fredag 31 december 2010

nyår !!!!

En dålig bild på hur jag ser ut i dag .. hade så bra ikväll :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

fint

Solen ligger sådär fint så man får den i ögonen :o hoppas det är lika fint ikväll med :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

NYÅR

Sitter hemma hos pappa nu och väntar på att syster ska hämta mig! ska vara med henne ikväll och hennes kompisar :) hoppas på en riktigt rolig kväll :) men nu ska jag ta en snabb dusch :) skriver mer senare :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag 28 december 2010

Ojdå!

Hej igen! Har inte hunnit skriva på ett tag! Har varit hos mamma! Men jag och bror kom hem i söndagskväll! Har tillbringat lite tid med syster och varit i Umeå och hälsat på mormor :) Men nu i alla fall sitter jag med en jätte rolig förkylning hos syster och väntar på att hon kommer upp så vi kan åka ner på stan en sväng :)

fredag 24 december 2010

Julafton

God jul alla :) har inte hunnit skriva något för att vi har varit ute och åkt och köpt lite saker! Men nu ska jag göra lite annat! God jul :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 23 december 2010

Mamma!

Har nu för ungefär 3h sedan kommit till mamma :) vi ha suttit och pratat och sett på tv! Men nu är det dags för att sova så man orkar kliva upp i morgon :) skriver mera då :) sov så gött alle sammans :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

onsdag 22 december 2010

Bilen

Kör nu igenom Mellerud! Och åker mot Göteborg :) kommer fram runt tio i kväll till mamma :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Julavslutning

Sitter på skolan och väntar på att vi ska ha Julavslutning :) efter det blir det hem och låga mat och diska innan jag och bror sätter oss i bilen och åker ner mot Malmö :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag 21 december 2010

Fixar & Donar!

Håller på att fixa lite musik tills i morgon! Då man åker en vända eller vända vända! Jag åker 70 mil neråt landet med broder :D Vi åker till mamma föra att fira jul :) Ska nu fortsätta att leta musik!

Happy!

Har nästan packat klart! Ska bara ner med sminket och det! Sedan är man klar! Så himla gött! Har bara morgondagen kvar i skolan, men då har vi bara avslutning! Men nu håller man fixa och dona lite på datorn och iPoden! Men ska gå och fixa lite annat nu! Skriver mera i kväll!

måndag 20 december 2010

Bara två dagar..

... Kvar tills jag är hemma hos mamma :D Så skönt det ska bli med lov på onsdag! Har typ bara två lektioner i morgon! Efter man har varit i skolan ska man hem och börja packa / Städa! Lär även handla i morgon! Så jag kan göra en go mat till min älskade broder som kommer hem ifrån och hämtar upp mig efter vägen ner till mamma :D Så mysigt vi ska ha det :) Men ska i alla fall nu försöka att fixa min kära ipod! Ska försöka att få in en ljudbok! Hoppas jag lyckas men det! Men ni få hade så bra!

DET ÄR BARA 4 DAGAR KVAR TILL JUL :D

Dags igen!

Ska snart röra mig ner på byn för kör lektion :) Sista för året med körskolan! Men ska även köra med pappa när jag kommer hem! Kommer även köra efter nyår! Men i alla fall! Ska göra mig klar och gå ner! Hörs senare!

Fräsch!

Just kommit ur duschen :D har även lagt in tre tvättar så man har rena kläder när man åker hem på onsdag! Har även hunnit med ett is pass! Ska snart ner och beställa mat på Napoli :) gött! Men nu ska jag fixa lite på datorn!

söndag 19 december 2010

Tv / sova!

Ligger och ser på 2 and half men... Efter det ska man sova :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Minibussen

Sitter i minibussen på väg hem! Vann mot haik med 2-0 och jag var snäll och stå så vi kunde spela :) stannade även en sväng på donken och åt lite :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Minibuss

Sitter i en minibuss på väg till Älvdalen på match med Sveg idag möter vi haik igen!
Published with Blogger-droid v1.6.5

lördag 18 december 2010

Hemma :D

Har äntligen kommit hem från Älvdalen! Har varit där och haft en julavslutning med hockeyn som bestod av:  Bad, solning, hockey och go mat :) Hade det jätte trevligt. Fick även träffa laget Patrik spelar i! Konstiga grabbar det :P haha, Ska i alla fall nu kolla lite grejer och vänta på hur det blir i morgon i fall om man ska åka till Älvdalen igen och spela med Sveg! Men skriver i alla fall mer i morgon!

fredag 17 december 2010

Hemma!

