måndag 31 januari 2011

Oh..

Just kommit hem ifrån andra träningen för dagen :) Det var skönt att träna, fick bort matchen i bena ifrån igår :) ska nu fixa lite och tänker lägga mig i tid i dag! men det kommer inte att hända, men kan försöka i alla fall :) Men ska fixa lite så hörs vi :)
Här får ni en mongo bild :)

home!

Kom just hem ifrån körskolan, har varit där en sväng med Malin L :) Innan det var man på skolan en sväng och hade lite lektioner! Ska snart gå och göra lite middag hade jag tänkt, men frågan är vad :o har även träning ikväll!

söndag 30 januari 2011

Bilder

Här får ni två till bilder ifrån fredags! :)


Gameday!

Kom just i från ishallen har varit på flickträning som mkt bra! Kom även hem lite sent i natt från Malin S, Hade det roligt där med lite film tittande och NHL spelande! Ska nu i alla fall tagga för match och idag möter vi Hällefors!

lördag 29 januari 2011

Lööördag :D

Lördag och jag är uppe med tuppen! Ska snart dra i väg och lira lite fotboll :) Hade en bra kväll igår med brudarna i alla fall :D Ska även ha en brud kväll ikväll fast med laget :D Blir NHL spel för hela slanten :D Så himla roligt! Men ska nu i alla fall fixa det sista och sedan ska jag gå till Blå Hallen :) Skriver mer senare :)

fredag 28 januari 2011

Bilder..

Såhär ser jag ut i dag :)
Published with Blogger-droid v1.6.6

Done!

Klar med allt, städning, mat, duschat, fixat mig! Allt är klar nu! Sitter nu och myser med mig själv och väntar på att brudarna ska komma! Efter det blir det att gå till Tom´s på den först studentfesten :) Nice :) Ajja ska fixa lite och det! laddar upp en bild snart på hur jag ser ut idag :) Hade

Freedag :D

Just kommit ifrån skolan och kollar lite saker och ska snart börja städa ! Får nämligen lite besök av min underbara vänner ikväll innan vi drar vidare till Tom´s på studentfest :) Kommer att få det jävligt roligt ikväll eller kan hoppas på det :) Men ska gå och städa nu! hörs senare :)

torsdag 27 januari 2011

Home!

Hemma nu från både skola, handling och träning! Ska snart slänga i mig lite mat och sedan ska man börja städa så att man vågar ta hem några kompisar i morgon kväll :) Fun fun.. Skriver mer senare!

onsdag 26 januari 2011

Kväll..

Snart dags att sova, är lite trött efter träningen fast om det var en lugn, men jag tror i morgon kommer den inte vara så himla lugn precis! Men mer om detta i morgon ska snart lägga mig har sovmorgon i morgon men tänker vara duktig och lägga mig tidigt ändå :) även prov i morgon, hoppas att det kommer att gå bra men det tror jag! Ajja, ska stänga ner och sånt nu, skriver mera i morgon :)

Mitt i veckan typ :o

Har just pluggat lite, har gjort klart psykologin som jag har prov på i morgon, bättre sent än aldrig :p haha, men hade gjort hälft av frågorna så! Ska även prata med syon i morgon hur jag ska göra efter jag har tagit studenten..
Har även varit på skolan idag och haft det fullt upp! Även tränat, ska tbk dit snart för träning igen  och att vi även har ett lite möte och fixa lite i omklädningsrummet :) Men ska nu fixa och dona lite innan man ska springa över på ishallen igen :)

tisdag 25 januari 2011

Ojdå!

Har vist glömt av att skriva idag, nä men jag hade tänkt skriva tidigare men fastnade med annat, i alla fall hade  två lektioner i dag och det var Information & layout och även Svenska C ! Hade även uppkörning som jag klarade har bara nu skrivningen kvar som jag ska boka i morgon hade jag tänk! Har även haft besök av kära Emelie och vi och Amanda tog hem mat från Napoli :) Gott var det !Har även varit på a-lags match som blev förlust med 4-5 mot Ludvika, tråkigt! I alla fall och nu sitter jag här och tänker snart lägga mig, (tror jag) !  hehe
Har i alla fall full rulle i morgon på skolan! Det känns drygt! Ajja ska nu kolla lite annat, vi hörs :)

måndag 24 januari 2011

Home!

