fredag 29 juli 2011

HELG :D

Sitter nu hemma och lyssnar på musik och väntar på att tiden ska gå :) Tog mig i akt att sluta lite tidigare idag, gick hem vid halv tre :D det behövdes, har suttit på jobbet tills fyra varje dag så! Så det var skönt att gå hem tidigare för jag hade ändå gjort klart allt :) Sitter även och väntar på att en killkompis ska komma hit, för vi ska ut senare ikväll :) Ska bli kul i alla fall!!
Har nu tre veckor kvar på jobbet och hoppas även på att man ska kunna får vara där några veckor längre! Men det ser vi när vi närmar oss det! Men i alla fall har det inte hänt så mkt på ett tag har typ bara suttit hemma och typ sovit xD hehe, men ska i alla fall kolla lite grejer.. Har glömt att sagt en sak, det kommer en ny dator till mig i veckan, beställde hem en ny bärbar igår :) Nöjd tjej! Hoppas den bara funkar nu då :D Men ska i alla fall fixa lite grejer innan min kompis kommer :) Hade :D

söndag 24 juli 2011

Slutet på veckan :(

I helgen har man hunnit med Mkt eller har umgås med bror och syster både fredag och lördag :) I fredags var vi först och åt på Merry Can med massa folk och sedan åkte vi hem till några och sedan tbk till stan för att åka på Harry's, träffade en massa trevliga människor där :) hade det i alla fall jävligt roligt :)
I lördags (igår) badade vi i vårat wildmarksbad fast om det regnade, fast det vart bara lite mysigare då :) men i alla fall nu sitter jag och ser på tv och väntar på att en kompis ska höra av sig, för vi kanske ska in och se på den sista Harry potter filmen :) men skriver snart igen :)


onsdag 20 juli 2011

Hej igen!

Kände att det var dags att uppdatera igen! Tiden går så himla fort när man har det roligt och jobbar! Har dom senaste helgerna spenderat med en massa härliga människor, förra helgen blev det långviksmon med Fredrik och hans gäng, även i helgen vart det att vara med dom för jag åkte upp med dom på Åsele marknaden och bara hade det gött! Träffade en hel del nya människor och trevligt hade man det oxå! Man var lite slö början av veckan men nu börjar det bli bättre för om två dagar är det helg igen :D Och då så händer det inte så mkt eller kanske ska ut med syskonen på middag och även träffa en kompis :) Vi märker väl hur det kommer att bli! Har egentligen inte mkt att säga, utom att jag är helt utmattad när jag kommer hem från jobbet och vill helst bara ligga på soffan, men på helgerna är det i alla fall fullfart som gäller :)) Men nu ska jag städa undan lite saker i köket och sedan ta en lite tårtbit :) Skriver snart igen :)

lördag 2 juli 2011

länge sedan!!

Har inte hunnit/orkar uppdaterat något.. För har haft fullt upp eller jah i egentligen inte har jobbat och träffat lite folk.. och sedan har man varit så trött efter jobbet vissa dagar! Har i alla fall jobbat ni som inte vet på domsjö fabriken, är vikarie där och det går riktigt bra, har det även riktigt roligt där!
Sitter i syster lägenhet och Mia är även här, ska väl snart in på stan och hämta syster! Ska även in på sommar festen ikväll och man slipper även köra :) känns skönt!  Men i alla fall ska fixa lite grejor nu..

p.s Skrev ett långt inlägg men den raderades, men skriver snart igen d.s