onsdag 27 april 2011

Underbart!

Sitter just nu och tittar på arga snickarn, har i alla fall varti på entré hela dagen själv. Det var hur skönt som helst, hittade ett par chinos som jag har letat efter hur länge som helst, blev även ett par leggins med härliga sommar färger och lite underkläder :) Det behövs alltid.. Har inte letat efter en balklänning än men det blir säkert imorgon och så har man hittat ett par skor som man kan ha till i alla fall :) men i alla fall hoppas på att man får lite mat snart, mamma står och lagar mat förfullt! det blir köttfärsås och spagetti! så himla gött, ajja ska ixa lite saker nu, skriver snart igen!

torsdag 21 april 2011

hm...

Sitter på tåget mot Malmö som är drygt en timme försenat.. suck ... så man sitter och hoppas på att man snart är framme...
Published with Blogger-droid v1.6.8

söder ut!

Sitter nu i Borlänge och väntar på att tåget mot Mjölby ska gå! Den går vid 12.. så får lov att vänta ett tag till ...
Published with Blogger-droid v1.6.8

lördag 16 april 2011

AVSLUTNING!

Avslutning med hockeyn och temat är film :) Fast jag ska lika en från en serie ! men same shiit :p men ska göra det sista och sedan drar man över till Bowlingen :) hörs!

Lördag!

Idag har man inte gjort så mkt, städat lite och duschat! Har avslutning ikväll med hockeyn :) hoppas det blir roligt, men det kommer väl det bli :) Vi ska till Bowlingen :) Sitter även och ser säsong 3 av oth ! Bara för att fördriva tiden lite :P och kollar runt lite på studentklänningar :P men i alla fall ska kolla på oth :) höres senare :)

torsdag 14 april 2011

Högskola!

Har nu sökt högskola för hösten! Har sökt till civilekonomprogrammet på Umeå universitet och Ekonomprogrammet i Sundsvall! Hoppas att man kommer in uppe i Umeå :) skulle ha varit jätte roligt :) Men i alla fall har haft fotbolls match idag mot Malung och det gick väl bra, jag tror det blev 3-3 men är inte riktigt säker! Men vi spelade bra i alla fall! Har nu börjat laddat för lördagen då vi har avslutning med hockeyn :) Funfun :)

onsdag 13 april 2011

Skolan

Sitter på skolan och väntar på sista lektionen och sedan blir det träning :)
Published with Blogger-droid v1.6.8

tisdag 12 april 2011

Ledig tisdag!

Är ledig i dag för att vi har ingen svenska för ens efter lovet och vi ska bara skriva tal som är det sista vi ska göra i kursen! Så idag har man i alla fall plugga, börjat med rapporten till projektarbetet! Duktig, samtidigt har jag sett på några avsnitt av oth :) Men har mkt kvar att göra denna dag!  Ska åka och handla innan jag ska på fotbollsträning och så lite andra saker :) Men ska fortsätta se på oth och skriva lite saker till rapporten :)

fredag 8 april 2011

Äntligen !

Har hittat min studentklänning, eller hittade den innan men kunde inte bestämma mig vilken jag skulle ha men nu har jag äntligen bestämt mig!  Så det blir att beställa och koll om man jag kan ha den! Sen är det bara att köpa ett par skor och lite smycken! Men ska även leta efter balklänning när jag åker till mamma! Blir även att leta skor och plus lite andra saker!  Men nu ska jag i alla fall gå till skolan på utvecklingssamtal!

lördag 2 april 2011

Äntligen klar!

Är äntligen klar med högskoleprovet och man får se resultatet om 4 veckor! Hoppas på ett bra resultat!
Men i alla fall ska hoppa in i duschen nu och sedan är det att fixa sig och dra sig mot brudarna! Ska försöka att lägga in ett kort om jag hinner! Men hoppas på en toppen kväll och hoppas att ni får en toppen kväll själva! Vi hörs :)

fredag 1 april 2011

HELG :D

Gött att man fick helg för några timmar sedan :) Denna helg erbjuder högskoleprovet hela lördagen och sedan efter det blir det att snabbt gå hem och fixa sig och sedan vidare till Anette för pizza innan bilen går mot Mora för festligheter med brudarna och såklart Yrsa som fyllde 20 år i måndags! Detta gillas och hoppas på en underbar kväll :) Blir även en massa plugg och don på söndag om jag orkar då, men det gör jag säkert.. Så man har fullt upp hela helgen..
Kvällen bjuder på bakning av scones och sedan fixa håret så det inte ser allt för konstigt ut :p och sedan blir det en tidig kväll bara för att man lär upp till halv åtta i morgon! Men som sagt hoppas på en underbar helg! Men ska nu fixa lite hade så länge :)