måndag 6 juni 2011

Måndag!!

I alla fall i lördags på balen hade man asroligt, blev en del bilder, som kommer upp när jag har kommit hem till pappa, kommer även bilder då på resten av veckan! Ska snart ut som vanligt d!å! tar vara på tiden och är med kompisarna! Men skriver mer under veckan!

lördag 4 juni 2011

Bal dag

Det är bal som gäller idag :) har redan varit och knäppt kort och akt lite på byn, Sittet hos basti nu och väntar på att vi åka upp till parken där vi har balen. Ska bli roligt :)) ska nu fixa lite och vänta på att tiden ska gå :)) kommer lite bilder sen :))
Published with Blogger-droid v1.7.0

fredag 3 juni 2011

åh!

Ja, imorgon är det balen, längtar som fan. Har även nu lagt upp klänningen, så himla skönt, hon som skulle göra det egentligen hade åkt bort, men då fick man ett tips av en, så man hade någon som kunde göra det ändå så det var ju bra.
Kvällen igår var toppen, fast jag tappade mitt skydd på mössan men är lika glad ändå, tur det inte var mössan man tappade xD hehe
Men i dag fixade man klänningen, var en sväng till Öje för lite lunch, fick även laga den åt dem :D Sedan åkte man hem för att slinga håret, men det roliga med allt, var att man hade plockat upp allt hår i slinghättan och blandat färgen så märker både jag och Amanda att färgen inte räckte till hela håret, så det var ju bra att åka till affären och köpa mer!  men har även satt på mig lösnaglar för att man ska vara lite fin! Men ska nu se på lite film, lägger upp några bilder så ni kan se hur mössan ser ut plus mitt hår :)


onsdag 1 juni 2011

Nu kör vi!!!!!

Har haft mösspåtagning, och nu är det bara festen kvar :) det blir att man går till tom's ikväll men det blir lugnt för mig idag för man har match i morgon :) men ska åka och fixa lite och sedan blir det att tagga!!
Published with Blogger-droid v1.7.0