onsdag 30 november 2011

Plus i Kassan!

Behöver du lite extra pengar i plånboken bli då medlem i plus i kassan och gör det som står på sidan, bara på två tryckningar kan ni få 45 kr. Ni kan även trycka på min banner här på bloggen i fall om ni inte känner er för att göra det på en gång :)

En massa funderingar!

Åh, gud vad snorig man kan vara :/ inge bättre blir det heller! Peter och jag ska kanske till Ikea/Birsta och sedan kolla på timrå-modo på tisdag! men inget är bestämt ännu, men man kan ju ändå börja fundera på vad man ska köpa tills sig själv och julklappar! hehe, alltid roligt! Och så är det skönt att man äntligen har kanaler att se på, kommer att säga detta ett tag nu! Men ska ta och se på tv innan det blir något strul hehe xD

tisdag 29 november 2011

Tipsa gärna :)

Roligt att man är "så himla bra på att redigera" men i alla fall, det ska ju synas att det är jag själv som har gjort den xD Om ni har några bra knep så berätta gärna, vill lära mig mera så :P hehe
Fick även igång dreamboxen idag om jag inte redan har sagt det! och vi kunde se hockeyn här hemma :) skönt! men nu sitter vi och ser på "house" men ska snart lägga oss :)

Tävling!

Jag tävlar hos Jennie om en valfri vara från Evas underkläder. Var med du också!

wooow !!

gud vad det är dåliga program på tvn! Längtar tills dreamboxen är inkopplad för då finns det mkt att kolla på! Har haft Peters pappa här idag, han har hjälpt oss lite med tvn, men de går sådär förhoppningsvis får vi in det snart! Vill liksom titta på något bra på tvn! har även diskat bort från igår :/ Men tur det var lite saker, för vi åt ju tacos så! hehe, men i alla fall ska ta något och äta innan Peter kommer hem!

måndag 28 november 2011

trött :(

Sitter i soffan och kollar runt lite på internet! Somnade i soffan medans jag väntade på att Peter skulle komma hem :o Vaknade av att Peters morfar kom och skrämde mig lite smått när dom kom! Han är här och hjälper oss med parabolen och den! Sedan ska vi åka och fixa med bilen och även handla!

söndag 27 november 2011

Hur kommer detta att gå?!

Kollar på datorn medans Peter håller på med parabolen! Fick nämligen veta igår att vi kunde hämta dreamboxen idag! Så vi håller på med den nu! Men det går sådär :/
Igår eftermiddags så fick vi besök av Peters familj, och dom var här ett tag och när dom hade åkte tog vi bilen och åkte in till stan och träffade syster och hennes kompisar! alltid lika roligt!
idag blev det att man klev upp och fixade lite och sedan åkte jag och Peter på hockey träning där vi bara var 4 spelar men tre pöjkon eller 2 och våran tränare då! Och sedan var det bara att åka direkt till hans mormor och morfar för julbord :) göttans, blev även att vi gick på julskyltningen med hans lill kusiner! roligt :) och nu har vi bara hållit på med dreamboxen när vi kom hem!

lördag 26 november 2011

Done!

Klar med allt som jag skulle göra idag! Har lämnat lite till Peter, lika bra det annars kommer han att somna! han lär vara pigg då hans familj ska komma och fika lite! men i alla fall ska ta det lugnt nu :)

städar!!

Håller på att städa och göra det fint här ute i norrmesunda!! Tar just nu en paus, sedan blir det att diska och avslutar med att dammsugaren får göra sitt jobb!! Även så har jag lämnat lite att göra till den andra halvan!! han lär oxå göra något!!

Här även satt upp räcket i trappen men bara ena!! Även så får vi besök senare ikväll och så kanske vi tar en sväng till stan :) ska ta och fika lite :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

fredag 25 november 2011

hockey

Håller på att laga lite mat och ladda inför hockeyn med syster :) Peter ligger och vilar, men hoppas man får liv i han snart!!