Kom hem för en timme sedan från julbordet :) hade det jätte mysigt :) har även varit och handlat lite :b och nu ser jag på tv. Sätt och kollade på datorn men den orkar typ inte med mig längre.. Ne men vi lär installera om Windows.. tänk alla mina bilder och sånt jag har på den datorn kommer att försvinna :o men ska kolla med älsk kan försöka att behålla dom .. men jag tror att vi inte kan det :( men i alla fall ska mysa ner mig under täcket och tagga tills i morgon då vi ska på julavslutning med laget :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

DUSCHA!

Ska snart hoppa in i duschen! Sitter i alla fall med en ansiktsmask nu :) Har även lite julmusik på :) Så himla mysigt :)

Skolan

Gick tidigare i morse till skolan för att skriva omprov i geografi, och det kände som om det gick bra, får hoppas det :) ska snart gå och göra klar en annan uppgift i geografi! Den ska tydligen vara klar i dag!
Ska även i kväll på julbord med basti och hans jobb :) men ska nu göra lite annat :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 16 december 2010

Plugg!

Har varit och in handlat julklappar idag :) Så är nästan klar! Har  3 st till att inhandla och sedan några till julklappsleken! Sedan är man klar! Men bara för att jag har varit duktigt med det ska jag försöka att få in lite geografi åh! Har prov i morgon bitti! Skriver igen efter jag har kollat på finalen av Paradise hotel och lite Robinson ..

Trött ...

Är jätte trött! Känns som att man inte har sovit i natt! Kom i alla fall hem vid kl.2 i natt i från Kristinehamn! Då var det typ raka vägen hem till sängen! Somnade nästan på direkten när jag la mig! Men sedan vaknade man några gånger i stället under natten! Men har i alla fall fått mig lite sömn! Vi förlorade matchen i alla fall med 3-0 vi stod på ganska så bra! Men har väl lite otur! Men det är bara att bita ihop och köra över lagen efter jul! Nu ska jag i alla fall äta lite frukost och göra mig klar till skolan för jag börjar om 40 min! Tur att man bor nära skolan i alla fall ! Skriver mer när jag har slutat!

onsdag 15 december 2010

Buss !

Sitter på bussen på väg hem nu! Har åkt ett tag nu! Men det är långt kvar ändå! Ska i alla fall stänga av datorn nu och sedan se på filmen som går! Hade..

Marthe tror att hon att hon är bäst :o

Gameday!

Sitter och äter lite lunch nu! Har precis gjort klar matsäcken som ska med till Kristinehamn :D Först åh främst ska jag till ishallen för lite träning, ska spela ihop femmorna :) Efter det drar vi mot Kristinehamn! Match kl.20 ikväll! Och kommer hem jävligt sent i natt så man har tagit ledigt från skolan för att kunna sova :D  Har då bara en lektion i morgon :) Men kommer även packa ner datorn så den följer med på bussen :) Men i alla fall ska äta upp maten stänga datorn och packa! sedan går man över till ishallen! Skriver mer senare :)

tisdag 14 december 2010

Sova!

Shit vad mkt klockan är :o brukar nu sova nu :o så jag ska stänga av tvn och lägga mig nu och ladda tills i morgon :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

hm...

Sitter och målar mina naglar och väntar att tiden ska gå! Har även jobbat en hel del med geografin! Inte mkt kvar nu! Det kommer säkert bli att jag får ta med den i morgon på bussen och försöka att göra klart den då! Men har även spelat lite xbox med Amanda idag :D Det var roligt! Och ska snart göra mig klar och gå på träning :) Men skriver mer senare :P hejhej

Flitig!

Har just kommit hem ifrån skolan! Har hunnit med en hel del på skolan i alla fall! Har just dragit igång musiken och ska snart öppna geografi dokumentet om "Gruvliga uppgifter" som jag ska sitta och försöka att göra klart! annars får man packa med datorn i morgon när vi åker till Kristinehamn på match och plugga på bussen! Men i alla fall ska försöka att få något gjort nu! Skriver mer senare :)

måndag 13 december 2010

SENT!

