tisdag 31 januari 2012

Mysigt!

Myste ner mig i soffan efter en varm och go dusch! Modo vann med 1-0 och vi gjorde mål en sekund kvar av matchen! Mkt skönt :)

Bjuder på en fin bild ;)

Jadu.. Vilka konstiga saker man får för sig!

Är inne i en period då jag har hur mycket fantasi som helst! men bara i matlagning! Konstigt! Men är jätte sugen på att baka och laga något gott, men har inte kommit så himla långt med det! Funderar på att åka och handla lite saker imorgon så man kan göra något gott till middagen innan man åker iväg på träning, även något gott tills efter träningen! Hmm.. hur kommer detta att sluta?! Jag som skulle bli bättre med maten och allt!

Skoteråkning hela dagen!

Har inte varit hemma på hela dagen känns det som! Nä men följde med pappa och bror och körde skoter med pappas två jobbarkompisar! Så blev typ en tur på 6 timmar skulle jag tror! Mycket mysigt vare i alla fall och riktigt roligt! Hoppade med skotern, höll på att ta en dygnhåll! och även några fastkörningar! Men riktigt roligt vare! Nu sitter man och ser på Modo-Djurgården som det står 0-0 med 5 min kvar av matchen! Hoppas på några poäng idag!
Men i alla fall håller även på att elda och vänta på att kärleken ska komma hem! men det blir inte för ens senare!
Har även en riktigt go träningsvärk i bena idag! Kommer säkert ha ondare i morgon då jag även halkade på en trapp idag :/ Såg ganska roligt ut kan man säga! Men ska se slutet på hockeyn nu :)

Tävling hos Millah!

Är med och tävla om två böcker och en av dom som heter "14 år till salu" är en riktigt bra bok somjag själv har! Men vill även få den andra som heter "Skamfläck" som också ska vara riktigt bra! Böckerna är skrivna av Caroline Engvall! Vart ni kan hitta tävlingen är här hos Millah!

måndag 30 januari 2012

hm, funderingar!

En sak som jag har märkt eller mer eller mindre läst om är att alla klagar på hur andra ser ut! Massa folk kommenterar hur man ser ut, många är överviktiga eller mer eller mindre lite större än andra! Bara för att man ser ut som man gör behöver det inte betyda att man inte tycker om sin kropp! Läser på en känd bloggare sida och den personen dömmer ut andra på hur dom ser ut! och den personen tycker man är tjock om låren går ihop? Tänk om man är bygd så men ändå är smal! Det är såna saker om gör att flera unga ungdomar får anorexia! jag tycker man inte ska lägga sig i hur andra ser ut, utan tänk på det som är bäst för en själv! Jag sitter ofta och tänker på hur jag ser ut och sånt, man blir ju inte precis säker i sig själv om man läser på internet att dom som ser bra ut är tjocka och sånt! Då tänker man ju själv att man är tjock! Det gör ju bara att många tappar sin självkänsla! Men man ska ta allt med en nypa salt och inte tror på allt som står på internet!

Det kanske blev ett luddigt inlägg men jag tror att ni förstår vad jag vill komma ut med!

pizza :)

Published with Blogger-droid v2.0.4

Det gick väl bra!

Klarade tur någorlunda bra faktiskt! Men känner att kroppen inte har varit igång på länge! Efter man kom in från turen har man fixat med tvätten och nu håller man på att göra hemmagjord pizza :D Bild kommer så klart när den är klar ;) Har även ringt en del samtal och ska snart eller efter jag har ätit diska och fixa lite!

något som inte har hänt på länge!

Dags att börja ta tag i träningen nu! Så ska göra en sak som jag inte har gjort på bra länge nu! Ska ta en springtur :)

söndag 29 januari 2012

Ännu en helg!

Ännu en helg som man har varit upptagen! Fick nämligen besök igen från Skåne :) Mamma, Kim, Hannes och Anders kom och överraskade syster i fredags då hon fyllde 25 år! Så man var där hela kvällen då! Och igår så var man hemma och så bjöd man Christer på mat innan vi skulle på hockeyn! Modo mötte Växsjö och vi vann med 6-2 göttans! och idag har man varit och lämnat Rikards skoter i ett garage för att den ska töa lite så vi kan fixa fjädringen! och även varit in och träffa mamma och dom! For även och besökte våra gamla grannar! Men i alla fall nu sitter man och kollar runt på lite bloggar och sånt! och dricker go te :)

torsdag 26 januari 2012

Bilen

Rullade precis från söderhamn där vi stannade och åt en sväng och nu rullar vi mot sista stoppet. Läkerol arena!! var även in på birsta och handlade lite smått och gott :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

onsdag 25 januari 2012

Till Gävle!