Lägger upp bilder på hur det set ut där mitt smink är :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

hockey

Håller på att laga lite mat och ladda inför hockeyn med syster :) Peter ligger och vilar, men hoppas man får liv i han snart!!

Lägger upp bilder på hur det set ut där mitt smink är :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Fredag!!

Peter kom hem för ett tag sedan och vi har kollat på diskmaskinen vi ska snart koppla in, rörmokaren lär och först komma och fixa lite, eller han ska sätta in den! Peter håller på att fixa lite med ett spel på hans dator och det går sådär tror jag xD hehe, och själv sitter man och bara tar det lugnt och ska snart fixa med lite tvätt och sånt!
Är med om en tävling på Dennis M blogg, det ni kan vinna är en läcker sminkbox fullproppad med smink värde 3 000 kr i. perfekt och vinna till jul och kan ge bort lite eller om man tar allt själv :) så klicka på hans namn för att komma till tävlingen!

torsdag 24 november 2011

soffan :)

Ligger i soffan och ser på house, har städat och fixat idag, men mycket kvar inna man är helt klar!! För man får inte så mycke hjälp av den ändra halvan!! Var även in till stan idag och köpte en julgran och lite smått och gott.. var förbi pappa en sväng och hämtade grejor :)


Published with Blogger-droid v2.0.1

Eldar...

funderar på att fixa lite med min design, det börjar ju närma sig vinter (som borde redan ha börjat, men inge snö och så är det plus grader:/) och jul då! Så håller på att tvätta och städa, ska ta och plocka fram lite jul grejor, började ju smått igår så!

Tävlings hos Millah!

Är med och tävlar om en:
Väggkalender för hela familjen bestående av 12 månadsblad + framsida.
Kalendern innehåller månaderna Jan-Dec 2012 och har fem kolumner för upp till fem familjemedlemmar
och deras aktiviteter. Kalendern har wire-o-bindning med en liten ögla för upphängning.
Gå in ni också och tävlar. ni hittar tävligen HÄR!

onsdag 23 november 2011

Svarta Jeans!

Något jag ska ta och inhandla inom en snar framtid är ett par svarta jeans, funderar även på en skjorta, kanske en genomskinlig eller med mönster!
Sitter även och kollar på lite julklappar och det är till mamma och syster :) Har hittat en sak till mamma som hon säkert skulle uppskatta :) Ska även hitta till syster, man kanske inhandlar något själv med! Frågan är om man vågar visa vad man har hittat eller inte, för jag har ingen aning om mamma läser bloggen så xD hehe, om du gör det så får du gärna kommentera :D

hm :p

Sitter ännu en dags och ser på True blood men solen i ögonen! Ska snart ta och städa och diska lite och göra de lite fint! Det är ju dags att göra lite jul fint nu så! ska även hämta lite saker ifrån pappa ikväll om jag hinner! ska förbi syster en sväng och sedan till farmor så! Sen har man inte så mkt tid att hinna med allt, då man ska på träning vid tio i nio!

Det är en annan sak jag har funderat på, och det är att alla som är tsm med någon säger att man älskar den, och det känns konstigt att visa säger det redan typ efter några dagar, typ! Men det som är så skönt mellan jag och Peter är att vi liksom inte har brottom att säga det, utan jag liksom väntar med det tills det verkligen känns rätt! Vi säger typ bara en massa gulliga ord som, min, du är bäst och jag tycker om dig! Och med det förstår man att liksom den andra gillar än! Det jag tycker är att man inte behöver ha brottom med det, utan vänta tills ett bra tillfälle och att men verkligen menar det då istället! För jag tror att det blir så mkt bättre då!

Men ska i alla fall försöka att fixa och dona lite! För det behövs verkligen!

tisdag 22 november 2011

Crazy!

