fredag 30 september 2011

BELEZA.SE

Är med och tävlar om en ny hårförlägning på www.beleza.se, är bara äkta löshår och man kan sätta in sina extensions på olika sätt, som t.ex. clip-on som man kan sätta i när man känner för det, nailhair bra för dom som vill limma in det, tapehair tejpas fast i sitt egna hår och micro/loop-hair är som små ringar man sätter i håret plus löshåret. Dom har även 30 dagars öppetköp, även så levereras löshåret inom 48 timmar!! Och det bästa är frifrakten dom har på löshåret.

helg!

Sitter och kollar runt på lite bloggar och annat skit.. Satt och läste i en blogg om att man kunde få hem ett gratis kitt av ACO spotless om man loggade in på deras sida via facebook, sidan är www.dontmissapp.se och om man följer deras anvisningar så får man hem deras kitt! Satt och gjorde det för några minuter sedan så får hem det kittet till veckan :D Hoppas det är bra så kan man fortsätta och använda det sen, är annars dålig på att rengöra och tvätta ansiktet men kanske man blir bättre på det nu då !! På tal om annat ska jag även nu i helgen beställa hem lite smink från http://www.eyeslipsface.co.uk/ och även så blir det att beställa hem en jacka snart, det beror på när Peter ska göra det :) och det blir att beställa den från www.blue-tomato.com :) Ajja ska försöka hitta på något att göra innan man ska hämta Peter från jobbet :)

Detta kommer att bli min nya jacka till vinter :)

torsdag 29 september 2011

fullt upp!!

Har gjort en hel del idag med både Peter och hans mamma :)
Vi klev upp gjorde oss klar och sedan brassade vi in till stan för att inhandla lite saker från clas ohlson, sedan vidare till Coop för in handling av mat (nu är det fullt i frysen med mat), sedan vidare och hämta Peters bil från mekonomen för att han har satt in motor- och kupé värmare, sedan en sväng hem för hämta lite mera saker till mig och Peter och sedan en sväng och tömma systers lägenhet på våra grejer sedan raka vägen till Mellansel för att Peter skulle jobba...
Då passade jag på att lämna en bil hos hans mamma så att hon kunde komma ut till huset och hjälpa till att fixa och dona, så vi har satt upp gardiner, städat och diskat, satt upp lite lampor och satt ut lite blommer (plast, annars dör dom x)) och så fick vi även sällskap av hennes mamma(Peters mormor) och sen har vi inte gjort så mkt mera, det blir att ta ner tapeter i helgen för till veckan blir det tapesering av hall/trapp, ska även in till stan för in handling av mera lampor och även så börjar hockeyträningarna..
Pappa ringde även idag och frågade mig om jag hade flyttat för han tycker att jag inte är hemma så mkt, konstigt då, har ju ingen bil så kan ju inte ta mig över allt, och sedan är man ju snäll och tar hand om systers katter, så man lär då hem till pappa till veckan, ska även dit i helgen för att städa toan, ska försöka att slänga grejer från mitt rum då med! så kanske han blir glad :D hehe, men ska ta och se på någon film eller nått som finns på datorn och hoppas på att Peter kommer hem snart :) hörs!

onsdag 28 september 2011

träna

Dags att börja använda min nya investering :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Äntligen!!

Äntligen börjar det ta sig hemma hos Peter i hans hus :) Sov här första gången i natt och mysigt vare och gött med en större säng! Har fixat och donat i dag. Även varit in till stan på några ärende och även köpt tapeter till hallen/trappan! Så hoppas nu han tycker om dom! han har inget annat val xD hehe, så nu äntligen har man kommit tbk till huset och ska ta det lugnt en stund. Det blir att man ska se på one tree hill och dricka lite te och äta lite go saker som jag hittade i kylen :) Mysigt!

tisdag 27 september 2011

Virrig!

Idag, eller alla dagar i veckan är jag virrig.. Trodde det var idag jag skulle på ungdomsmottagningen men det var imorgon xD hehe Sitter i alla fall i lägenheten och ser på tv.. Ska tbk som vanligt till Mellansel ikväll och det blir att man troligtvis kommer att sova i Peters hus då :) För han har snart städat och flyttat in allt så :) Ska bli skönt med en stor säng, för vi bara bråkar om platse i hans lilla så :p hehe, men ska ta och vila lite :)

måndag 26 september 2011

snart slut!

