söndag 31 oktober 2010

Söndag/Fördelsedag!

Kan man tänka sig att jag fyller 18 år idag?! Nämen nu är det ju så! I alla fall dagen i helhet så blir det typ ishallen halva dagen och sedan middag kl.20 hemma hos mig och Amanda med ett härligt sällskap :) Ska bli skönt, och gott med massa mat och efterrätter :) Men nu så blir det att äta toast :)

lördag 30 oktober 2010

Lördagkväll!

Sitter just nu i sängen hos älsk och ser på tv! Är helt slut i huvudet efter dagens match som gick som den gick! Vi spelade hur bra som helst första och andra perioden vi ledde då med 3-1 ! Men i tredje tappade vi för att vi helt enkelt inte orkade eller så var Kristinehamn med villiga att vinna än oss så att matchen blev då 3-4! tråkigt då vi verkligen ledde matchen från början! Men det är bara att ta med det som var bra från denna match till nästa helgs match mot Västerås borta!
Men i morgon fyller jag äntligen 18 ÅR!  Men det känns inte riktigt som det men i alla fall! Men i alla fall morgondagens som helhet så ska jag först till våran andra flickträning och träna och ha de skoj :) Efter det så ska man ta det lugnt har även träning i morgon kl.18! Och efter det vid kl.20 ska vi äta middag och ha det gött :) Ska bli skönt med en lite middag så här på kvällstvisten med ett härligt gäng :)
Men ska i alla fall sätta mig och kolla lite på kläder och se om man hittar något :) Men frågan är om jag har pengar till att beställa hem kläder :o men kolla kan man alltid göra :) Vi hörs :)

torsdag 28 oktober 2010

Snart helg!

Sitter och kollar på Paradise hotel :) Har inte kunnat bloggat för att jag har ganska så mkt annat att göra och har haft mkt med träningar denna vecka! 
Har även skickat hem mitt mobila bredband till pappa för att den slutade funka! gött eller?! Fick ett nytt vid denna tid förra året! något leds eller?! Så jag har nu inget Internet i lägenheten! Men i alla fall, har ju det på skolan och hos älsk :) 
Men i alla fall, ska på min fösta körlektion i morgon med körskolan! Hoppas att det kommer att gå bra! Ska lägga lite krut på bilkörning nu! och ska börja och fixa teorin med :) Men skolan och hockeyn går före, men ska försöka att klämma in lite tid till bilkörning med! 
Men har även match i helgen! Hemma mot Kristinehamn! och har även nu börjat med projektarbetet! och det handlar om att rekrytera tjejer till att börja spela hockey :) Så vi har våran andra träning nu till helgen :) Vi har det jätte roligt med dom :) Men jah! Snart börjar paradise hotel igen så.. Men skriver mer någon dag eller kanske redan i morgon :) Hade bra!  

söndag 24 oktober 2010

Tv!!

Idag har det inte hänt så mkt eller jo :o vi hade våran första flickträning och det kom 3 st! Men det kommer säkert fler nästa vecka som det lät som :) men det vet riktigt roligt i alla fall!! När man kom hem från ishallen har man bara legat och slö tittat på tv! Men nu ser jag på " How I mer your mother" och efter det blir det " Two and half men" :) skriver mera i morgon :)

lördag 23 oktober 2010

Match!

Ligger just nu med datorn i knät och ska snart upp och äta lite mat innan man ska göra sig klar och åka till ishallen för sedan vidare till Leksand på match :) Taggad!! Skriver mer senare!

torsdag 21 oktober 2010

Robinson !!!

Sitter och kollar på Robinson :) Men i alla fall varit på skolan idag och där hände det saker som inte händer varje dag! hade typ så kallad FN-dag ! Och vi i Samhälls hade olika stimuleringar till resten av skolan! Det gick väl bra,  men var trött på slutet av dan! Men efter det skulle man hem och ta det lugnt och sedan skulle man vidare till ishallen för att vi skulle hålla i "Lek & Idrottskolan" vad riktigt roligt! ska även vara med dom nästa vecka eller jah tre gånger framöver :) men det var roligt i alla fall, ska återgå till det jag gjorde innan! ska se på Robinson :)

onsdag 20 oktober 2010

Onsdag kväll!