Sitter och ser på nästa vampyr serie som man gillar och det är True blood! Snacka om att vara vampyr galen xD haha, ne men har inte sett något alls på säsong 4 så tänkte att man kunde börja lite smått, har snart gått igenom halva säsongen!
Än annan sak som ni kan se är att jag har lagt upp en fråga här på bloggen, men det blev inte som jag ville precis, och även lagt upp är där ni kan se vad jag Twittrar om.. Tänkte man ska försöka att vara lite mer aktiv och även se vad som händer där ute i den stora världen!

Tidigt!

Blev att jag och Peter fick lov att åka in till stan idag för att köpa ett nytt batteri till bilen så var uppe redan vid halv tio och det var duktigt gjort av oss! men i alla fall så var vi in en sväng och sedan åkte vi till Peters mormor och morfar även sväng och hämtade lite grejer som vi fick av dom! Och så är det ju dags att börja julpynta snart! roligt! Men ska i alla fall se på True blood som jag håller på att ta igen på igen xD haha

måndag 21 november 2011

orken..

Har inte orkar bloggat något då jag har legat i soffan och sett klart hela andra säsongen av "The vampire diaries" och har nu börjat på den tredje säsongen..! Håller även på att tvätta och diska men tar det i pauserna, lär oxå snart ta och göra mat till mig själv på Peter jobbar eftermiddag! Funderar på vad man orkar att göra! Men ska fortsätta med tv tittandet :)

lördag 19 november 2011

Underbar kväll :)

Hade en bra kväll igår hos Lisa! Och den kunde inte bli så mycket bättre heller :) Även glad att man blev bjuden och så fick man träffa nya människor :) Hade kameran med mig men det blev inga bilder som vanligt då!
Senare blir det att kolla på hockeyn och efter det blir det att skjutsa Peter och hans kompisar då dom ska ut en sväng! Och så får man se vad man gör undertiden dom är ute, ska i alla fall fundera på det ett tag!

fredag 18 november 2011

Friday!

Har just sökt ett jobb på Ur & penn men som typ extra personal typ xD men bättre än ingenting i alla fall.. Ser även på The Vampire Diaries, tvättar och eldar samtidigt, ska snart gå och väcka Peter som ska jobba idag med :( Men jag ska ändå bara fixa mig till ikväll och ta det lugnt så det är lika bra att han jobbar lite xD hehe, ska även snart gå och göra lite frukost, tänkte koka lite ägg och göra rostade mackor :) Gott! Men i alla fall ska bli roligt ikväll, sa ju igår att jag skulle på 18 års fest :) Så himla roligt! Men i alla fall ska ta och väcka pöjken och fixa tvätten :)

Sängen :)

Ligger i sängen och lyssnar på Harry potters tredje bok/film och ladda upp för morgon kväll då jag ska vara med och fira min äldsta barndomskompis som har fyllt 18 år. Vi har nu känt varandra i ungefär 16 år skulle jag kunna tro :)
Var även och såg på hockey tidigare idag, det var Modo-HV71 och Modo vann med 4-3 i straffar så dom fick med sig 2 poäng men kunde få 3 poäng om inte hv gjorde mål 2 min kvar av matchen men det var skönt att vi vann efter straffar !!! Men ska ta och sova nu :) hörs imorgon *god natt* BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

onsdag 16 november 2011

BIOO!!!

Vart att man fick lov att åka in till stan idag, eller skulle egentligen till tandläkaren och fixa med mina fina tänder! Efter det hade jag bestämt träff med syster! Vi skulle äta gott och sedan gick vi och såg Breaking Dawn! Fyfan vilken bra film! Längtar tills sista delen kommer ut :) Vart även en sväng på stan där man köpte lite smått och gott till helgen, och ett läppglans och eyebrown fix :)
Så är det äntligen Modo match imorgon efter uppehållet och vi möter HV71 på hemma plan :) Jag och Peter åker in själva och ser på den då hans pappa stannar hemma :)
Men ska fixa något gott och sedan fortsätta och se några avsnitt av The Vampire Diaries :)

tisdag 15 november 2011

mkt att göra..

