tisdag 30 november 2010

Kallt...

Sitter och fryser.. Det är skit kallt i våran lägenhet, dags att ringa Malungs hem så dom får komma och kolla på värmen! Men ska i alla fall hoppa in i duschen nu och sedan ska jag lägga mig och läsa lite ur geografiboken .. Så jag hoppas att jag kommer att klara provet i morgon :) Men jag skriver mer i morgon efter provet :)

Happy :)

Har hittat vad jag ska ha på mig för något på jul :)
Så här ser klänningen ut :)

hm..

Sitter på skolan och ska bara ha matte sedan ska man hem och plugga till geografi provet som vi har i morgon.. Har även varit och kollat upp mina utslag jag har och det är början till svinkopper tydligen.. Men ska rengöra och köpa en salva sen i dag så jag kanske får bort det :)  Men ska i alla fall gå och göra annat nu, skriver mer i eftermiddag då jag har fixa lite saker :)

måndag 29 november 2010

Lång dag...

Kom hem från den andra och sista föreläsningen för typ 20 min sedan.. Trodde verkligen att mitt ansikte skulle frysa sönder.. När jag kollade på termometern när jag kom in så stod den på -19 !! shiit ! Men tur att man var lite varmklädd i alla fall :) Ska i alla fall lägga mig i sängen och läsa lite geografi och så får jag se om jag orkar läsa något i en bok som vi har i filosofi! Men det märker jag.. Ska i alla fall ta mitt pick och pack och gå över till andra sidan av mitt rum och lägga mig under täcket :) Men sov nu ni så gott så hörs vi mer i morgon :)

brr...

Kom just hem ifrån special idrotten, det är det ända jag har på måndagar, men idag så ska jag eller jah några från skolan på föreläsning så jag blev inte helt ledig idag! Men i alla fall, den är då på folkhögskolan så jag ska gå i det kalla vädret dit.. Hoppas jag inte fryser ihjäl efter vägen , men det tror jag inte.. Men i alla fall ska göra någon nytta nu innan man ska gå ! ska läsa lite geografi och sedan ska göra lite mat :)

söndag 28 november 2010

Annat...

...Det gick inte så bra att plugga som jag ville.. Det fanns annat som kom i vägen som vanligt :o Tv:n kom i vägen.. Det är bara att kunna se på tv, men när man måste göra något så är den alltid i vägen eller ja den förstör det man ska göra! Måste få bättre pli på mig! Så att man gör det man ska göra ! Men i morgon och på tisdag lär jag verkligen plugga skit mkt.. Men jag kan ju hoppas att jag fick in lite av det jag läste idag! Men ska i alla fall lägga mig och läsa några sidor ur geografi boken så kanske det sätter sig någon gång , eller vad tror ni?! ajja, hoppas att ni har bättre pli på er än vad jag har!

Trött...

Sitter i sängen och försöker att plugga men det går inte så bra! Men i alla fall ska försöka att plugga nu igen ...
Published with Blogger-droid v1.6.5

Första advent :)

Jah så har första advent kommit igen :) Shit vad tiden går fort nu! Snart kommer väl man ta studenten med! Men först är det Jul :)
Har i alla fall varit på flickträning idag :) Trodde först att inga skulle komma med sen kom det 4 st :) Hade det jätte roligt som vanligt :) Ska även nu plugga för att man har prov på onsdag i Geografi och har även ett nästa vecka med :) Så har mkt att plugga på nu! Men ska sätta mig och göra det nu så är det gjort, eller då har man börjar i alla fall :)

lördag 27 november 2010

hm..

Sitter och ser på en film som går på kanal 5 och det är Harry potter och hemligheternas kammare ... Finns inget annat och se på så!

Har i alla fall varit och dukat idag, varit i Öje och hälsat på en massa folk och sedan bara tagit det lugnt ! Lär även plugga på geografin som jag inte har börjat på ännu! Har prov på onsdag :o .. Men i alla fall, ska se mera på filmen nu :)

äntligen

Sitter och ser på tv och håller på att pysla lite på mobilen :) hittade efter ett tag en app så att jag kan blogga från mobilen .. har även tidigare idag varit och dukat till file afton ikväll :) ska även om ett tag åka ut till öje :) men ska sitta och leta efter fler roliga appar till mobilen :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 26 november 2010

Kväll!