Ja och så har nästa hela skolveckan gått! Har bara två dagar kvar tills helgen :) Så himla skönt, eller jah, har skit mkt att göra, mkt mkt men har saker att göra till Svenska B nationella och lite små saker i Matte C att göra! Men få ta och göra det i helgen då :) Men sitter och ser på tv nu och väntar på att klocka ska bli 21 så att Grey's anatomy ska börja :D Sedan blir det att sova för vi flyttade fram träningen i morgon bitt till kl.7 i ställer för kl.7.30 ! Bara för att vi ska hinna träna innan vi ska till skolan och förbereda oss till FN-dagen! Ska ha massa stimuleringar med resten av skolan! Bara för att man går Samhälls får man göra massa skit!  Men jah.. ska se på tv nu :) skriver mer i morgon :)

måndag 18 oktober 2010

måndag!

Och så var det en ny vecka igen! Sitter just  nu och ser på Paradise hotel! Dom är ju inte precis smarta!  Men i alla fall snart så är det Ullared i alla fall :) och efter det ska man sova eller jah, se lite mera på tv kanske :P men i alla fall.. ska se på tv igen. Vi hörs :)

söndag 17 oktober 2010

Söndag..

Idag har den hänt mkt eller jah, lite mer än vanligt :) Har varit och spelat match med Sveg i Falun :) Vi vann med 1-0 :) Det var jag, Malin och Carro som va med och spelade med dom :) det gick faktiskt bra och det var skit roligt :) så himla snällt gäng dom där Sveg tjejerna :) Men sedan har jag även varit hemma och tagit det lugnt :) snart dags att sova typ, eller om 2h ! men hade inte tackat nej för sömn nu! har skit ont i huvudet.. Men det går över senare hoppas jag!  Men i alla fall ska se på "Gossip girl" nu :) hejhej

lördag 16 oktober 2010

Peace (Y)

Halv sitter för tillfället i älsk säng och kollar runt på olika bloggar och väntar på att kl.22 ! Så att jag kan se på en film på TV3 ! Inte så länge kvar tills dess i alla fall :)
Men i alla fall, idag har det inte hänt så mkt .. Var i alla fall nere på byn och köpte nagellacket som jag pratade om igår :) Så nu är mina naglar pimpade :D så himla snyggt! Hade gärna knäppt kort på dom men orkar inte göra det nu!  Men i alla fall efter det åkte vi till öje för att vi var bjudna på lunch av bastis föräldrar och dit kom även hans syster och hennes lilla dotter :D Så himla snäll familj ! Gillar dom  starkt mkt! men alla fall efter det åkte vi hem :) Har även varit på ishallen med Malin och hämtat hennes mina och Carros utrustning för vi ska spela med Sveg i morgon :D Så himla roligt! Men har även varit och handlat hämtat kläder och tagit med mat från Sibylla :D Och nu så sitter man här ! Men i alla fall ! ska fixa och dona lite :) Skriver igen i morgon :)
Köpte denna och ett vanligt nagellack med en rosa nyans :)  

fredag 15 oktober 2010

Äntligen :)

Sitter hemma hos älsk efter en resande dag! Något trött i kroppen lite krasslig så lär försöka bli bättre så man kan träna till veckan! Skulle egentligen gjort det ikväll! Men har typ ingen ork, trött som ett ass.. Så det blir bara att det lugn kväll och gosa lite med älsk :) Ska även försöka att klura ut vad jag ska köpa av mina 300 kr jag fick av mormor :o har lust att köpa en nagellack som man får typ zebra randiga naglar av :) kanske ska åka in och göra det imorgon?! Dåligt snygg det vore och ha rosa som underlack och svart som zebrarandigt ovan på :) ajja, ska sitta och fundera hur jag ska göra! Har ju ett tag på mig så :) Men i alla fall, ska se på tv :)
bjuder på en gammal  bild :)

Tåget :)


Sitter på tåget till malung nu :) eller vi står fortfarande kvar i borlänge :) men snart ska vi åka :) ska bli skönt att komma fram :)

onsdag 13 oktober 2010

:)

Sitter just nu i soffan som vanligt och ser på tv! Väntar även på att bror ska komma och hämta mig :) Vi ska nämligen upp till Umeå och träffa mormor och sedan ska bror fixa sin bil :) Det är så skönt att vara hemma och träffa alla i familjen :) Men i alla fall. ska snart fixa det sista innan min bror kommer ska även stänga av min dator :) Vore en ide :D Men skriver senare :)

tisdag 12 oktober 2010

Tisdag!

Sitter just nu i soffa och ser påtv. Har inte gjort så mkt i dag uotm att man har varit ute ochgått med hundarna :D Ska även fara och hälsa på kusin idag och hans sambo och deras lilla flicka :) ska bli roligt.. :D Ska nu i alla fall se på tv. skriver mer ikväll och kanske några bilder kommer upp då med :D

måndag 11 oktober 2010

Sängen!