Hungrig som ett varg är jag just nu! Ska snart gå och kolla vad man kan ta och äta! Men lär handla lite så man kan göra något gott till ikväll oxå! Enligt Peter gör jag ju bara go mat och det är ju alltid ett plus :) Tur att han äter det man gör för annars får han lov att gör maten själv! Har även en hel del att göra här hemma! Har i alla fall börjat med en sak i alla fall! TVÄTTA ! Det var en hel del i tvätten så! Vi måste även dammsuga och diska! Men det får vi gör allt eftersom! Maten är viktigaste i alla fall!
Har även insett att jag lär så himla många bloggar! Det är typ det jag gör vissa Ska nu gå och snyta mig :/ oh sedan gå och hitta något att äta :)

måndag 14 november 2011

Monday!

Sitter i soffan och tar igen allt jag har missat under dagen då jag klev upp vid kl.07.30 i morse för att hinna fixa mig och plocka ut bilen lite innan jag skulle röra mig i till stan för sikts röntgen, tandläkarna hittade nämligen inte dom så fick bli en remis in till stan! Så två visdomständer hittade vi idag!
Efter det åkte jag hem till syster yster för att sedan åkt tbk till stan och göra lite ärender och sedan kolla i affärer, det ända som fick fökja med mig från stan idag var ett flättat skärp! Tänkte att den kanske skulle passa bra till min klänning! Sedan blev det även buffé på Kina :) Vi tog även en sväng till Rusta för inköp av lite små saker och presenter gick även över på Jysk för att köpa en rullgardin till sovrummet :) Slingade även håret lite mörkare! 
gjorde även go mat till mig och Peter idag! Och åt upp allt eller han tog en matlåda till jobbet med xD hehe
Såg även på derbyt mellan AIK-Djurgården som AIK vann med 5-0!
Men ska ta och duscha och sedan se om det finns något att se på :)

söndag 13 november 2011

funderingar!!

Ser på Beck som går på tv4 och saknar min pöjk! Han kommer hem kl.4 i natt! Och själv får man inte sova med han så länge, då jag lär kliva upp tidigt för att man ska till tandläkaren i stan vid kl.9.10!! Vilken bra tid alltså! Sedan efter det åker jag hem till syster för sedan åka in till stan och gå en sväng på arbetsförmedlingen och sedan kolla på lite kläder och födelsedags present till en kompis som just fyllt 18 år!! Men har troligtvis kommit på något jag kan köpa :) och jag tror att det är det bäst jag har kommit på i alla fall!
Har även några funderingar eller ja konstateringar! Peter och jag blir bjuden på mat minst en gång i veckan! Bara denna vecka har det blivit två gånger! Inget man tackar nej till!! Slipper man göra mat själv men det gör ju inget precis! men då blir det lite mera speciellt när man liksom gör mat!
Och en annan fundering jag har eller dom allra flesta!!  NÄR F*N ska SNÖN komma?! Det är snart mitten på november och snön har inte kommit ännu! vad är felet liksom? Det snöade eller låg alltid snö på marken den 31 oktober då jag fyller år! Men hoppas snön kommer snart så jag kan göra skoter kursen så man får köra en massa skoter med pöjken!!

Sjäälv! :)

Har ätit en massa gofika idag hos både min och Peters pappa, då det är Farsdag! Efter en massa fika så tog vi i akt att åka och träna! hade ju ändå träning så ! alltid lika roligt att träna, men nackdelen är att det är så lite folk nu för tiden! Inte roligt!! Men i alla fall ser på lite tv nu och eldar oxå! Och sedan ska jag ta en dusch och göra något gott till mig själv då Peter jobbar!

Sällskap!

Peters föräldrar åkte just hem! Dom kom på en snabb visit :) Blev lite kaffe drickande och sedan har vi suttit och spela PS3 :) Testade "Band Hero" Som vi inte har testat innan och det var riktigt roligt! Och sedan lite "need for sped" roligt roligt.. Och nu sitter man och väntar på att vi ska hämta Anja och några kompisar till henne!

lördag 12 november 2011

Mysigt!!

