tisdag 31 maj 2011

Imorgon gäller det!

Idag har man bara slappat och så har man varit på skolan en snabbish för att köra fångarna på fortet med tvåorna! Såklart vart det bara tre från våran klass, men vi kom ju två och det var då tråkigt, men vi gjorde det vi kunde i alla fall! Sen ikväll blir det fotbollsträning och sedan ladda upp för morgondagen! Det är då det smäller! För så BÖRJAR STUDENTVECKAN :D Vi påbörjar våran vecka med mösspåtagning kl.13 utanför HR och sedan glider vi runt och vänta på att Tom´s ska öppna! Det blir att man tar det lugnt för troligtvis har man match på Torsdag! Men i alla fall, taggad till tusen för studentveckan och sedan även självaste studenten! Och förhoppningsvis får man se alla sina betyg ikväll, har redan fått veta 4 betyg och det bestod av två vg och två mvg :) något nöjd! Men nu ska jag fixa och dona, skriver mer senare :)

lördag 28 maj 2011

Hemma igen!

Har glömt att berätta att allt gick bra under paddlingen, ingen välte så det var ju bra! Men vi fick lift med svenska stridsskolan (flotta) sista dagen för att vi kunde inte paddla dit vi skulle! Men vi hade det riktigt roligt annars! Brände bara ansiktet lite men det är lugnt nu, bara för att man flagnar bort allt! Men i alla fall, är klart med allt som heter skola nu! Har bara lite betygssnack kvar, sedan är det bara roligheter kvar ! Studentveckan börjar på onsdag med mösspåtagning och sedan tom's på kvällen och sedan blir det en hel del roligheter! Men om en vecka är det då balen, det ska bli jätte roligt :) Men ska ni fixa med bilderna jag har tagit på turen och lägga upp dom på facebook!  :D

fredag 20 maj 2011

Yeah!

Kom hem från fotbollen för en stund sedan, fick även med oss poäng denna fredag! Så nu är det bara att tagga tills nästa match!
Ska även meddela för er som inte vet så åker jag och delar av min klass iväg i morgon och ska paddla kajak i Sankt Anna, för att detta ingår i idrott och hälsa B ! det ska blir roligt i alla fall, kommer att vara borta ifrån morgon lördag den 21/5 till onsdag den 25/5, så det kommer inte att uppdateras något under dessa dagar! Men jag hoppas att ni här hemma kommer att ha det super, för det ska jag!
Skriver igen när jag kommer hem :) Hade så bra !

torsdag 19 maj 2011

Woho!

Sitter och ska se på semesterduellen, men ska även försöka att läsa lite filosofi! Ska göra ha muntlig diskussion imorgon för att komplettera lite! Hade även projektredovisning idag och det gick väldigt bra!
Har även nästan gjort klart allt till paddlingen på lördag!  Ska packa i ordning lite och har även varit och handlat idag :) så nice, ska bli jätte roligt! Men ska se på tvn och göra läsa lite filosofi! Hade

tisdag 17 maj 2011

Många frågetecknen?!

Man sitter och funderar på hur allt kommer att bli nu när man flyttar hem efter skolan! Den största frågan för min del är: vad jag gör till hösten, vart jag spelar hockeyn någonstans?! Det finns fler frågetecknen som till exempel kommer jag in på högskolan?!  bo kvar hemma?! Kommer man ha kvar alla kompisar man hade eller hur är det nu?! För om man tänker vidare på kompis sidan, så är det fan inte många som har hört av sig eller något på 3 år! Så det är väl det störta frågetecknet, men jag vet ju i alla fall att man har några kompisar, så man är inte helt kompis lös! Men det är frågan hur många kommer att vilja höra av sig nu när man äntligen är på väg tillbaka?! Inte för att jag tror att det är många som kommer att höra av sig eller vilja träffas, men en sak vet man i alla fall dom som gör det har man fortfarande kvar! Men det kommer kännas konstigt att träffa dom flesta igen, för det har hänt en hel del på 3 år, och det kan jag lova er. För att alla förändras ju, fast om man inte vet om det. Men det är sanningen, Och sanningen kommer ju ändå fram till slut! Men den andra frågetecknet jag har, är hur många av dom jag har lärt känna nu under de 3 åren i Malung kommer att höra av sig sen, och om man kommer tillbaka finns det någon som vill träffa en då? Det finns säkert någon, men liksom resten, dom jag har ägnat den mesta tiden med under 3 år! kommer dom vilja träffa en eller kommer dom skita i en?! Men som sagt egentligen ska man inte oroa sig för då märker man vilka som är ens riktiga kompisar! I för sig det kommer att vara tråkigt i fall om man inte får har kvar dom som kompisar, men det är ju inte bara mitt fel..
Men jag är glad över att jag tillbringade mina 3 år i Malung, fast om det har varit blod, svett och tårar. Kommer jag inte glömma allt det roliga vi har gjort, detta kommer att vara ett bra kapitel i mitt liv, och jag ångrar mig inte en sekund att jag flyttade, för jag behövde verkligen vara borta i från övik. Börja om på nytt och detta var väldigt bra att gör det på, även om man kanske ångrar ibland att man flyttade men är även glad över det. För om jag hade stannat kvar hade jag inte träffat alla underbara människor som jag nu har gjort. Detta har bara varit nyttigt för en, för i bland behöver man en miljöomkastning. Men som sagt det kommer att kännas konstigt att komma hem på heltid igen, för det har hänt en hel del där hemma, som jag inte vet vad jag skulle ha tagit mig till om jag hade fortfarande varit hemma. Det kanske inte hade gått lika bra i hockeyn eller skolan då? Så med de möjligheter jag fick när jag flyttade är jag bara nöjda över, för hockeyn har gått bra även skolan, och det känns så himla bra. Så egentligen om man kollar nu helheten i det hela så har jag faktiskt inte så stora problem utan bara frågetecknen som lär fyllas i! och det kommer dom göra under sommaren, och jag hoppas på att det kommer att bara vara bra saker med, eller man kan hoppas på det.
Det kommer kännas konstigt att komma hem, men nu kommer jag verkligen ta hand om mig, min familj, mina vänner och min släkt, ta på vara på tiden som jag har missat de senaste 3 åren! Det är när jag kommer hem jag kommer att på börja ett nytt kapitel i mitt liv.