Hemma nu efter träningen som typ bestod av mkt skridskoåkning! Det behövs! Ska snart lägga mig och tagga tills imorgon !Händer en spännande sak då :) Men ska fixa lite sedan ska jag sova :) Hörs

Mat :)

Duktig har man varit :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Kock!

Håller på att laga lite mat :) Behövs om jag ska orka med träningen ikväll!! Efter det blir det hem och typ sova :P eller inte på en gång :p ska väl kolla datorn som vanligt :p Men ska nu fortsätta med maten :) Hörs

Slutat!

Har slutat för dagen! Det som stod på schemat idag var, hockey, matte, information & layout och Filosofi! Det ända man har kvar av dagen är då träning ikväll! det blir väl bara att ta det lugnt och fixa och dona lite!

söndag 23 januari 2011

Med andra ord..

Så är helgen snart slut och vi går in på en ny vecka, med ett nytt schema för oss på gymnasiet! har lite mera lektioner nu än vad man hade förra perioden! slutar typ tidigt hela veckan även någon sovmorgon har man :D Men har i alla fall haft en underbar helg, firade Malin L i Fredag och vi hade det skit roligt! Igår var man hemma hos basti och myste och idag har man inte gjort så himla mkt :P eller jo hade flickträning i morse :) Men nu ska man i alla fall gör lite små saker sedan blir det natten :)

Film/plugg

Sitter och ser på film och efter det har man tänk att plugga lite.. lär ju behövas.. ska nu fortsätta att se på filmen ..
Published with Blogger-droid v1.6.5

lördag 22 januari 2011

Lördag!

Hade en jätte bra kväll igår med brudarna :) Kollade först på herrarna och sedan gick man vidare till bowlingen och bowlade som gick mkt bra! Sedan drog vi hem till Malin´s brors lägenhet och var där tills man gick hem strax innan kl.3 :) Hade det jätte roligt i alla fall!
Har ju inte alla fall ätit är hemma hos älsk :) Vi åt potatis och kyckling :) Jätte gott, kvällen spenderar jag framför tvn! Tänker bara ta det lugnt :) Vi hörs

fredag 21 januari 2011

Här igen !

Har inte kunnat skriva, var ju på borta match i onsdags kväll! Gick bra det, spelade 1-1 i ordinarie tid, men dom fick sätta en puck i sudden! men fick med ett poäng och vi spelade riktigt bra!  Kom även hem där ifrån igår natt (torsdag).. Och igår (torsdag) var jag i Falun på halkan+skrivning, halkan gick bra med kuggade med 4 poäng ifrån godkänt på skrivningen! Har uppkörning i alla fall till veckan, när man har gjort den så fixar man en ny tid till skrivningen så man får det bort gjord :) Så man kan få körkortet någon gång!

Ikväll blir det att fira Malin L som fyllde 18 år igår med bowling och sedan drar vi iväg till någon och har det gött :) och i helgen blir det att ta igen med lite plugg och flickträning! Ska även säkert kolla på teorin! Men ska ni fixa och dona, skriver mera ikväll :)

tisdag 18 januari 2011

Sakta..

Sakta men säkert känner jag hur nervositeten börja närma sig! Vi har både match i morgon och så ska man göra lite viktigare grejor på torsdag som jag lär klara! För det är inte många dagar kvar nu innan man står med lappen i handen :) Så himla gött skulle det varit i fall om man satte allt!

Men man lär förstå åh främst tänka på morgondagens match mot Sandviken! Vi ska fan ge järnet nu tjejer! Vi ska ha dom poängen! Så himla gött det skulle ha varit!

:)

En sida som gör att ni får gratis Spotify Premium :) Klicka för att kunna ta del av erbjudandet :)

Kört..