Har varit hos Peter mormor och morfar typ hela dagen :) Blev först bjuden på fika och sedan lite mat.. Vi passade även på att spela lite kort, som jag då feting förlorade som vanligt då! Inte alltid så lätt som man tror! Sedan lämnade vi några däck som vi ska fixa..
Vi sitter även nu och spelar lite NHL som går som det brukar, vi vann en förlorade än, men Peter spelar den tredje matchen nu men den får han spela själv! Men i alla fall ska ta och kolla lite på internet och se i fall om det finns något man vill ha!

Yeaha!

Bowlingen gick sådär igår, men det var jävligt roligt i alla fall! Efter det gick jag, Peter och Max till Harrys, vi kanske var där lite för tidigt men vad gör det! Vi hade det jävligt roligt i alla fall!! efter ett tag strömmade det in folk som vanligt då! Träffade gamla kompisar och det är alltid roligt! Efter Harrys blev det max för käk!! Ovanligt nej! Lökringar och smältost muma! Göttans! Sedan åkte man hem och sov! Sov kanske lite för länge men vadå? Skönt vare !
Nu blir det att äta då min mage håller på att kura ihjäl sig! och sedan blir det en massa små fix!

fredag 11 november 2011

Ut gång !

Är klar för kvällens roligheter ! Eller jah nästan funderar på hur jag ska ha håret :o men annars är allt klart :) Det blir Bowling och sedan troligtvis utgång :) Nice, sitter och dricker en liten drink och lyssnar på musik och så klart tittar jag på när Peter spelar NHL :)
bjuder på en ful bild xD

Friday!

Äntligen är det fredag och för en gång skulle ska man göra något ikväll! Vi funderar på om vi ska bowla och sedan dra ut på krogen, det var ju ett tag sedan nu så!! Får väl se vart kvällen leder!
Har haft sotaren här idag, vi väntar bara på att rörmokaren ska komma någon gång så vi kan koppla in diskmaskinen!

torsdag 10 november 2011

Yeah Sverige-Tjeckien ikväll :):)

Sitter och ser på tv och kom just från affären skulle inhandla lite frukost och lite middags saker :) Ikväll på bordet ska de då stå korv storganoff och ris :) Så hoppas på att det blir ät dugligt!
Hade ingen ork att blogg igår när jag kom hem från träningen och stan! Det gick bra med bilen och den är mkt bättre nu utom efter vi hade handlat en sallad på coop fick vi lov att rulla igång den :( Vart även in på gallerian en sväng och där inhandlade man lite nya underkläder, leggins och lite alvedon och ipren hade slut hemma så! Peter köpte även en ny plånbok! Var även på rusta en sväng och köpte hårspray en dassbok xD och en slev till matlagningen! Den behövs verkligen!
Senare blir det då att göra mat, fixa sig till ikväll då vi ska se Sverige-Tjeckien på arenan :D Så jävla nice liksom! Har då ståplats men det skiter jag i! Det positiva är att man ska få se Sverige live för första gången! Nice liksom! Men ska i alla fall fixa mig snart och sedan börja med maten :)

tisdag 8 november 2011

Yeah!

Har inte gjort så mkt idag.. Har haft Alvin här på besök ett tag och då hände det inte så jätte mkt, lekte lite med han och sedan var vi på en promenad :) Gjorde även go mat idag :) Pommes med bea-sås och sedan kött som vi hade fått av Peters mormor :) Gott vare i alla fall.. Testade även måltidsersättning som heter Cambridge :) Den smaken jag testade i dag var Kakao :) Gott vare i alla fall, har lite andra smaker oxå, men ska smaka dom oxå :)

måndag 7 november 2011

vill ha :)

Sitter och kollar på väggdekorer som jag vill sätta upp under trappen i hallen :) Men svårt att välja vad man ska ha för något :o har några funderingar men vi ser hur det blir med allt, men något kommer vi då att sätta upp! Funderar även sätta upp på toa dörren eller på kaklet i köket :) Men ska allt fundera på allt ett litet tag :)
Sidan jag kollar på heter i alla fall Paxlux, kika in ni med där :)