oh..

Tiden bara rinner i väg och desto närmare kommer STUDENTEN! Jo jag vet att det är ända man skriver om men det är typ det ända man har i tankarna ju nu!
I alla fall har gjort klar det mesta till paddlingen som vi åker på på lördag, Kopierade upp rutten och plastade in det i morse och även så hade man ett svenska tal, och då hyllade man lärarna, så nu är Svenska c klar! Så himla skönt, men lär vara där och lyssna på dom andra, men det är ju chill!  Men ska även skicka in hemprovet i internationell ekonomi idag! har inte orkar gjort det innan! Blir även klar med en annan kurs i morgon och det är rättskunskap :) så himla gött! Men ska fixa lite grejer, skriver senare :)

måndag 16 maj 2011

Måndag!

Det känns att det inte är lång tid kvar till studenten nu!
Men i alla fall idag började man dagen med träning och sedan skulle man se på film mellan 12-16 och det blev att man såg Wall Street båda filmerna! Ganska så bra! Men i alla fall nu ska man väl äta lite mat och sedan drar man vidare på fotbollsträning :) Efter det blir det hem och ta en promenad :) Men ska äta lite, skriver mer senare :)

söndag 15 maj 2011

fyfan!

Så himla duktig man har varit i helgen men mest idag! Har hunnit med att göra klart tre filosofi uppgifter även gjort lite ändringar i talet och även gjort klart två uppgifter i Geografin! Så himla skönt är det! Men har bara två redovisningar kvar och sedan har man inte så mycket mer att göra om inte våra kära lärare kommer med nya grejer denna vecka! det skulle inte förvåna än, när man fick 4 nya uppgifter i onsdags så! Men i alla fall är stolt över mig själv!  Så jag berömmer mig själv med att senare titta på hockeyn, men först ska jag ta och cykla framför tvn!

Åter igen plugg..

Näst in klar med filosofin, ska bara finslipa den, men ska göra det senare. Satte mig med geografin istället och där ska man undersöka klimatet i sin stad typ, inte undersöka precis, men förklara vad det beror på hur klimatet är, ska även senare ikväll göra klart en uppgift om flyttningsmönster, vi ska fråga våra föräldrar massa saker.. Har haft denna uppgift väldigt länge det kan är dags att gör den :P men i alla fall ingen får ju missa VM- finalen ikväll kl.20 på tv3 ! Det är i mellan Sverige-Finland, undra vilket land man ska hejja på, blir ju glad vilket som, för att man har ju finsk blod i sig så! Men i alla fall ska se på lite true blood och göra klart geografin! skriver mer sen!

lördag 14 maj 2011

inte bra...

Har bara gjort en sak som jag skulle ha gjort idag! Men som sagt natten är ung! just nu sitter man och tittar på Pearl Harbor på tv 4 :) Men ska fortsätta att se på filmen :)

plugg...