Kom just hem ifrån körskolan har varit och kört lite :) Har även gjort lite teori på väntan att älsk skulle hämta mig :p Körde även i morse, något trött man är nu! Har en lektion i morgon med! Samma tid som i morse som var vid kl.7 .. Men det är skönt att man snart är klar :) Har även varit på skolan en sväng hade två lektioner och kunde inte vara med på den sista men jag jobbar hemma istället :) Men ska nu vänta på att Amanda och Emelie ska komma hem :) Så man bar bra sällskap ikväll :) Skriver mer senare :)

måndag 17 januari 2011

Snart dags..

.. Att gå till ishallen och göra bort kvällens träning! Hoppas det blir en lugn en för vi har match igen på onsdag! Dåligt skönt, så blir man ledig i helgen! Det behövs så att man kan plugga och fixa lite med projektarbetet!  Det kanske vore en ide! Och nu är det inte länge kvar innan man har körkortet i handen! Så himla skönt det ska bli när jag får det! Men ska nu packa väskan och fixa lite innan man ska gå över till ishallen!

Lite nytta!

Ska göra lite nytta idag hade jag tänkt! Ska plugga lite teori och tvätta! Ska även handla och träna :) Har även varit och haft specialidrott idag! var lite trött i kroppen, men det gick bra i alla fall :) Ska nu fixa och dona lite innan man ska springa ner till tvättstugan :)

lördag 15 januari 2011

Minibussen till Malung

Sitter på minibussen på väg hem igen till Malung :) vann i alla fall över nor med 6-1 .. taggar för två matcher imorgon mot skogsbo :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

fredag 14 januari 2011

Minibussen

Sitter på minibussen som är på väg upp till Älvdalen för att se på Älvdalen-venjan. Har även stannat och ätit på donken :) och imorgon blir det match med sveg mot nor :) men ni får ha en toppen kväll det ska jag ha :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Ut på äventyr!

Dags att packa väska för om drygt 2 h går minibussen upp till Älvdalen! Ska dit och se på Älvdalen-Venjan och sedan bo där tills i morgon då vi har match med Sveg mot Nor! Och sedan efter det åker vi hem igen!
Har även dubbel möte på söndag mot Skogsbo hemma! Då gäller det att plocka 6 poäng! Taggad! Min helg är full proppad som vanligt!

Men ska nu packa och dona innan man ska springa till hallen!

Hade så bra nu!

torsdag 13 januari 2011

Hemma :)

Kom just hem ifrån skolan! Har även varit hemma tidigare för att vila mellan träningen och skolan! Har idag i alla fall börjat med idrott b! Vi ska ut och paddla i Söderköping v.21 ! Det blir roligt det! Hehe, Har även haft psykologi och det går bra som vanligt, ska snart ha prov men det är typ om två veckor! Och nu tänkte jag och plugga på körkortteorin och sedan äta lite. Ska även hem till Ewa ikväll och äta paj med hockeyn! Och efter det drar jag till Basti :) Så himla gott! Ska plugga nu skriver mer senare!

onsdag 12 januari 2011

Sova!

Lär snart sova eller skulle redan legat i sängen! Har träning i morgon kl.07.30! Nice eller? Har även tränat två gånger idag och gjort något riktigt roligt! Jag har betalat räkningar :( Men i alla fall, ska göra mig klar och sova nu! Hörs imorgon :)

Onsdag ;)

Har just kommit hem en sväng från skolan! Ska sätta mig och plugga lite ! Ska om drygt en timme gå över till ishallen och ha sista lektionen som är special idrott !Har även en tjej som är här och tittar idag :) Roligt roligt :) Tillbringar även kvällen på ishallen för vi ska ha ett möte mellan träningarna! men men.. ska i alla fall plugga lite nu ! skriver mer senare :)

tisdag 11 januari 2011

Haft mkt att göra..