Har just pratat klar med mamma :) Kom även typ just hem ifrån våran sena träning! Innan det så satt man på körskolan från typ kl.12.30 till kl.18.30! Och då gick man direkt till träningen! Men ska även nu ta igen lite tid genom att kolla lite på Paradise hotel som jag missade idag! Så det lär bli spännande! Efter det blir det raka vägen till andra sida rummet för att bädda ner sig i min goa säng och sedan falla in i drömmarnas land :) Men hade bra tills vi hörs igen :)

Trött :/

Sitter just nu hemma i lägenheten! Har varit på morgon träning och nu ska man försöka att få något gjort innan man ska ner på körskolan med Anette! Ska även träna senare idag! Så det ända som händer i dag är plugg och träning! Ska även försöka att klämma in så att man ska få äta! Ska snart gå och värma lite mat :) Men i alla fall !Ska försöka att plugga lite! Om det kommer att kunna gå! Men skriver mer senare!

söndag 12 december 2010

3 advent!

Kom på tidigare idag att det bara är 12 dagar kvar till jul :) Funny!

Kom i alla fall hem från Falun för ett tag sedan! Stannade kvar på ishallen för att kolla klart på U 15/16 match! Som dom tyvärr förlorade .. :/ Men vi vann i alla fall! Vi vann med 9-1 :) Och jag gjorde mitt första mål i Sveg tröjan :) Det var roligt! Hade det jätte kul med dom :) Men fick även åka från Leksand med U 13/14 ! Dom var något dryga! Deras buss hämtade upp oss i Rättvik :) Och sedan åkte vi och hämtade dom! Säger en sak! Vill inte åka med dom igen! Men ska i alla fall ta igen allt inte har gjort idag i alla fall :) Och sedan blir det att lägga sig och se på tv och sedan sova! Hade!

Buss!

Sitter på bussen och är snart i Borlänge :) ska ta en taxi där i från till Falun där Sveg är nu :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Falun!

Ska snart göra mig klar och åka ner på station och möta Carro! vi ska ta bussen till Borlänge och där kommer Sveg att hämta upp oss och sedan åker vi vidare till Falun för att möta HAIK! Ska bli roligt att få spela med Sveg igen :) Men nu ska jag kolla om min kära pojkvän kan kliva upp och skjusa mig till stationen med grejorna ! Skriver mera senare :) Hörs !

lördag 11 december 2010

Myser :)

Myser med mig själv! Ser på narnia som går på kanal 5! Till detta har jag lite ostbågar och choklad :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

trött !

Är jätte trött nu efter matchen! Vi var bra 10 st! Något drygt! Men vi hade det så jävla roligt idag! Och vi spelade verkligen så himla bra oxå! Fast vi förlorade med 0-2 ! Det var nära att vi skulle vinna! Tyckte att vi var mest villiga idag att vinna! Men tyvärr gjorde vi inte det! Men det är bara att ladda om till matchen på onsdag mot Kristinehamn!
Men i alla fall har bara tagit det lugnt efter matchen! Har varit och handlat tills i morgon då jag och Carro ska spela med Sveg! Och fixa och lämnat över Bastis Xbox till Amanda, vi har tagit hem det till lägenheten :) Så nu kan man nörda när man är hemma! haha.. Men i alla fall, ska kolla runt lite på internet och vänta på att en film ska börja på tv:n :) Skriver mer ikväll :)

Frukost

Snart dags att åka och äta frukost hos en i styrelsen :) efter det drar vi oss vidare till ishallen för taggning för match! Idag möter vi leksand! Skriver efter matchen :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 10 december 2010

Natti Natti ! !

Snart är det dags för sängen för min del! Har städat lite i dag med Amanda! Har gjort en bra sak, har inte precis gjort det jag skulle göra! Men men.. ska snart sova i alla fall! Ska äta frukost kl.8.00 i morgon hemma hos en i styrelsen! sedan efter det blir det ishallen för match! Har match kl.11.00 mot Leksand! Känns drygt med tidig match! Men men, ska stänga ner nu! Skriver mer i morgon! Natti natti

Julklappshandel!

Håller på att leta julklappar ! Har hittat till Pappa & Anette! Men inte till Mamma & Anders! Får leta vidare! Hoppas att jag hittar något till dom snart! Skulle ha varit toppen :p

HEELG!

Äntligen så har man fått slutat :) Började runt kl.9 och slutade kl.14! Något skönt! Så nu på eftermiddagen ska jag försöka att göra klar Geografin! Den ska vara inne senast nästa fredag! så får lägga på ett kol! Ska även bara ta det lugnt! Har match i morgon och ska vara hemma hos en förälder i laget och äta frukost innan matchen! Mysigt ! Men nu ska jag i alla fall fixa lite och så ska jag väl börja och göra lite geografi ..

torsdag 9 december 2010

En dag kvar!