Ligger och ser på Sommaren med Göran! Ville egentligen inte se den! Men bara för att min DVD har damp så kan jag inte byta film! Det är ju verkligen underbart! Har även glömt att tagit kort på sakerna jag köpte men ska göra det i morgon :) Men ska i alla fall se vidare på filmen och sedan ska jag sova :) God natt

Hemma!!

Har glömt att skriva.. Men har i alla fall kommit hem till övik igen  :) Eller kom ju hem i fredags :) hehe, i alla fall i helgen har jag varit Med bror i docksta och sett på hockey, varit hemma hos bror, ätit hos farmor sett på film med bror och syster, varit på bio med syster... :) har alltså hunnit med ganska så mkt i helgen :) I dag har man varit på stan med syster :) har handlat en del saker som jag behövde :) Det var faktiskt skönt :) Man passar ju på när man är hemma!  Men ska fixa kort på mina nya saker och laddar upp dom senare :) men ska se på tv nu i alla fall :)

fredag 8 oktober 2010

Resa!

Är i lägenheten och fixar och donar. Ska snart ner till byn och göra det sista innan man ska åka hemåt :) Det ska bli skönt att komma hem och bara ta det lugnt :) Tror det behövs och så får man äntligen träffa familjen igen :) Det ska oxå bli skönt :) Men i alla fall. Ska fixa lite mera och sedan ska jag ta cykeln ner till byn och handla lite mat och hämta ut biljetterna :) Skriver mer sedan :)

torsdag 7 oktober 2010

Fixs!!

Sitter hemma hos älsk och fixar med datorn som jag ska ha med mig hem! Läs fixa lite stuff på den så att jag har något att göra i morgon på tåget/Bussen :) Men i alla fall åker hemåt i morgon :) Så skönt det ska vara hemma! får vara hemma en hel vecka denna gång :) För dom har flyttat våran match vi har nästa helg tills efter jul, för att det bara var så många borta :o men jah, ska kolla lite på och snart börjar Robinson :) Skriver nog i morgon innan jag åker :)

onsdag 6 oktober 2010

Ishallen!

Sitter på ishallen. Har träning om en timme :) har även läst en artikel om "näthatet störst bland unga" i vårt häfte till nationella i svenska :) men i alla fall ska vara social med dom andra :)

tisdag 5 oktober 2010

plugg...

Har ägnat typ halva dagen till att plugga till ett av mina prov som jag har i morgon.. Har först Geografi prov på morgonen och efter den lektionen har jag matte och så har jag självklart prov då med... Men har även att jag ska läsa lite i svenskan till i morgon med, för vi fick nationella häfte i dag... Ska i alla fall plugga vidare :)

måndag 4 oktober 2010

Plugg och bullar :)

Sitter och pluggar :) har två prov på onsdag så man har mkt att ta in! Har även plockat upp några bullar från frysen :) har det allmänt mysigt med mig själv :) det är så skönt :) men ska fortsätta att plugga :)
Tur att man ska blogga i från mobilen nu :) hade bra :)

söndag 3 oktober 2010

Funderingar !

Ligger och funderar på vad som kommer att hända när man har gått ut trean?! Kommer man vara kvar i Malung? Kommer man flytta hem? flytta någon annanstans? Plugga vidare? Få jobb? Spela eller inte spela hockey?! Alltså två av mina största funderingar är om man bosätter sig i Malung och om man kommer att spela hockey? Alltså jag har ju hållit igång med hockeyn snart i 13 år! Det skulle ha varit konstigt om man slutar efter det? liksom hockey har ju alltid varit mitt liv! Men jag tror att det kommer att ta länge innan jag skulle ha slutat med det! Liksom den har ju varit med mig så länge så! Men i alla fall.. Man märker väl hur det blir när frågorna kommer att bli aktuella! Men jah! Ska Göra mig klar och sedan ska jag se lite på "2 and ½ Men" som börjar vid kl.21! Och det bästa med helgen är att serien har dragit igång och att man har bokat biljetter hem! Och att jag och Sebastian har 1 år och 5 månader idag!

lördag 2 oktober 2010

Bussen!

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

Bussen!

Sitter på bussen och är snart framme i sandviken! Har match mot dom vid halv ett! Är taggad! Och på är det faktis serie premiär! Dåligt nice :) skriver mer senare!