Hämtade ut min mobil idag :) Så himla skönt!! Har suttit och pillat på den ganska mkt!  :D
Fick även VG med lite minus på mitt matte prov idag :) Det kändes bra :) Har även haft träning och kom hem ifrån den för 20 min sedan typ :) Vi var bara 4 st ute spelare och en målvakt :) så vi sköt bara idag :) Ska gå och göra lite mat nu :) Tänkte äta spagetti (som vanligt) med falukorv :) gött gött! Men i alla fall ska gå och göra lite mat nu :)

JAAAAAAAA!

Just kommit från skolan! Hade ingen svenska för vi ska göra såna saker som vi hade eftersläpande! Men det hade man inte! Så då gick man och kollade i fall om man kunde få göra matte provet vi skulle göra, och det fick vi så då har jag gjort det :) Och fick även veta att min mobil har kommit! :D Så ska snart hämta den med älsk och sedan åka och handla :D Har även träning ikväll... Suck känner jag! För först skulle vi inte ha någon, men sen skulle vi det! inte roligt!! Ajja.. Ska klä på mig nu för älsk kommer snart :)

torsdag 25 november 2010

SOVA :D

Dags att sova eller jag ska se lite på tv först :) Men sen sova! och jag hoppas även att matten har satt sig fast i hjärnan med! Men det märker jag i morgon! Älskar verkligen Matte C ibland... Men i alla fall sov så gott alla där ute :) Natti natti ...


Lockande!

Ska se på Paradise hotel och efter det är det Robinson! Ska även under tiden kolla på matten en sväng och sedan ska jag sova! Har matte prov i morgon ! Och jag hoppas att det kommer att gå bra! Men det tror jag oxå att det kommer göra! men ska kolla på matten i morgon med ! Men ska kolla lite på den nu innan paradise hotel börjar!

Fördriver tiden!

Har just fixat lite med datorn :) Kollat även igenom massa mappar från pappas gamla hårddisk, där fanns det mkt roliga bilder från typ 3-4 år sedan! Roligt att blicka tillbaka och tänka på hur det var då! Ska slänga upp en riktig gammal bild :) Sitter och väntar även på att älsk ska sluta jobbet så jag kan åka hem till han och plugga! Har matte prov i morgon ... Får se hur det kommer att gå! Men ska i alla fall kolla runt lite mera :)
bjuder på en bild från klass 7-8 !

Torsdag!

Sitter och väntar att man ska över till skolan en sväng för lite mentors tid och kolla vad vi ska göra i kväll på öppethus! Ska även äta lite lunch innan man går hem igen! Jag tror att det var pannkakor idag :) har  inte ätit på skolan på hela veckan :o bara för att man inte har haft några lektioner typ! Men ska i alla fall försöka göra mig klar och sedan vandra över till skolan en sväng :) Efter man har varit där ska man hem och plugga och sedan åka och fylla upp kyl och frys! Måste ju ha mat hemma åh :)

onsdag 24 november 2010

Önskelista!

Detta skulle jag inte må dåligt av att få i julklapp :) Så mamma och pappa och alla andra i min familj kolla på detta!

  • Spa saker så jag kan ta hand om mig själv :)
  • vattenkokare
  • extern hårddisk 
  • usb-minne
  • Saker till mobilen som tex Minneskort, skal
  • Handdukar till kök &badrum!
  • Wave Maker
  • Volumaster
  • Underställ 2 delar! 
  • massor av presentkort :) 

Tv kväll!

Snart är det dags för Paradise hotel! Och sedan blir det att försöka att fördriva tiden tills Grey´s anatomy ska börja! Fast ska troligtvis kolla på matten! har prov på fredag!
Men slapp special idrotten! skulle vara ute men när Patrik kom så sa han att vi skiter i det! Men då hade man redan tagit på sig halva utrustningen! men det var bara att ta av sig den igen! Hoppas att dom får i ordning på aggregatet i morgon så vi kan ha en träning denna vecka i alla fall :)
Men ska bänka mig framför tv:n nu!

