söndag 27 februari 2011

Film..

Sitter och tittar på film, efter det blir det att fixa lite saker på svenskan och sedan bara ta det lungt och vänta på att tiden ska gå, skriver mer senare och skriver då vrf jag inte har bloggat..
Published with Blogger-droid v1.6.7

lördag 19 februari 2011

hm..

Sitter hemma i lägenheten och göra absolut ingenting, eller jo, håller på att tvätta :o det måste ju göras det med! Men annars inget, blir troligtvis att man bara är hemma ikväll :), ta det lugnt och ladda om batterierna till sista skolveckan! Men ska även försöka att plugga och städa, ska även fixa håret igen :) Skull egentligen ut ikväll på studentfest, men blir troligtvis hemma.. Man kanske är lite tråkig, men va fan! Tror fan att jag har det bättre här hemma ikväll! Så skönt att bara ta det lugnt! men ska göra lite nytta nu :)

fredag 18 februari 2011

Fredag kväll :o

Jag sitter hemma helt ensammen på en fredag kväll :o Vad har hänt liksom?!
Har i dag i alla fall varit på skolan en sväng, även hunnit med ett lite träningspass på bandyplan, ätit pizza med Malin S och Nils :) Och även kollat på a-lags matchen, dom spelade riktigt bra idag, synd att dom förlorade :( Vi skulle ha haft match imorgon, men den blev flyttad tills på Onsdag i stället för Kristinehamn hade inga spelare :o Så min helg kommer att fyllas upp med lite plugg, städning och tvättning, det behövs det med!
Skulle egentligen på andra student festen som är i morgon, men jag tror jag hoppar den, känner inte alls för att gå ut, jag skulle kunna vara chaufför, men jag antar att ingen behöver något, har heller ingen bil :( men men.. 

onsdag 16 februari 2011

Gameday!

Ska snart plocka ihop maten och packa väskan, sedan drar man sig i mot ishallen och rullar bussen mot Västerås! Taggad! Idag blir det en rolig match! Skriver mer på bussen :)

måndag 14 februari 2011

Alla (L)-dag :)

Idag är det då <3-dag! Som säkert ingen har missat!

Har i helgen då varit ganska så upptagen med både hockey och fotboll, har även tillbringat lite tid med mina kära vänner jag har :) Det har bestått av Mat och NHL kväll i fredags, i lördags först match i Leksand sedan när vi kom hem tog vi och såg en film :) och igår var man upp till Sälen på inomhuscup i fotboll :) Så har haft fullt upp!
och veckan har jag oxå det fullt upp, skolan, träningar har två matcher denna vecka och massor av plugg!

Men ska nu kolla klart på en film jag började se på igår och sedan ska jag sätta mig ner och plugga! Hade :)

fredag 11 februari 2011

Fredag :D Helg :D

Så gött men helg, har precis kommit hem ifrån skolan :) och ska snart iväg igen! Har Film/NHL KVÄLL med brudarna! Alltså uppladdning tills imorgon då vi möter Leksand borta! Men ska nu fixa och dona innan jag ska iväg igen! Hörs senare :)

torsdag 10 februari 2011

oh!

Sitter just nu och lyssnar på musik och försöker att göra klar psykologin, men går lite segt! Ska även snart åka och handla en sväng :) Har ju även tagit körkortet ni som inte vet :) så himla gött! Har även bokat en biljett hem den 28 Februari för då får vi lov :) Kommer även tbk till Malung igen med syster den 4 mars :D Så himla roligt! Men ska fixa lite och det skriver mer senare :)

tisdag 8 februari 2011

Road trip!

Snart åker jag och Malin till Karlstad på roligheter :) skriver mer senare :)

måndag 7 februari 2011

Pluggat

Har just kommit hem ifrån körskolan gick dit idag efter skolan! Har pluggat hur mkt som helst, så nu hoppas jag att detta sitter och att jag klara teorin när det är dags! Snart är det dags att gå över på träning! ska först proppa i mig lite mat :)

söndag 6 februari 2011

Redan slut :o

Helgen är snart slut! Och min helg har varit jätte bra :) Var ju ut och firade Johanna i fredags och då åt vi på thai och sedan åkte vi till en i tvåan som hade fyllt arton!
Och igår (lördag) hade man match mot hällefors/lindlöven som vi först spelade oavgjort och sedan vann vi i förläggning, så himla gött var det att vinna mot dem, dom leder serien! i alla fall efter det var det junior match som man satt och kollade på, Efter det gick man på bowlingen för fotbolls upptakt och sedan gick vi hem till Malin S och hade det gött!
Idag har man varit på flickträning. Man har även tvättat och pluggat, eller håller på just nu! Håller på med psykologin som ska in till veckan! Har även företagsekonomi som ska in, för dom två kurserna slutar till veckan! så har mkt att göra. Har även annat att göra, men just nu är detta viktigaste plus körkortsteorin! Den är egentligen viktigaste! Inte länge kvar nu tills man ska skriva igen! ajja, ska fortsätta med pluggande!

fredag 4 februari 2011

Freeedag :D

Just kommit hem har varit på skolan och en sväng med basti! Sitter just nu och väntar på att Amanda ska bli klar i badrummet så jag kan gå och duscha! Ikväll blir det att fira Johanna som fyller 16 år i morgon! Vi ska äta först på thai och sedan blir det att gå hem till henne antar jag :D Ska bli en rolig kväll med laget :) Men ska nu göra klart alla innan jag ska duscha :D

torsdag 3 februari 2011

oh!

Håller just nu på att göra en spännande sak :) Ni kommer att få se det snart!
Har i alla fall tränat och varit på skolan, tog även en tripp ner till körskolan för lite plugg! Det gick väl sådär, men hoppas att det sitter snart! Ikväll blir det troligt vis NHL kväll med brudarna :D Men ska fortsätta men det hemliga saken :)

onsdag 2 februari 2011

MAT :D

Ska gå och göra bakad potatis och lite olika röror till :) och så blir det en tidig kväll idag! hade jag tänkt! Har träning i morgon bitti :) Det blir nice :) Men skriver mer i morgon :)

tisdag 1 februari 2011

(Y)

Kom hem från ishallen för ett tag sedan! Herrarna vann matchen till slut med 4-3 :)
Har i alla fall suttit och krånglat med datorn ett tag nu, internet har damp och gå så himla segt! Håller även på att fixa en vägbeskrivning till trafikverket i Karlstad, ska dit och skriva på tisdag hade jag tänkt :) Så himla gött att få det bort gjort! Men ajja ska fixa med datorn och sedan ska jag lägga mig och läsa körkortsboken (Y) Hörs i morgon :)

Yeah!

Har i dag varit på skolan, och efter det hade man lunch date med Malin S & Marthe :) På thai, gott var det :) Sedan gick jag och Malin över till Kine på salongen och skulle vara modeller :) det gick bra :) Har lockar i håret och en fläta där bak :) Skit fint :) Sedan har man även varit och bokat en ny teori tid! så på Tisdag till veckan åker jag till Karlstad med Malin :) Gött! Men ska nu göra psykologi och sedan blir det hallen för a-lags match och toast försäljning :)