avverkat en helg med lite hockey snack! Jag har då varit på tränar kurs, och lyssnat och tagit till mig saker inom hockeyn.. Man var där hela dagen igår och efter det åkte man till Kine en sväng och sen ner på byn för att äta lite pizza :) Och idag så var man på ishallen från kl.8 :o kom hem för ett tag sedan och nu så sitter man här.. Ska göra klart svenska hade jag tänkt! Skolan är ju viktig! men hej så länge!

fredag 17 september 2010

Sent/Sängen!!

har varit på skolan idag och har inte gjort så mkt där eller joh, har fixat svenskan och historian, men är inte klar med det ännu.. Har suttit och gjort ännu mera historia i kväll men har en fråga kvar att göra och sedan kan jag skicka in den! Och har även renskrivit svenskan men har en sida till och skriva men vet inte vad jag ska skriva där, men kommer säkert på det på söndag för det är sista dagen den ska vara inlämnad! Har ingen annan tid är i dag och söndag eftermiddag att plugga på för att man har Tränar kurs i morgon och på söndag! Men men och så är det marknad i Malung och det kan man ju inte gå på för att man är typ inlåst i ishallen i två dagar! Nä men skämt åsido! ska kolla lite mera på Timrå-Frölunda som går på TV4 just nu! Men skriver mer när jag har tid igen! hejhej

torsdag 16 september 2010

Musik!

Sitter nu och lyssnar på spotify och tar det lugnt kom hem från skolan och lite träningar för ett tag sedan.. Och just kom min sambo hem alltså Amanda.. ska försöka komma på vad man kan göra till middag ganska så svårt men.. Ska se på tv nu :) skriver mer sedan

onsdag 15 september 2010

Onsdag igen :o

Sitter just nu i Bastis säng kom hem för typ 10 min sen från specialidrotten och fick lov att hämta lite stuff i lägenheten så jag kan duscha här.. Ska i alla fall hem till Malin S idag för att se matchen mellan Leksand-Mora med laget :) Dåligt mysigt :) Men i alla fall .. Var på skolan idag och det gick väl bra, hade inte missat så himla mkt i alla fall på två dagar.. Men jah.. Har även funderat lite på vad jag vill ha i 18-års present! Hoppas att jag kan få det jag vill ha! Men det tror jag säkert.. Men i alla fall.. ska kolla lite stuff på Internet och sedan ska jag hoppa in i duschen och fixa och dona lite innan jag ska till Malin.. Skriver sedan :)

tisdag 14 september 2010

Idol !

Är hemma hos älsk och ser på idol :) Var i alla fall inte på skolan idag för att man hade en stänk av feber igår! Som typ ingen tror på.. Men sånt är livet.. Men i alla fall har varit hemma med Amanda och typ tagit det lugnt fick även undan lite tvätt... skulle ju tvätta ändå idag så! Amanda har oxå varit hemma i dag för att hon är sjuk med. Så man hade något att göra i alla fall.. Men i morgon är det tbk till verkligheten igen, skolan, träningar och tester.. Men i alla fall ska inte skriva så mkt mera nu, ska fortsätta och se på idol nu :)
Bjuder på en bild från skolfoto med hockeyn.. 

måndag 13 september 2010

TV!

Ska snart ner till källaren och hämta mig kära glass! Ben & Jerry's :D Något gött.. Ska bänka mig framför tv resten av kvällen hade jag tänkt! Ska se Ullared och sedan blir det vad det är på tvn! Sedan efter det blir det att sova! Lär ju bli frisk! Har ju bara ungefär 3 veckor kvar innan serien börja så! Men läs hinna bli frisk innan dess i alla fall! Ska nu hämta min glass skriver mer i morgon!
 

Bra start på veckan!

Ja, låg sjuk i helgen tyckte att jag hade blivit bra idag så jag tränade på specialidrotten men jah, det skulle man inte ha gjort.. Gick hem från matten för att man var helt borta, var verkligen inte bra! Och har nu senare på eftermiddag har man in sätt att man har feber, en låg en.. Hoppas man bara blir frisk så man kan gå till skolan men jag behöver inte träna på en gång. Blir troligtvis hemma i morgon men.. Men det ser jag i morgon, det som är positivt är att troligtvis så kommer min sambo oxå vara hemma, alltså Amanda, för hon har oxå feber och har lite hosta. men ska försöka att göra så man blir frisk så man får träna i alla fall !! Har ju tränarkurs i helgen så.. Men i alla fall ska se lite på tv nu :) Skriver mer sedan

söndag 12 september 2010

En dag kvar!