Tidig dag!

Sitter nu i lägenheten och ska snart äta lite lunch och vänta på att klockan ska bli närmare kl.14 ! Hade bara geografi nu på morgonen i 2h så det känns mkt bättre att gå hem i mellan medan man väntar på special idrotten ska börja! Kyl aggregatet är inte lagat ännu, men jag hoppas att dom får i ordning på det idag! För att vi måste vara ute på bandyplan idag och träna! Fast det är kallt, blåsigt och snöigt! Jag hoppas att vi slipper det! men det märker man sen! Men i alla fall händer inte så mkt idag utom träning då! Ska nu göra lite mat och sedan kolla lite på "Friday Night Lights" :)

tisdag 23 november 2010

Mat!

Har just ätit lite mat! och ska fortsätta att fixa i köket!  Har lite disk kvar och har även flyttat in bordet+stolar igen :) Skönt! Sedan när Basti har slutat åker vi upp till Mora för bio :) Vi ska se Harry Potter :) Skriver mer sen :)

vill ha!

Här är lite saker som jag vill ha till min nya mobil :)
Telefonfodral

Fint Gelaskin som skyddar telefonen :)

Skärmskydd!

Silikonskal

Städning!

Ska börja och städa nu! Ska försöka i alla fall! äta lite frukost först :)

måndag 22 november 2010

INTERNET!

Internet kom tillbaka! Så man blir inte helt bänkad framför tv:n idag! Ska i alla fall se lite mer på tv och ska sedan sova så att man orkar städa i morgon! Man kanske ska börja stöka fram julen :) Byta gardiner, möblera om! Göra det mer mysigt hade jag tänk! Kommer upp bilder i morgon så ni kan se hur det blev :) Ska i alla fall kolla vad man vill ha i julklapp i nu :) Kanske dags att börja fundera! har redan kommit på en sak! Underbart :) Har ni kommit på något ännu?! Ska i alla fall sitta och kolla runt vad man kan önska sig :)

Tv!

Internet hemma hos basti funkar inte! Så jag blir bänkad framför tvn ikväll :)
Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

Ny vecka, ny dag!

Ja, Ny vecka ny dag! Idag händer det inte så mkt. Har i alla fall varit på körskolan och kört lite :) Och sedan har jag bara varit hemma, har egentligen special idrott. Men den är inställ för att kyl aggregatet är sönder på ishallen! Så jag har inga mera lektioner idag! skönt.. Skulle egentligen har suttit kvar på körskolan men hade inte min inloggning med mig! Men i alla fall får sätta mig där någon annan dag istället :) Ska troligtvis har halkan+skrivning den 20 Januari :) Roligt.. Men i alla fall, ska hitta på något att göra! Är även ledig imorgon med :) Gött ! Men hade !

söndag 21 november 2010

Mysa!

Ska lägga undan datorn nu och lägger mig och myser framför tv:n med juice och lite småsaker :) Lär vara pigg i morgon! Har körlektion kl.7.00-08.30 så!  och sedan får man se om man har någon träning eller inte..  Men i alla fall ska mysa lite nu innan man faller in i drömmarnas land :) Hoppas att även ni får en bra natt med mkt sömn :) Natti natti :)

Söndag!

Skulle spela med Sveg idag och man skulle vara målvakt men matchen blev inställd! Bara för Haik hade inga spelare .. Något drygt, men då slapp man stå i alla fall!
Efter matchen igår blev det lagfest, eller jah, typ i alla fall.. Det var roligt :)
 Men i alla fall ska se på tv :)
Mitt fina märke :)

lördag 20 november 2010

aj..

Just kommit hem från matchen mellan oss och Sandviken förlorade 1-5.. Men vi spelade bra stundvis ! Men det ska bli ändringar på det! Men i alla fall det första som hände i första byttet för mig var att man fick en skridsko på halsen.. Men det gick bra ! Men ska i alla fall sminka mig och det och sedan dra bort till Malin för lagfest och sedan drar vi oss vidare till Bowlingen :) Hörs sen!

fredag 19 november 2010

Äntligen!