Bara en dag kvar till HELG :D Sköönt! Har i alla fall varit på skolan idag och pluggat psykologi har ett litet hemprov att lämna in i morgon! men är nästan klar! Fortsätter på det i morgon! Men så har även jag och Anette suttit på körskolan! Vi satt där i 3 h! Duktiga! Har även varit och klippt mig hos Kine :) Och vi fixade till håret lite! Vilken skillnad det blir när vi gjorde i ordning den än bara ha det som vanligt liksom! Har även hunnit med att handla lite! Och så gjort lite varm choklad i våran kaffe maskin :) Och så nu sitter jag här!!
Men i kväll ska jag bara ta det lugnt med lite tv! Ska se Paradise hotel och sedan Robinson! yeah! Men nu ska jag i alla fall kolla lite grejor som jag inte har hunnit med att göra! Skriver mer senare!

Bjuder på en ny tagen bild :)

onsdag 8 december 2010

SOVA!

Dags att sova efter en dryg dag .. eller dryg hade 2 h geografi och efter det gick man hem och latade sig framför datorn och såg på One tree hill! Har även tränat idag! Men nu är det i alla fall sängen som gäller för min del! Skriver mera i morgon! Och då händer det en rolig sak med :)

Tv!

Nu blir det Grey's anatomy !
Published with Blogger-droid v1.6.5

Skolan!

Dags att dra sig till skolan ska bara dra upp basti så han kan skjusa mig! För jag sovde hos han i natt :) ska göra mig klar nu hejhej :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

tisdag 7 december 2010

Igen!

Har drömt mig bort igen! Hittade en vinterjacka jag inte skulle tacka nej till! Den finns Här !
Lägger även upp en bild på den! Skulle passa ass bra till mina röd/rosa täckbyxor :)

Några saker man inte skulle tacka nej till...

 Här är några saker jag inte skulle tacka nej till! Men får drömma om dom i alla fall, som jag är bra på .. hehe

Denna ser så himla underbar ut! Ge mig! 

Visit hm.com


Strapless Bra Silicon SEK 299, Freebra - NELLY.COMMulti Plunge Bra SEK 399, Wonderbra - NELLY.COM
Skulle inte tacka nej till någon av dessa tre olika bhar! 
Full Effect Bra SEK 449, Wonderbra - NELLY.COM

Reese Dress SEK 249, Motel - NELLY.COM
Tänka sig om jag hade någon av dessa två klänningar på nyår!
Graphic Print Tube SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM

Mountain Pumps SEK 299, Nelly Shoes - NELLY.COM
Skorna skulle passa perfekt till min röda klänning! Enkla svarta pums! Love it!

 
Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com
Dessa skulle jag må i nu när kylan har kommit tillbaka! Varm och go om fötterna :)

klänning


Min nya klänning från bubbleroom
Published with Blogger-droid v1.6.5

förkyld..

Är lite förkyld men det går snart över! Lär ju kunna spela matchen på lördag mot Leksand!
Men i alla fall sitter hemma hos älsk nu :) Så himla skönt, på tvn är det "Vänner"  och jag sitter och funderar på om jag ska beställa hem lösögonfransar eller om jag ska skita i det! Har hittat en sida med grymt bra priser :) Har även hämtat ut min klänning idag! Så himla underbart! Den är inte lika röd som på bilden på Bubbleroom! Men är grymt nöjd ändå! Den satt bra! lite stor men man vet ju inte i fall om den kunde vara för liten i en storlek mindre! Men är nöjd i alla fall :) Ska nu se på Vänner eller om jag byter kanal, eller om jag surfar runt på Internet som vanligt :P skriver mer senare :)

Skolan

Sitter på skolan och väntar på att matten ska börja och efter det har man företagsekonomi och så slutar man efter det :)
Ska även hämta ut min klänning i dag :) så himla Nice ;) skriver mer när jag har slutat :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag 6 december 2010

Säger....

.... God natt för min del! Så god natt världen och sov så gott!

Städning!

Amanda har varit duktig och städat upp i sitt rum och flyttat in sängarna så vi kan flytta in soffan som jag har i mitt rum till vardagsrummet! Har även flyttat ner gamla soffan + fåtölj ner källaren! Och även tvättat en hel del tvätt! Duktiga! Jag har även hängt upp julgardiner i kök och i mitt rum! Och även tagit fram adventsljusstakarna! Men nu ska jag fixa lite mera! hejhej

Måndag!