Som sagt snart är denna dag slut och det betyder att jag ska snart till Mellansel igen och träffa pluppen, ska hjälpa han att städa och det i morgon ju, har även möte på ungdoms mottagningen (blev flyttat en dag tidigare).. Käkade i alla fall en go sallad som jag slängde ihop själv, vart så sugen när jag såg en bild så fick fara och handla! Och så har jag även färgat håret, blev sugen så fick lov xD hehe var även och handlade en pilatesboll med matta och några band med på rusta för 199 kr :) Värt det! Så nu är det bara att börja träna! Hehe, Men ska fixa lite och så börjar "Gumball 3000 med Erik och Mackan" snart !! Skriver mera imorgon :) Puss

fixat håret

Färgade till utväxten men det gick ju som det gick, älskar verkligen mitt hår när det inte vill ta åt sig färgen :) men det blev bra ändå :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

hm wonder if I should

Funderar på om man ska göra en räksallad idag bara för att försöka att bli nyttigare, med både mat och träning.. Ska börja träna mera nu, mer springning och även mag- och benövningar men vi ska ju inte glömma hockeyn med! Ska bli kul att börja träna snart, får veta mer under veckan när allt börjar :D Ska bli roligt!! ska även med detta börja äta bättre, har blivit mkt skräpmat denna sommar, och det måste jag ändra på, drf ska jag göra sallad idag!! 
På tal om annat, idag när jag fixade håret som ni snart ska få se, så ringde arbetsförmedlingen igen, hon trodde inte att jag hade gjort en sak som jag var på i torsdag så vi bokade tid i morgon, men efter kanske 10-15 min ringer hon igen och säger att det var redan klart, hehe, pratade i alla fall med en trevlig tjej så allt löste ju sig för hon kollade ju upp det :) så då slapp man ju det.. Men måste påminna mig om att börja söka jobb igen! Har sökt två jobb, lär även åka ut med cv till fabriken, så man får ett jobb snart!! Ajja ska fixa lite kommer snart bild på vad jag nu har gjort :)

Lägenheten!

Sitter i systers lägenhet och väntar på att klockan ska gå, ne men har varit och fixa ryggen igen ska tbk dit om en månad för att se om det blir bättre, har även fått lite övningar jag ska göra.. Så lär fara och köpa en pilatesboll!! För nu ska jag börja träna lite mera i alla fall!! Ska fixa lite och sedan åka och handla lite middag och sådant, åker även tbk till Mellansel ikväll för att hjälpa pluppen att fixa det sista och sedan flytta in i huset!  nice :D ajja skriver senare :)

lördag 24 september 2011

Popcorn!

Har vräkt i mig en hel skål med popcorn från när vi kom hem och vi har bara varit hemma i 2h! konstigt, var så popcorn sugen på modo matchen, som även dom vann med 3-2 över Linköping! riktigt gött i alla fall! Blir att dra igång en rulle film snart och lite mys pys innan man somnar, ganska så trött fast om man inte har gjort så mkt idag utom att man har varit på Hägglunds dagen och så modo matchen då!

fredag 23 september 2011

Mellansel!

Sitter i Peters rum nu i Mellansel där vi har varit halva dagen.. innan vi åkte hit åkte vi till Subway för att äta frukost/lunch *gott* var det i alla fall, sedan åkte vi vidare till Rusta och jysk för att köpa lite grejer till Peters hus som vi även åkte vidare till för att hjälpa till och städa. Vi fixade även till sängen, göttans, har inte så mkt kvar egentligen att fixa utan att dammsuga och torka golven typ, sedan är det klar för in flytt för Peter :) Något nice i alla fall, men ska väl försöka att vara social med han, fast om inte precis han är det med mig men xD jaja, hörs imorgon :)

torsdag 22 september 2011

Suck...

.. Är bara ordet... Modo förlorade igen eller jah dom vann ju förra matchen men förlorade den innan med!! Men dom hade kunnat vinna om dom fick in pucken i mål, dom hade några bra chanser men... Inget mer om det nu då! Själv hoppas man på att hockeyn drar igång snart, vi väntar bara på att få träningstider så! Ska bli roligt att lira med några ur det gamla laget igen :D För vi hade det så jävla roligt med varandra.. Men i alla fall i helgen blir det att åka till Mellansel och börja städa i Peters hus så han kan börja flytta in, och så blir det även hockey då, inte så konstigt xD haha, men i alla fall ska kolla på lite tv och sedan blir det att lägga sig och sova, så man får bort feber känslan man har i kroppen om inte annat få bort förkylningen man har!

Mellansel!!!

Ligger i Peter säng och kollar på när han spelar Robinson på datorn, ett tråkigt spel i alla fall... ska väl äta på ett lite tag och sedan blir det att åka in till stan igen för att gå på hockeyn :) men skriver när jag kommer hem igen :)
Published with Blogger-droid v1.7.4

Snart fredag!