Som sagt ska till Gävle imorgon för att se på hockey och ska även stanna till i Sundsvall på Birsta och gå på Ikea och andra butiker vi inte har här! Men det ska i alla fall bli roligt att åka till Gävle och titta på hockeyn har ju som sagt inte varit där, men har ju inte precis varit på alla arenor heller :p Men vi kommer åka mellan 8-9 imorgon bitti känns kämpigt att kliva upp tidigt igen, klev upp vid kvart i åtta idag för kl.9.30 skulle man vara på Lernia och kolla på cnc-programmet som jag är i kö på att få börja plugga! Men det kändes jätte bra då vi var där! Efter vi var där så åkte vi till stan för att gå in på arbetsförmedlingen och ställa mig i kön, fick gå dit två gånger xD Fikade även lite och köpte nya underkläder på lindex, har presentkort där :) Efter vi var klar i stan åkte vi till Öviks marina för att kolla om remmen hade kommit till skotern, men det blev att man köpte en annan plus en extra i fall om den ny åker! Men förhoppningsvis gör den inte det! Vart även att man åkte till Hörnells och köpte ett par nya powertek skor :) Dom var helt underbara testade dom när vi åkte på en tur med bror och grannpöjken! Frös inte om fötterna! underbart! Det bästa att dom var nersatt 200 kr typ :) nice! Men i alla fall ska ta och fika lite då man har helt glömtbort middagen! Skriver lite mera under morgondagen!


Bilderna ser inte rättvist ut, dom är mer skrikiga i verkligheten!

Konstaterande!

Har just konstatera med mig själv att jag ska börja träna på riktigt nu! Ska ta tag i det! Har ju en finess boll som jag har använt en gång! Så måste börja använda den nu! Och så ska jag börja ta promenader/joggingturer! Som ska börja omgående! En till sak är att jag ska börja äta bättre!!
Men i alla fall ska ta och sova nu så jag orkar upp imorgon! Halv åtta ringer klockan! God natt!

tisdag 24 januari 2012

movietime :))

Kollar på betahouse som går på tv6 :) idag har man åkt skoter och varit på stan, ska till stan imorgon med då jag ska på lernia och titta :) ska även in till centrum och även fara och köpa nya remmar till peters skoter!! men ska kolla på filmen och sedan är det dags att sova :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

måndag 23 januari 2012

Bakning!

Snart dags att sova, så man får något gjort imorgon! Men i dag har man då varit hos Peters föräldrar, var typ där hela dagen :P Vi har nu köpt biljetter till Modos bortamatch mot Brynäs som är på torsdag! Riktigt roligt, fick även mat där :) Gott, efter vi hade varit där åkte vi och handlade och lämna in våra drickesbackar, köpte även en ny, och ingredienser så jag kunde göra filmjölksbröd som vi har just ätit och så har vi varsin kopp te till! Brödet blev väl sådär men det smakade som det borde i alla fall xD Men ska ta och plocka bort lite och sedan är det dags att sova :)

Trött!!

Uppdateringen har varit dåligt då jag har haft storebror här i helgen och för att vi har varit på skoter kurs som vi klarade galant :) Så nu kör man lagligt i alla fall :) Var typ helt slut när man kom hem från kursen så det ända man orkade göra var mat och sedan la man sig i soffan xD hehe, Peter är ledig denna vecka och vi har lite saker in bokade som att åka och se är modo har borta match i Gävle och även fira syster som fyller 25 år :) Blir väl även att köra lite skoter om vi får remmen som gick sönder förra veckan! Men ska ta och äta lite och fråga vad man ska göra med pöjken idag! Skriver mera ikväll :)

fredag 20 januari 2012

Snö, snö och ännu mera snö!

Kollar på tv och ska snart börja och fixa maten så den är klar då jag ska hämta Peter från jobbet :) Ska även köra igång en till diskmaskin och även diska bort lite kastruller :) Har inte gjort så mkt hittills, men har i alla fall sett på nya avsnitt av Grey's anatomy och The vampire diaires :)
Ikväll blir det mys framför tvn med tacos och hockey om då boxen vill funka! Har kommit mkt snö så lär gå ut några gånger om dan och ta bort snön från parabolen! Något drygt! Har ju även skoter kurs i helgen som ska bli skönt att få bort :) Har glömt bort att tagit ut pengar :/ något drygt, ser väl om jag åker och gör det senare! Men ska ta och gå och ta bort snön från parabolen :)

torsdag 19 januari 2012

Tappra kämpare!