Kom just hem ifrån skolan :) Hade bara svenska och Matte idag :) Något skönt, Sitter i alla fall och äter lite godis :) Ska försöka göra lite mat senare innan man ska till parken och stå i garderoben ett tag! Kommer att bli roligt :D Har match imorgon :) Längtar, och så söndag med :) Men ska i alla fall vara social med min sambo Amanda nu, eller jah när hon är klar i telefonen :)

torsdag 18 november 2010

Sängen!

Det börjar väl bli dags för sängen nu?! Men har även sovmorgon i morgon till kl.11.25 :) Så är det när man är kung :) haha, nämen i alla fall, har ätit glass och sett på tv hela kvällen så nu är det dags för mig att stänga dumburken och tv:n :) Men jag skriver igen i morgon innan skolan :) kanske kommer upp en bild då med :) vem vet?! :D sov så gott :)

Tidig dag!

Hade bara ungefär en timmes Psykologi :) något skönt, och när vi slutade gick jag hem och har suttit på datorn från dess och prata litet med min kära bror :) förhoppningsvis får jag en ny mobil till veckan :D Det kommer att bli en HTC Wildfire White :) Men i alla fall ska äta lite nu :)




Lägenheten :)

Sitter i alla fall i lägenheten och väntar på att tvätten ska bli klar och att min sista lektion ska börja! Har bara en lektion typ på Torsdagar! Men i alla fall, börjar om typ lite mer än en timme, skulle egentligen ha börjat plugga till Geografi provet som jag har nu på onsdag! Men jag få se när jag gör det.. Men ska troligtvis göra det i kväll :) Är ledig från träning nu två dagar, men i morgon ska jag i alla fall träffa laget för att vi ska jobba på kommunfesten :P Ska sitta ner i garderoben :) Något nice ;) Men på Lördag är det match igen! Och då möter vi Sandviken!! Längtar! Och på söndag drar man upp mot Älvdalen för att spela med Sveg :) Roligt.. Har ganska så mkt att göra i helgen, tur att man har bara en lektion på Måndag och är ledig på tisdag så att man kan plugga då! Men ska i alla fall försöka att hitta något och äta och sedan fixa tvätten :) Skriver när jag har tid igen ! :D

Tävlingar på Dennis M´s blogg :)

 Jag är med i en tävling på Dennis M´s blogg :) och det handlar om att vinna en Onepiece! Shiit så underbart det skulle ha varit i fall om man hade en :) Här är länken :)
http://dennism.se/2010/november/utkast-nov-4-2010-3.html Onepiece

Är med också på en annan tävling som handlar om att vinna ett presentkort på H&M som är laddat med 2000 kr :) Hur underbart skulle det inte vara och kunna vara lite fin så julafton?! till och med en ny och fräs garderob :) det tackar man inte nej till :) Men här nedan för är länken till tävlingen :)
http://dennism.se/2010/november/tavling-vinn-presentkort-pa-hm.html H&M

tisdag 16 november 2010

Mkt att göra!

Har haft det ganska mkt att göra de senaste dagarna! I helgen som var skulle vi ha haft match men den blev inställt pga lite folk i det lag vi skulle möta, tråkigt.. Men i alla fall, tränade med region i helgen för att de behövde folk och det gick bra! Hade även våran tredje flickträning! Det gick mkt bra det med :) Hoppas bara att det kommer mer folk snart !Ska försöka ragga ditt några flera :o Man kanske ska sätta upp en plansch på skolan?! En bra idé !  Men i alla fall tillbaka till det andra igen! har svenska nationella i morgon , det är skrivning! Ska sitta mellan kl.9-14! man behöver inte sitta hela tiden, men vore jävligt bra om man gjorde det! Hoppas att det går bra! efter det ska man på ishallen för träning!  och sedan hem och slänga i sig lite mat och sedan springa över igen för ännu en träning! Sedan är man tränings ledig i två dagar! Något skönt, måste ändå plugga.. ! Har två matcher i helgen, För på lördag mot Sandviken hemma! Och sedan ska man spela med Sveg på söndag i Älvdalen och vilka vi spelar mot vet jag inte! Och det betyder att jag missar flickträningen :( tråkigt.. Men i alla fall, ska se på Paradise hotel och sedan ska fördriva tiden tills Desperate housewives börjar :D  Vi hörs, hade bra :)

torsdag 11 november 2010

Mitt i veckan!