Ligger i sängen och försöker att göra lite historia! men det går sakta men framåt, eller jah, kanske bakåt?! kommer inte ihåg ett piss från förra året! Förstår inte vrf hon gör detta mot mig! Kan hon inte bara nöja sig?! men jah.. Får väl göra det jag kan, men få se hur det kommer att gå! Men i alla fall ska fortsätta nu har även svenska och göra så! Och lite annats skit med.. Skriver mer senare!

lördag 11 september 2010

Lördag!

Sitter i sängen just nu och ser på TV-pucken som går på SVT1 Dom som spelar just nu är Stockholm-Västerbotten! synda att man inte få se Dalarna eller Ångermanland! Skulle varit så roligt, men jah!! Men ska se på hockeyn nu, skriver mer sedan!

fredag 10 september 2010

Film!!

Tror att jag ska stänga ner datorn, eller?! Man kanske ska lägga undan den medans man ser en film på TV4 ! Måste ju roa min kväll på nått sätt :p nämen, ska mysa ner mig igen under täcket och se på filmen, skriver mer sen annars skriver jag i morgon i så fall sov så gott :)

TV!!

Är hemma hos älsk nu, eller har varit det ganska så länge nu! Fick skolfotot idag!
I helgen blir det att ta det lugnt och plugga lite! Ska i alla fall se på One tree hill nu! Puss

Testar


Kollar om man kan skicka kort till bloggen :)

Skolan!

Sitter på skolan nu har typ slutat! Har skoljoggen i eftermiddag men jag är inte så pigg så jag ska inte vara med på den! Men har i alla fall haft en lektion idag! Men har inte gjort så mkt på den xD Men har information & layout, men jag ska göra den hemma idag! Men ialla fall ska logga ut nu .. ska börja röra mig hemåt till lägenheten! See yauh!

torsdag 9 september 2010

Sängen!

Ligger nu i sängen hos älsk och ser på Idol!!!! Efter idol så är det väl dags att sova, är ganska så trött så! Men ska i alla fall kolla på idol nu!! Puss och sov så gott :)

Te-dags

Jadu har typ inga lektioner idag, eller jah, vi gjorde klart allt innan lunch! Men nu har man i alla fall skrivit in sig på körskolan så nu blir det att plugga teori och sedan ska man börja köra.. Få se när, men det är dags snart i alla fall.. Sitter hemma i lägenheten och ser på tv och dricker te :D så gott.. Men ska fortsätta och se på tv skriver mera sen ikväll när jag har kommit hem från träningen :)

onsdag 8 september 2010

God natt ...

Är rätt så trött så jag tänkte faktist fixa min iPod eller om jag ska förtsätta i morgon?! Jag tror det har ju ispass i morgon kl 07.30 så det är dags att sova nu så att man kommer upp i morgon!! Men i alla fall, Hoppas att ni kommer att sova gött! Det ska jag för jag sover med älsk i natt :) Så sov gott, god natt :)
Lägger upp en bild jag redigerade just! 

Mitt i veckan!

Ligger hemma hos älsk och känner att man börjar att bli sjuk,men det får man hoppas att man inte blir..
Men i alla fall det är skönt att hockeyn har dragit igång igen.. Nu kommer allt att bli som det ska vara..
Var på skolan idag och där hände inte så mkt, det är väl som vanligt :P hehe.. lär plugga, men hittar inte lusten till den, men jag vet att jag måste, annars har jag kvar allt till helgen, men jah, vi ser hur jag göra, skulle ha kollat på historian, eller jah, ska göra det snart.. Men men.. skriver mer sedan!

tisdag 7 september 2010

Mat!

Just kommit hem från Ica har varit och handlat! Innan det var man på skolan och sedan hem en sväng för byte av kläder och kolla vad man skulle ha handlat!! Men nu lyssnar man på musik och ska göra liter middag till mig i min ensamhet! Men skriver mer sedan!

måndag 6 september 2010

Kvällen!!

Sitter och kollar på "Ullared" som började i dag igen!! Innan det så var man träning det gick väl bra!! Det kommer att bli bra detta år hoppas jag! Men i alla fall när man har kollat klart på TV är det dags för sängen, är ganska så trött!! Man behöver lite sömn åh!! Men ialla fall så är det skola imorgon och sedan på kvällen har man träning igen! Men vi har en sen en! Men det blir bra ändå! Men i alla fall ska börja stänga ner datorn nu! Hörs i morgon!