Har inte hunnit skrivit något för att jag har haft lite grejor att göra ! Har i alla fall varit på en riktig skoldag idag! Har även varit och sålt toast igen !Gick mkt bra :P Även mixtrat med min Wolum master som jag fick i julklapp :) Så nu sitter jag här och tar det lugnt! Imorgon är det skola och träning !Det kommer även en tjej som ska kolla på hockeygymnasiet i morgon :) Spännande! Skriver mer om detta sen! Ska göra lite annat nu hade :)

måndag 10 januari 2011

Trött..

Har för en stund sen kommit hem från mina andra och sista träning för dagen!  Något trött är man i bena! Hoppas man bara nu kommer upp imorgon! Men det kommer att bli skönt med lite träningsvärk! Har bara sett på film idag typ, även varit på posten och handlat! Så lite nytta har man gjort! Ska nu göra mig klar och sova! Hörs

En termin!

Går in på min sista termin på gymnasiet idag! Känns helt sjuk! det enda som jag har i dag är special idrott! Men har även tänkt att plugga lite idag åh! Ska även springa för bi skolan och sedan posten för att skicka in mina papper om inackorderingsbidrag! så att jag kan betala min hyra och det! Och mellan det ska jag även vila lite hade jag tänkt, för det känns som att jag inte alls har sovit inatt ! Men mer om detta senare! Ska gå och göra frukost och ska sedan springa över till ishallen för träning, hörs sen!

söndag 9 januari 2011

hmm ..

Funderar på om  jag ska lägga undan datorn och lägga mig och bara se på tv, eller? Jag kan inte bestämma mig :o för om jag inte lägger undan den kommer jag säkert sitta med den tills tio eller något! Men det är typ då jag hade tänkt sova! Men får väl se hur det kommer att gå!

Imorgon börjar ju skolan igen! Har bara special idrott, men det är tråkigt att vi byter schema om två veckor, för då kommer inte våra måndagar var lika chill! Men det ska ändå bli skönt att gå tbk som vanligt! Ska även plugga som faen på körkortet nu! För det är inte länge kvar nu tills jag har det i handen :D Lääängtar! Fyfan så gött det kommer att bli när man är klar! Men i alla fall, kanske skulle ha pluggat lite nu på det då innan man lägger undan datorn? Smart ! Ajja, ska titta lite på det! Vi hörs i morgon! 

...

Är hemma hos basti nu! Innan man åkte hit gjorde man inte så mkt :P Bara satt framför datorn såg på film och kollade runt på internet! Ska snart göra go mat, hade vi tänkt :) Sedan ska man bara slappa resten av kvällen:) Och imorgon ska man tbk till verkligheten igen :)

Sova!

Dags att lägga sig kanske? Så att man kommer upp imorgon! Har i alla fall tillbringat kvällen med Amanda och Emelie! Amanda gjorde jätte go mat och efterrätt till oss :) Vi satt även och pratade om allt mellan himmel och jord! Hade det jätte roligt i alla fall! Ska nu göra mig klar och sedan gå och lägga mig! Hörs!

lördag 8 januari 2011

ÄNTLIGEN!

Där satt den! Vi vann i dag mot Västerås med 4-1, gjorde även mål! Nu börjar allt äntligen sätta sig! Allt kommer verkligen på plats! Det är så himla härligt! Och vi har det så jävla roligt med varandra ! Nu är det bara att sikta framåt och köra! Fortsätter som vi gjorde idag och tar med oss det till nästa söndag då vi möter Skogsbo hemma, har då även två matcher mot dom! Då jävlar!
Men väntar även på att Amanda ska komma hem och vi kommer att få med oss en gäst och det är kära Emelie :) Ska äta gott och hade det roligt :) 

Match !

Ska snart göra mig klar och traska över till ishallen på match! Idag möter vi Västerås! Kriga är det som gäller idag! Men vi ska även ha det riktigt roligt! Ska göra mig klar nu! Hörs efter matchen :)

fredag 7 januari 2011

Hemma igen!

Är hemma en snabbis för att fixa mig och byta lite kläder, ska även få i mig lite mat innan jag ska springa över och sälja toast på a-lags matchen! Ska börja fixa mig!