The city :)

Åkte i till stan idag för att hämta grejer och presenter hos syster och sedan även för att åka till team sportia och fixa skridskorna Peter fick av mig, sedan bokade vi även en hjulinställning och sedan åkte vi in till the city! Peter fick med sig en jacka som tydlingen pappa hans hade med xD Jag hittade lite smått och gott men köpte inget, vi ska dock tbk på onsdag då vi ska fixa bilen och lite andra saker ska även då åka in till stan och kolla om mina skor jag kollade på har kommit :) Kanske jag även hittar något mera jag vill ha :)
Sen vi kom hem har vi baraa legat och degat i soffan framför Waterwörld eller vad det heter på tv6 och sedan sett på 2½ men :)

lördag 5 november 2011

hmm..

Roligt att man sitter själv uppe på en lördag kväll :o Peter gick och la sig för en timme sedan. han var helt död efter att ha jobbat i 14h :/ blir några timmars jobb imorgon med, och själv får man kliva upp och skjutsa han till jobbet för jag behöver bilen på dagen! Har det även skit tråkigt, sitter och ser en film på TV4 som handlar om en box med en knapp i! Har sett slutet på filmen så passade på att även se början.. Men ingen film jag skulle rekommendera till andra! Fick även en bild av syster på dom presenter som mamma och hon hade paketera in idag! Längtar tills på måndag får då får man träffa sin älskade syster igen efter 2 månader :)
Det blev att man beställde hem denna då
den andra var förliten :(

hm..

Och så är kvällen här.. Var och såg hockeyn hemma hos Peters föräldrar! och snart kan vi troligtvis se den här hemma :) Sedan efter matchen som modo förlorade med 1-3 mot Färjestad kom Peter och vi stannade en stund. Sedan åkte vi hem för att Peter var hungrig och på bordet idag stog det spagetti och falukorv :) gott, och nu sitter jag här framför datorn och tv och fördriver tiden medans Peter halv sover i soffan bredvid! Imorgon blir det hockeyträning och bara ta det lugnt :)

Löördag!

Sitter och kollar på reprisen på Robinson från i torsdags men har redan sett det avsnittet! Sitter även och funderar på om jag ska se på hockeyn eller inte, men troligtvis blir det att jag gör det! Vill inte sitta själv tills Peter kommer hem så! Har även beställt hem en ny klänning, den jag skulle beställa var storleken slut på men det blev en annan som jag hade kollat på, det blir säkert bra det med :) en verkligen carro klänning och passa perfekt till det mesta! Så nu blir det att skicka tbk den andra :( Men om det kommer in en storlek större på den beställer jag hem en sådan med! hehe, men ska fixa lite och ringa Peters mamma som kommer att hämta mig så jag kan se på hockeyn :)

fredag 4 november 2011

noo :(

fick hem min klänning jag beställde förra veckan! Och det visade sig att den var för liten :( Så håller på att leta en ny nu, när inte min storlek finns på den så! Och sedan vet jag inte om jag kan vänta tills det kommer in någon heller! Men ska fundera på hur jag ska göra, vänta eller köpa en ny! Svårt val, men har hittat två andra som jag kan byta till men det känns inte lika bra som med den jag fick hem! men ska ta och tänka lite och skicka tbk den andra ! Men får troligtvis leta vidare och hitta en som kommer att passa tills då jag ska på festen men den är ju om två veckor så, har lite tid på mig! :)

Dåligt!

och så är det fredag och snart helg! Som spenderas med att inte göra något alls! Peter jobbar hela helgen men jag har ju träning på söndag så någonting gör jag i alla fall, funderar på att fixa och städa här lite under tiden Peter är på jobbet! Men vi ser väl hur jag gör!
var ju även och kollade på hockeyn igår kväll hos Peters föräldrar! Och modo spelade riktigt bra i första som resulterade med att dom ledde med 0-2 inför andra, men då början på andra så hade frölunda rykt upp sig och verkligen börjat pressa och åka skridskor och det resulterade med att dom gjorde 4-2 på 9 min! Inte bra! Men i sista kunde modo snygga till siffrorna till 5-3 men då gjorde frölunda 6-3 i öppen kasse innan slut minuterna! modo gjorde en bra början men sedan blev allt kast igen! Inte bra, men får hoppas att dom tar poäng på lördag!

torsdag 3 november 2011

Roligt!

