torsdag 31 mars 2011

snart helg :)

Idag har man varit på skolan och sedan skulle man på badet med idrotten och testa på att paddla kajak och massa andra roligheter :) Var även och åt lunch efter det med brudarna och sedan vart det tbk till skolan för att lyssna på arbetsförmedlingen..

Och snart är det helg och det betyder att vi ska fira Yrsa på lördag och då åker vi till Mora för att gå in på Wasa :) Har även högskoleprovet på lördag och kanske fotbollsmatch på söndag, men det får man väl veta mer om i helgen :) Men ska fixa och dona lite nu :) ni får har det bra så länge :)

fredag 25 mars 2011

Fredag :)

Sitter nu och lyssnar på musik och taggar för kvällen :) Ska snart även hämta min tvätt och sedan dags att äta och göra sig klar innan brudarna kommer :) Hoppas kvällen blir bra! Men det kommer den säkert :D Men laddar upp en bild när jag är klar med allt :)

Hoppas ni också får en bra kväll och helg :D

torsdag 24 mars 2011

Hjälpa?!

Som ni kanske ser har jag gjort om lite i bloggen, bytt header, men lär försöka göra en ny :o men det är så himla svårt :o någon som kanske känner sig manad och vill hjälpa mig med en ny?!

Men har det ganska fullt upp nu... Och har inte haft riktigt orken att skriva :o Men har tänkt ändra på det snart!
Men i morgon så blir det i alla fall studentfest med brudarna :D Och dom kommer en sväng till mig innan vi drar vidare till Taket :) Och på lördag så blir det tränings match i fotbollen sista gången inne :D För till veckan gå vi ut?! tror jag det var :D Men roligt i alla fall! Men ska nu fixa och dona lite :) Men hör av er om någon vill hjälpa mig med en ny header :D puss på er :)

söndag 20 mars 2011

bad Girl :)

Varit dum idag :o har tagit ett till hål i örat igen :o senast var ett tag sedan :o men nu tyckte jag det var dags igen :)
Published with Blogger-droid v1.6.7

tisdag 15 mars 2011

...

Har inte orkat skrivit pga, för att jag har varit allmänt trött på allt.. Har tänkt varje dag att jag skulle ha skrivit men har inte kommit mig till att gjort det!

Men i alla fall i helgen så var det full fart på en! I fredags såg man herrarnas sista match.. Efter det var man med några i laget och i deras lag! trevligt hade vi i alla fall :) På lördagen åkte man upp till Älvdalen för att spela mot våran tränare och det lag han spelar i, förlorade med 15-5 men vann sista perioden, hade det jävligt roligt det matchen! och i söndags gjorde man inget speciellt skulle ha haft flickträning, men det kom ingen så då gick man hem och städade, pluggade och tvättade!

Och nu gör man inget speciellt, håller på att plugga lite geografi och internationell ekonomi!