Snabbish :P

Är hemma mellan träningarna för lite mat :) Amanda har bjudit på kyckling, potatisgratäng och sallad :) Alltid lika gott ! Sitter nu och lyssnar på lite musik, och väntar på att klockan ska gå! Har träning vid halv 3 igen! Sedan ska man hem och fixa/äta sedan över igen för a-lags match, har toasten ikväll :)

Träning !

Ska snart bege mig över till ishallen för årets första träning! Har även en till senare på dagen! Och har även match imorgon :) Ska bli kul att träffa alla igen! Men ska nu göra mig klar och vandra över, hoppas att ni andra oxå får en bra dag! Hade!

torsdag 6 januari 2011

Stänger ner för dagen!

Nu stänger jag ner denna skit för dagen och hoppas på en bra dag i morgon som man tillbringar i ishallen! hoppas att ni andra kommer att få en bättre kväll och en bra morgondag! Skriver mera i morgon hade!

Hm..

Sitter och slö surfar och ser på tv! Har även kollat runt som vanligt på rean och på löshår :p Blir så sugen på att köpa massa saker! Men frågan är om man behöver det? Gör man det, nä inte precis :p haha .. Ska i alla fall fortsätta med det igen :P

Hemma !

Kom hem igår kväll från den lilla turen till Stockholm/Åland :) Hade det jätte bra med bra folk :) Handlade lite smått och gott i taxfree Det blev lite godis :) Passade på medan man kunde! Skulle vilja åka en gång till men det kommer att bli senare, förhoppningsvis :) Idag blir det bara att ta det lugnt :) Vila upp sig till imorgon då vi drar igång igen med hockeyn! Så himla skönt det ska bli! Men ska nu se på tv. Skriver mera senare :)

tisdag 4 januari 2011

buss :)

Sitter på bussen mot Stockholm nu :) börjar bli lite less men hoppas på att det inte är långt kvar nu :) skriver igen på båten :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

måndag 3 januari 2011

tv..

Just sett på Victoria's secret fashion show som gick på tv 3 ! Ska nu fortsätta denna tv kväll med att se på " 2 ½ män" Och sedan lägga mig tidigt för att man ska orka upp i morgon så man inte missar bussen mot Stockholm sedan båten ToR Åland :) Men ni få hade så bra :)

Packar igen :o

Har packat igen! Eller jah, flyttat över lite kläder som jag ska ha med mig i morgon då vi åker till Åland med bastis familj :) Hoppas vi kommer att få det roligt :)

Har idag i alla fall varit i Öje och ätit lite mat :) Har även varit och köpt lösögonfransar, en conceler eller hur det stavas och ett nytt nagellack :) Men ska nu fortsätta där jag var :) Skriver mera senare :)

söndag 2 januari 2011

ojdå!

Slog besök rekord förra månaden 801 besök :o det var ju bra det :) Hoppas bara att alla stannar och läser :) och nu siktar man mot nya mål :)

Framme!

Har nu i alla fall kommit fram till Malung! Har ätit lite mat och handlat lite! Har även öppnat ett packet av älsk som det var 300 kr till smink :) Men ska nu fixa och dona lite :)

Snart...

Är snart framme eller om drygt en timme :) skönt att man åker tåg i stället för buss som alltid får åka när man egentligen ska åka tåg ... men skriver mer ikväll när jag här kommit hem :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

Bussen :)

Sitter på bussen på väg ner till Sundsvall där man ska byta till tåg till Gävle och sedan flyter det på :) kommer fram till Malung strax efter fyra :) men ska nu försöka att vila lite :)
Published with Blogger-droid v1.6.5

lördag 1 januari 2011

Trött...

Hoppas att alla hade en bra dag/kväll igår. Själv hade jag det roligt! Men kunde varit bättre i fall om älsk hadr varit här! Men i alla fall nu sitter jag och kollar på tv och tar det lungt!
Published with Blogger-droid v1.6.5