Sitter och ser på tv och väntar på att Peter ska kliva upp, själv har man varit uppe sen kl.10 för kl.11 skulle jag vara på arbetsförmedlingen för att gå igenom en handlingsplan och det gick väl bra och även fort så :) Efter det åkte jag hem och försökte att få liv i Peter, men det gick ju som det gick, fixade även till håret som hade lagt sig, blev att man stress fixade håret i morse så! Ska även senare idag till Mellansel för att äta :) innan vi åker in till hockeyn :) Men i alla fall, ska städa undan lite saker nu, skriver igen senare :)

jag idag :)

onsdag 21 september 2011

:D

Sitter just nu i lägenheten och ser på "The Simpsons: Filmen" som går på 6:an, medans så surfar jag runt på datorn lite och äter naturgodis :D Har även varit i Mellansel idag för att hämta kläder till pluppen och sedan var vi hem till pappa för att han fyller år plus att jag behövde nya kläder :) fick i alla fall go mat som farmor och pappa gjorde och även tårta till efterrätt :D Gott var det i alla fall.. Och så är även jag och pluppen lite sjuk, inte bra. Men det är bara att gilla läget :)
Imorgon blir det att gå till arbetsförmedlingen igen, och även hockey på kvällen.. Sen under dagen får man se vad som händer, ska i alla fall fixa lite och se på tvn igen :) Skriver snart igen :D Pussen

tisdag 20 september 2011

Yeah!

Tog en extra lång sovmorgon idag med pluppen :) skulle egentligen kliva upp tidigt men det blev inte så, var ganska så trött så! Idag har man i alla fall bokat in ett besök på ungdomsmottagningen som jag ska till nästa vecka, även varit på stan och köpt en kalender som jag nu kan skriva in allt jag ska göra.. Har även köpt lite andra gosaker som lite natur godis, för det var extra pris på kvantum när jag var där :) och även schampoo och balsam till håret som verkligen behövs! Det är Depends egna :) Så får hoppas att det funkar.. Imorgon blir det att åka till pappa för att han fyller år, glömde det nästa, inte bra, ska även hämta mera kläder för att jag blir kvar i systers lägenhet ett tag till så :) Gött att bo nära stan, har ju ändå en hel del att göra här så :) Men i alla fall ska kolla på tvn nu och ska snart väcka pluppen igen :D


Så här ser förpackningarna ut :)

måndag 19 september 2011

Ny vecka, nya tag!

Och så har veckan börjat som jag invigde med att gå till Arbetsförmedlingen för att skriva in mig och sedan gick man på stan för att kl.12.30 skulle jag vara hos en naprapat för att fixa min rygg, ska även dit nästa vecka!! Har även gjort go mat med lill pluppen som även åkte till jobbet just, Vi gjorde i alla fall kroketter med fläskfilé som låg i en form med smördeg och bea-sås :) Låter kanske konstigt men är jätte gott i alla fall! och sedan har vi bara sett på tv och spelat lite NHL 12 ! !  Ska snart sätta mig och spela lite mera, så snart Gumball 3000 med Erik och Macka är slut :)
Imorgon får man se vad som händer, kanske åka ner till stan igen eller om man tar en promenad, vi ser väl hur det blir, skriver mera i morgon :)

söndag 18 september 2011

hm..

Och så var denna vecka snart över! drygt, men har haft en bra vecka i alla fall.. har hunnit med en hel del faktiskt, men inte allt man skulle göra men.. Det blir att man gör till veckan.. kommer att inviga veckan med att klivit upp tidigt för att åka in till stan och gå på arbetsförmedlingen och sedan fixa min rygg och sen får man se vad som händer efter det :) Även kommer pluppen in till stan för att han jobbar natt, vi ser väl om han kommer direkt efter jobbet eller efter han har sovit, det märker jag! Om han inte kommer direkt till mig så blir det att man tar en lång promenad till stan, eller ja bara från gullänget, men det är ju en bit det med! Har även funderat på om man ska fixa ett årskort på "Friskis och svettis", får väl se hur det blir med det, ska ju även ta skoter kortet och behöver även nytt vinter ställ så.. Men i alla fall ska se på lite tv och sedan blir det att man gå och lägger sig så att man orkar upp imorgon :) Natti så länge :)

torsdag 15 september 2011

Away!

Sitter hemma hos Peter i Mellansel och väntar på att tiden ska gå lite... Han ska snart på kurs och då blir jag kvar hos han och håller koll på galne Alvin som ligger nu och leker i sängen som en galning, ikväll blir det även hockey, Elitserie premier är det som gäller! Roligt roligt, blir att åka in till stan i morgon igen och då kanske det blir utgång, vi ser väl :) Men ska vara social med Peter nu innan han ska åka till jobbet en sväng :)

tisdag 13 september 2011

bilen!!

Sitter i bilen och är snart i Sundsvall, slutade tidigare från jobbet idag och så var det även min sista dag.. tråkigt, men i alla fall så är jag och Peter på väg till Ikea och birsta för att inhandlade saker tills Peter flyttar :) men skriver igen senare för är typ framme nu !! :))
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 11 september 2011

10 år sedan!