En ny dag, en ny vecka! Skönt, det börjar närma sig jul nu! Inte så himla långt borta nu!
Idag har jag legat hemma och sovit en tag tills jag skulle börja tvätta! Så nu håller jag på med det! Ska bli skönt med massa rena kläder igen :) Håller även på att pyssla lite i lägenheten, funderar på att ta fram jul sakerna som jag skulle har gjort för ett tag sedan! Men i alla fall, ska gå och göra lite annat nu! skriver mera senare!

söndag 5 december 2010

2 advent!

Sitter med ansikts mask och ska snart hoppa in i duschen :) Lär få bort allt äckliga på kroppen och vara lite fin, ska till Anette på Grötfest :) Kommer att bli roligt! Har även varit på flickträning idag :) Det gick bra! Dom börjar blir riktig duktiga nu! Men i alla fall , ska bara kolla lite mera på datorn, skriver och lägger upp en bild innan jag går till Anette :)

lördag 4 december 2010

På bussen mot Malung igen!

Sitter på bussen på väg hem! Ska bli skönt att komma hem igen, skriver mer då :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Bussen ..

Sitter på bussen nu till hällefors.. Det känns som om denna dag kommer att bli bra trots allt :) skriver med sen .
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 3 december 2010

Nära och kära!

Ta hand om era nära och kära så mycket ni kan, allting kan hända!

Fredag!

Så skönt att äntligen är det helg :) Kom hem från skolan för ett tag sedan, hade bara svenska och matte idag :) Så himla nice :) Ikväll är det a-lags match och det innebär att jag ska sälja toast ikväll :) sista innan jul :) Och i morgon är det borta match mot Hällefors! Så vi åker tidigt i morgon bitti! Gött , eller inte.. Ska sova i bussen! Eller det beror om jag kommer att palla det .. Men i alla fall.. Hoppas på att min klänning kommer till veckan :D

Men i alla fall har äntligen lite värme i lägenheten behöver inte sitta frysa längre.. Hoppas man i alla fall :) Men det är varmt nu i alla fall! Men ska kolla lite saker och sånt och även göra middag snart :) Skriver mer senare :)

Skolan ...

Sitter just nu på skolan och väntar på att vi ska börja våran svenska.lektion .. Malungshem var hem till oss idag och fixade våra element! Så äntligen ska vi få värme :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

torsdag 2 december 2010

Mys!


Sitter och ser på Robinson här även slängt i min några hårdbrömackor med keso på :) så himla gött :) Ska mysa vidare nu igen och kolla på tv :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Yeah!

Sitter äntligen igen hemma hos älsk i hans säng, vid hans dator och tv! Så himla skönt! Sitter och väntar på att Paradise hotel ska börja och sedan efter det är det Robinson som gäller.. Och när man har tittat klart på det ska jag sova! Så himla trött.. Så det blir sängen tidigt ikväll :) Ajja ska se på vänner nu!

trött dag...

Var en sväng på skolan mellan kl.9-10 för mentorstid sedan gick jag hem igen för att beställa min klänning... Men det fanns typ inga många storlekar kvar så tog en större storlek, hoppas den kommer att passa det märker jag nästa vecka ! Ska snart göra mat för jag börjar om en timme! har psykologi då och sedan blir det att gå ner till körskolan för en körlektion, kanske sätter sig vid datorn en stund men det ser jag då .. ska göra lite mat nu skriver sen igen :)

onsdag 1 december 2010

Dags att...

... Sova. Ska snart stänga ner datorn för att sova! Ska upp till nio i morgon så!  Men det kommer väl gå bra att komma upp.. Ska även börja läsa våran bok som vi har i filosofi och den heter " Äcklet! " något tråkigt men, måste man så måste man! Ska även i morgon beställa min klänning :) Lääängtar! Men ska i alla fall stänga ner nu och sova !Skriver mera i morgon :) natti natti ...

1 december :o

Så har en ny månad börja! :o och det är bara 24 dagar kvar till jul :) Så himla skönt..
I alla fall hoppas att mitt geografiprov gick bra nu då!  Det kände som det i alla fall, Sitter hemma just nu och väntar på att min sista lektion ska börja och det är special idrott.. Efter det så ska man väl stanna på ishallen för ett möte och sedan ett ispass till! Men i alla fall ska kolla runt på lite kläder och sådan nu :) hade