MAAAT!!

Äntligen är maten klar!!

Följ min blogg med bloglovin

Måndag!

Sitter nu hemma i lägenheten och kollar på när amanda göra lite mat åt mig! känner mig ganska så lat men jah! Mat är ju bra!! Men i alla fall själv ser jag på och tar det lungt har träning om typ 2h !! Ska bli skönt med träning men i alla fall.. ska kolla om maten blir klar! skriver mer ikväll!

söndag 5 september 2010

Äntligen!

Kem hem för runt en timme sedan från Kristinehamn! Har i alla fall haft en toppen helg med brudarna! Fyfan vad vi har haft det roligt! kunde inte få det så mkt bättre än vad vi hade det!! De flesta känner att denna säsong kommer att blir bra! och det hoppas jag med! Men i alla fall, det gick mkt bra för oss eller jah, utan att vi har tränat något riktigt ispass så klarade vi oss bra! Men det som var synd att två av våra spelare skadade sig och en rolig sak vara att vi bara var 10 + 2 målvakter innan dom skadade sig!! men det gick bra ändå!
I morgon så är vi lediga på morgonen på specidrotten!! Göttans, men vi börjar sedan på kvällen med vårat första träings pass!  Men man får hoppas att man inte är död bara! Men i alla fall ska se på tv nu och ta det lugnt skriver mer i morgon! Puss

lördag 4 september 2010

Kristinehamn!

Är nu i kristinehamn eller vi kom hit igår efter en lång buss resa! Sov över här i natt, man kan säga att man inte fick så mkt sömn men pigg är man i alla fall.. Vi klev upp runt halv sju för vi skulle äta frukost vid sju! Sedan skulle man börja värma upp och det för man hade en match 9.10! Den gick sådär eller jah bra kan man ändå säga för så lite vi har varit på isen, vi förlorade mott Västermaland eller vilket lag det var med 3-0 i alla fall.. Men nu så är vi på skolan och tar det lugnt medans tränarna är och köper nya madrasser för visa vaknade upp på golvet i morse! Men i alla fall ska ta ich se ett avsnitt av True blodd nu! Skriver mer i kväll..

fredag 3 september 2010

Fredag!

Sitter i datasalen men Anette och jobbar med marknadsföring, och det går ju ganska så bra! Men i alla fall ska jobba med detta typ hela dagen eller jah vi ser väl när vi slutar med detta har även en till lektion men då har vi matte, men slutar efter den och då ska man hem och packa och dona! Men nu ska jag jobba vidare!

torsdag 2 september 2010

Äntligen!

Sitter och pratar med mamma och ser på tv samtidigt.. Men har i alla fall varit på skolan idag och där hände väl inte så mkt precis, bara som vanligt, hade även träning och det gick sådär... Har något träningsvärk! Men jah man får bita ihop! Men efter i skolan så fick man gå på is, man var typ bambi på hal is :o men i alla fall så åker man på cup i morgon innan det så ska man ha två lektioner sedan går man hem och packar, sedan ishallen när man är klar, och när man kommer dit så ska vi ha en liten träning eller jah vi ska åka lite bara! Kan vara bra det! Men i alla fall, ska se på "Supersugen" nu som går på kanal 6 ! Men skriver mer imorgon innan vi åker eller när jag är på bussen eller vi ser väl :)

onsdag 1 september 2010

Glad!

I alla fall det blev sent igår.. Var ju på Hemköp och inventerade och jah, cyklade där i från kl.23 :o men kom hem till älsk vi typ kvar över tjugo över! Men i alla fall, det som var så bra att dom flesta kom faktist! Det var bra! Men i alla fall Teatern vi var på var mkt bra, har fan aldrig skrattat så mkt i mitt liv som jag gjorde igår! Tårarna bara spruttade från mina ögon :o och mina kompisar skrattade åt mig :(
Men i alla fall var på skolan idag och innan det så gymmade vi lite hade lite tester det gick sådär för att jag har asa ont i bena och självklart så skulle vi springa cooper sedan på speciallidrotten! men jah det gick som det gick :P
Men i alla fall har även varit och träffat Bastis familj :) Alltid lika roligt! Men i alla fall ska äta lite Ben & Jerry's :) Och se på "Fångarna på fortet" :)