Det har gått nu 3 dagar av veckan, och tre dagar kvar! Tänka sig?!  Det är fredag i morgon?! och snön har även kommit hit till Malung :) nice :) Ska köra för första gången i morgon i snö! undra hur det kommer att gå?!  Men i alla fall, har varit i skolan idag, har även hunnit med och handlat och sedan har vi haft sista gången "Lek & idrott skolan" .. Tråkigt, men har haft det roligt dom gångerna man har varit där och lek med barnen :) Men ska se på robinson nu! vi hörs :)

onsdag 10 november 2010

Onsdag!

Har haft fullt upp i veckan.. Har varit på körskolan både Måndag-tisdag! och sedan har man haft träningar. haft mkt att göra i skolan, hade muntligt på svenska nationella idag! Jag tror att det gick bra, jag kan väl hoppas i alla fall.. Är hemma hos älsk nu och snart tbk till ishallen för träning, jobbigt.. Men jah, annars är det kul :) men ska kolla lite mer nu på datorn :) skriver igen när man inte har lika mkt att göra :o

söndag 7 november 2010

Söndag!

Som sagt hade borta match igår som vi förlorade med 6-1 ! Men sista perioden spelade vi skit bra och första med, men andra tappade vi! Men i alla fall kom hem efter 22 i går och så lade jag mig i sängen med basti och så några avsnitt av "How I Met Your Mother" men jag somnade på sista avsnittet, bara för att man var trött...
Men vaknade idag vid tio och satte mig och såg på tv och fixade mitt svenska tal! Men mitt tal tar typ bara runt 3.50 min, dåligt drygt!Det ska ta 5 min! Vete fan hur jag ska få till det .. Men i alla fall, bror ska kolla ut en ny mobil åt mig :) och så får jag pengar till att köpa den och så! Så om någon vecka hoppas jag att jag har en ny mobil! något gött! Men i alla fall, ska se ett avsnitt av Vampire Diaries innan man ska hoppa in i duschen och sminka sig, för att man ska på ett försenat födelsedags middag senare i öje :)

lördag 6 november 2010

Bussen!

Sitter troligtvis på bussen nu, Är säkert snart i Mora där vi ska hämta upp våran tränare och några spelare som ska vara med och spela med oss idag! Taggad! Skickar säkert ett inlägg via mobilen sen :)

fredag 5 november 2010

Stängning/sova!

Ska stänga ner dator nu och lägga mig och se på tv.. Snart dags att sova så att man är utvilad tills i morgon! Då blir det match mot Västerås borta! God natt :)

Fredag! / Vila :)

Ligger och ser på tv och ska installera ett spel så jag kan träna på teorin!
Idag så var man ledig för alla andra på skolan skulle ha utvecklingssamtal och vi har vårat nästa vecka! Så idag har jag varit och kört i 90 min till och sedan skulle man hem och fixa kläder och sedan åka vidare till Mora för lite handling av lite små saker :) En rolig tripp men Basti & G :)
bjuder på en ny taget kort :)
Ska i alla fall nu fixa nya spelet och tagga tills morgondagens match :) skriver mer sedan!

onsdag 3 november 2010

shiit!

Vad tiden går fort :o redan onsdag snart torsdag :o Snart helg och match igen :D Något skönt! Men det är drygt att kroppen inte händer med riktigt :o, Har haft ont i huvudet några dagar nu, har varit trött hela dagarna. Skulle varit skönt med lite ledigt :o just det är ledig på fredag för att vi har utvecklingssamtal på skolan, men vi ska ha det nästa torsdag istället :D Men har en kör lektion på fredag :) Har även en hel del plugg, måste träna till muntliga nationella som jag troligtvis ska ha på tisdag! Men i alla fall just nu är jag hemma hos älsk och väntar på popcorn som han har gjort :) Gott, ska även se lite på tv :) Vi hörs :)