Har precis renskrivit en uppgift i filosofin har bara två saker kvar där som man ska ta sig an, men det kommer jag göra efter jag har har ätit frukost! Ska försöka att få bort all filosofi idag och sedan fortsätta med kära geografin! Kommer vara stolt över mig själv efter denna helg, och på måndag går man in i sista riktiga veckan som man är i skolan innan vi dra ut och paddlar, men när vi har kommit hem så är det bara strö dagar och sedan kommer alla roligheter! Kan man tänka sig att det bara är 4 veckor kvar till studenten och bara 3 veckor kvar till balen :d Helt galet, men ska nu äta frukost och sedan plugga vidare :D skriver senare idag :)

tisdag 10 maj 2011

EN MÅNAD! EN MÅNAD! EN MÅNAD!

Om en månad vid denna tid har man tagit studenten! Fyfan alltså.. För låt om man tjatar lite, men det känns helt sjukt! Att alla åren i skolan är nu slut! Eller jah egentligen inte, för man ska ju läsa vidare! Men ändå! Shiit alltså!
Men idag har man varit på skolan och jobbat järnet som jag även håller på med nu, eller jag har en lite paus, har finslipat på hemprovet, gjort klart restuppgift från ett prov, renskrivit rättskunskaps redovisningen och nu blir det en jävla massa geografi plugg! Ska försöka göra klar två uppgifter, men har en kvar när jag har gjort dom, men då lär man ringa lite, men orkar inte nu! Och sedan har man bara tre uppgifter kvar som man har i filosofi! Detta är allt jag lär göra klart än så länge, för det förvånar mig inte om man får en massa skit till veckan då man ska vara klar med allt! men men.. ska plugga vidare vi höres :)

måndag 9 maj 2011

1 månad + 1 dag!

Som sagt som min rubrik låter så lite är det kvar innan man tar STUDENTEN! Det känns helt knäppt! Men i alla fall, idag har man inte gjort mkt utom att man har varit på skolan och varit på gymmet! snart dags för fotbolls träning eller om två timmar! Ska bli skönt att träna lite, och sedan blir det kanske plugg om jag inte ska bara ta det lugnt! Ser väl! Men ska i alla fall fixa lite stuff! Skriver mera senare :D

söndag 8 maj 2011

sköönt!

Just klar med lite plugg, det som man gjorde bort idag var, svenskan, och tre uppgifter i internationell ekonomi ! Så nu tar man det lite lugnt och funderar på vad man ska göra! och det är fan inte länge kvar nu tills skolan slutar! Det känns skit konstigt. men men.. Det kommer kännas skönt sen när det är över! Men ska nu i alla fall kolla vidare på true blood! hörs sen!

Plugg!!!!!!!!!!!!

Sitter och pluggar medans One tree hill säsong 5 rullar på tvn! Just nu skriver man om en svensk uppfinnare! roligt roligt, Och den jag skriver om är Alfred Nobel! Men när man är klar med detta ska man sätta sig och göra klar hemprovet och sedan lite rest uppgifter som man har i internationell ekonomi! Och efter det få man se vad man ska göra! Kanske skriva klart svenskan?! Eller geografi eller filosofi?! Vi ser väl, det beror väl mkt på vad klockan är! Men i alla fall, ska skriva klar Alfred nu! Höres senare!

torsdag 5 maj 2011

hm..

Det är inte länge kvar nu! Om mindre än en månad är det bal! Shiit, och om typ två veckor lär vi vara klar med allt för att vi åker och paddlar med idrott b och allt lär vara klart innan dess! Och så har man en hel del kvar! blir galen, men i alla fall har inte så mkt att göra nu i alla fall, men det kommer säkert ramla in mer saker under dom två veckor som är kvar!
Men fick i alla fall min studentklänning igår från Nelly, blev jätte nöjd med den! Den satt perfekt fast om jag tog en storlek mindre! Kunde fan inte blir bättre, så allt är fixar nu som jag ska fixa utom lite små fix! Men det kan jag ta närmare :D Men det känns jätte konstigt i att man ska äntligen ta studenten som man har längtat efter så länge.. Men i alla fall ska fixa lite med projekt arbetet och ringa pappa!  :)  Har även glömt att sagt att jag flyttar i hem till pappa när jag slutar skolan, och ska även jobba på hans jobb hela sommaren! gött att få inte lite pengar :) Men ni få ha det så bra så länge :)
bjuder på en gammal bild! 


tisdag 3 maj 2011

17 dagar!

Om hela 17 dagar ska man var klar med skolan, i alla fall med det mesta! För den 21-25 är vi borta med idrott B och paddlar! Så nu har man en hel del att göra !
Har ju även hittat min balklänning, den är köpt och ska bara sy upp den sen är den klar att användas :D skit bra, och så har jag fixa med smycken och skor! något nice ;) Så ni väntar mana bara på att studentklänningen ska komma och sedan är man klar för studenten som går i stapeln om några veckor :D
Men i alla fall ska plugga lite och titta på tv och sedan blir det sägen för min del! Skriver snart igen :D
bjuder på en rolig bild  ;)