Det har redan gått 10 år sedan world trade center rasade, att två plan störtade in i båda tornen! Man kan inte fatta att det hände, nu när man tänker efter... Det hände så himla mkt den dagen! kommer ihåg den så väl!  För att det vara några som krockade bortan för oss och att våran granne kom springades och sa det, medans man kunde se på tvn att tornen rasade! Det var så overkligt! det kommer alltid att kännas så! Men nu håller man ju faktiskt att bygga upp det och jag har varit där på platsen och sett det, men då hade man inte kommit så långt man har idag! Jag tycker det är bra att dom bygger upp två nya torn och även att dom har gjort en minnesplats för alla som dog och dom som hjälpt till den dagen!
Men tal om något annat så är jag fortfarande i systers lägenhet och tar hand om hennes katter som för det mesta ligger och sover eller härjar med varandra! Det är ganska lugnt och skönt nu i alla fall, själv sitter man och ser på tv och väntar på att pluppen ska sluta jobba för då kommer han hit och då ska vi mysa och spela lite ps3 :) En bra avslutning på veckan! och imorgon inleder man veckan med två jobbdagar och sedan är man arbetslös! Får hoppas på att man hittar något jobb snart, kommer ju bli galen att bara gå hemma så! Men var i alla fall på rusta igår och handlade lite nödvändiga grejer som jag även gjorde på ÖoB idag! men men, ska nu se på lite tv och invänta finalen i tv-pucken :)

lördag 10 september 2011

(K)

sitter inne i systers lägenhet nu och ska snart åka en sväng till rusta och willys och se om man hittar något och sedan ska man hem igen och bara ta det lugnt :) Peter var så smart så han glömde sin mobil hos mig i morse då han åkte på jobbet! Roligt för han! heheh, men ska fixa lite skriver senare :)

fredag 9 september 2011

Fredag!

Äntligen så är det helg och den invigde man med att gå hem tidigare från jobbet, och så gjorde man mat med pluppen :) Gött vare, och nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli 18 så vi kan åka på fabriken och möta upp pappa och jarko, för vi ska ut till Aris stuga för att Marie fyllde år igår :) Men kommer inte att vara där så länge för att både pappa och Peter jobbar i morgon så!
Även denna helg så är jag hos syster men utan henne för att hon är hos mamma! Så jag och två andra passa lägenheten och huliganerna till katterna!  Så jag är här för att hålla dom sällskap :D roligt, men ska göra mig klar för jag och Peter ska förbi Expert innan vi åker till fabriken :) Har bara nu två dagar kvar där känns tråkigt, men har haft en rolig sommar där i alla fall! Men skriver mer under helgen :)puss på er <3
köpte pannbandet föra veckan :)

torsdag 8 september 2011

På g!

Äntligen är man på G, för att idag sökte jag mitt första jobb! hoppas på att man får komma på intervju men vi ser väl :) Får hålla tummarna. Har nu bara 3 dagar kvar på vikarie jobbet :( tråkigt, tiden har gått väldigt fort och så är det redan höst!
Men i alla fall snart är det ju helg och det betyder att man får vila upp sig :D Blir att man påbörjar helgen med att göra go mat till mig och Peter :) Ska även bo i systers lägenhet och ta hand om hennes katter :) Men ska nu i alla fall kolla på Robinson som börjar snart :) har även äntligen hämtat min mobil från lagning och hoppas nu att den kommer att fungera bättre :D hade

tisdag 6 september 2011

Yeah!

Var ju på stan med syster i fredags och då blev det att man klippte sig, inhandlade även en rosa mjukis kofta, örhängen, volumpulver, puder, ett två delat flätat pannband och lite tee :) har säkert glömt något men hoppas det inte var något viktigt :) hehe, Det blev även utgång med syster! Vi hade det riktigt roligt och sedan har man varit med Peter resten av helgen och vi var även och såg Jägarna 2 med hans familj och det var roligt :) och sen har det inte hänt så mkt mer utom att man jobbar och har nu bara 5 arbetsdagar kvar på fabriken, känns drygt! Men ska fixa med tvätten nu :) Skriver snart igen :)

ny klippt och ny färgat

torsdag 1 september 2011

Snäll!

Är en snäll syster som hjälper sin bror när han är sjuk :) Hämtade en sak på rusta och hämtade även mat :) eller lättare sagt bjöd han på mat :) Lär ju vara snäll lite då och då när man får låna bilen av han :) Men i alla fall imorgon är det sista arbetsdagen för den hära veckan som man inviger på stan med syster och sedan på kvällen får man se vad som händer :) och även få man se vad som händer mer i helgen, pluppen ville göra något så får väl se vad vi hittar på :) men ska hoppa in i duschen och göra sig fräsh för ett tag framöver :)