Det är så roligt att många kommer att läser fast om man inte skriver något jätte viktigt precis.. hehe.. men har tänkt på en sak, att nu när  jag träffade Peter har jag inte se så mycket hockey som jag gjorde innan, men det är väl man har mer tid nu och så har man någon att dela sitt intresse med så! Peter kommer även att få vara med och åka på våra träningar om han vill och om vi inte är så många som är där, och det tycker han är roligt :)
Och så har man verkligen blivit ett Wordfued nörd! Plus att man är super glad att syster kommer hem slutet av veckan :D alltid roligt :) Men ska i alla fall gå och lägga mig nu, Peter har redan lagt sig så! Men god natt bloggen :)

Hockey!

Skulle ju få ett par byxor och axelskydd av pappa och bror i födelsedags present! Och det var vi och kollade på igår innan min träning.. Fick med mig ett par byxor och ska in nästa vecka och köpa axelskydden! Ville ha ett par Reebok brallor med det blev att man köpte ett par bauer! Jag vet, har pratat illa om det märket men, lär väl släppa efter nu när jag har deras märke på byxorna :) och byxorna var jätte sköna! Det blev i alla fall ett par ONE75 Women fit! dom kändes i alla fall riktigt bra! Och axelskydden jag vill ha kommer troligtvis bli ett par Reebok 7K :)

dessa kommer jag troligvis att få :)

byxorna jag fick :)

hm..

Åh så less man blir.. bara nyser och nyser hela tiden! Och så lär jag hoppa in i duschen! Men det känns drygt det med, och sen lär man diska lite och fixa ! Eller så får Peter göra det! och så lär man komma på vad man ska äta! drygt alltså! måste även kolla på posten och se om min klänning har kommit! den måste bara komma snart! dom skickade ju den i söndags så! Men vi ser väl sen! Ska i alla fall duscha och sen ser jag vad jag gör efter det :)

onsdag 2 november 2011

Zzzzz...

Sitter och kollar lite på tvn medans jag kollar runt lite på datorn! Det blev i alla fall en 3 poängare igår mot TIMRÅ!! Så himla skönt, fast om dom började dåligt och låg under med 2-0 till mitten på andra!! Och dom verkligen kämpade att ta igen och det gjorde vi och vi vann med 4-2!!  så himla skönt, får hoppas att dom håller igång flödet nu och tar ytligare 6 poäng innan november uppehållet! Skulle ha varit gött om dom gjorde det men det är bara vänta att se !
Idag blir det att åka in till stan och kolla på lite nya hockey grejer med bror och pappa! Sen ikväll blir det hockey träning :) Men det blir att ta det lugnt! Känner mig inte helt bra, men vi ser väl hur det blir ikväll :) men ska i alla fall ta och trycka i mig lite mat :)

tisdag 1 november 2011

Tisdag !

Och så har man gjort klart sin födelsedag för detta år och nu är det bara underbara julafton och nyår kvar :) Blev att man fick några lotter igår som man vann 25 kr på :) och även en ljuslyckta kan man säga, den är jätte fin så jag har den brevid sängen :) mysigt :) hehe..!
Ikväll blir det hockey då det är derby!! Modo-Timrå! Och man hoppas på det bästa att Modo tar hem det med 3 poäng!! Och så blir det hemmalagad mat som man inte har gjort på ett tag :) Blir en standard med makaroner/potatismos och köttbullar, har inte bestämt mig och det blir mos eller makaroner xD vi ser väl :)