Kollar på Biggest loser Sverige som är på tv4 och väntar på att Peter ska komma hem men det är väl om 2 h han kommer! Har två program till att se på sedan är det sängen som gäller då man har en massa samtal att göra bort i morgon! Hoppas även på att väckarklockan ringer imorgon då den inte gjorde det morse men tur att det inte var någon som ringde! Men har en heldel att göra den närmaste veckan! Fullt upp till helgen och även nästa vecka då vi ska kolla på bilar och har en massa saker att göra här hemma! Men så fyller även min älskade syster 25 år näste helg och lär komma på något att köpa till henne oxå! Men kommer säkert på till veckan :D Men ska se på tv och hoppas att tiden går snabbare så att pojken kommer hem snart :D 

Skön känsla :)

For ju och tränade igår första gången på en månad! Och jag säger att det känns i kroppen idag ! Vara bara runt och dribblade lite och sköt och så var man avlastare när dom andra spelade! Kändes skönt att träna faktiskt :) Kroppen mår ju så bra av det så!
Nu sitter man och ser på OC och försöker att få orken att ta och fixa disken! Har även pratat med gubben från arbetsförmedlingen idag och ska väntar på att han ska ringa igen eller få ett mail han skulle prata med en annan om utbildningen jag vill gå :) Får väl svar i morgon!! Men i alla fall Modo vann igår på hemma plan mot HV71 med 4-1 !! Så himla gött! Då kan man mobba dom i familjen som håller på HV ;) hehe, men ska fixa lite och se klart på OC och sedan röja bort lite :)

Tävling hos Millah :)

Är med och tävla om en Suit of Sweden i valfri färg och det är på finns fyra olika sätta att delta på :)
Gå in ni med och tävla :) Klicka på bilden så kommer ni till tävlingen :)

onsdag 18 januari 2012

Ännu mera skoter :D

Sitter i soffan och försöker att få tbk värmen i tårna efter turen vi har varit ut på idag! Vi som for ut på en fina lite sväng med korv grillning var jag, Peter, bror, Endre och Pappa :) Mkt roligt, åkt till samma ställe som vi var på i lördags! Det blev mkt busåkning, men inget från min sida precis :P dom andra var ute på sjön och i skogen och åkte xD Några fast åkningar blev det xD hehe, men det blir det oftast!
Men ska titta på lite tv och leta reda på träningskläderna som man lär ha ikväll :)

tisdag 17 januari 2012

Tjäna pengar på din blogg?

Vill du börja tjäna pengar på din blogg? Då kan du gå med på denna sida, Friendii ! Som du kan växla in till pengar eller något annat som kanske gratis spotify? eller vad du nu vill ha! Så gå i och bli medlem du med :)

Slut på dagen!

Har bara två program kvar att se innan jag ska nanna kudden! Lär lägga mig tidigt egentligen för att pappa, bror och Endre kommer till oss tidigt imorgon för att vi ska ut och åka en massa skoter :D ska bli roligt, så man lär ju vara ut vilad tills dom kommer så! Men denna gång kommer bror att ringa och väcka oss tidigare så vi är klara när dom kommer :) Ska bli mysigt att åka skoter en hel dag igen! och efter helgen så kör man lagligt ;) hehe, ska ta och dricka mitt te och äta några små tomater :)

God natt på er och så hörs vi i morgon eftermiddag :)

Yeah!

Har blivit medlem på en sida som verkligen är bra! och det är Tampons For Free och dom skickar ut engång i månaden tamponger! Får hoppas på att om är bra så kommer jag att fortsätta med dom! För det som är bra med sidan är att det är gratis att få hem tampongerna, då slipper man skämmas i affären att man köper dom, fast det inte egentligen är skämmit! Gå in ni med och bli medlem :)

WoW!

För engångs skull klev man upp tidigt eller jah innan elva idag! För att jag och Peter skulle ta och fara och sätta fast grenröret i motorn då skruvarna har lossnat men nu sitter den igen! Tankade även lite åt bror då han har varit snäll och lånat ut den! Ibland kan man vara snäll :) Och nu sitter man och funderar på om man ska ta och göra lunch/middag nu! För att man är jätte sugen på korvstroganoff xD i alla fall skriver mera sen :)

halvsuddig men en ganska ny bild på mig :)

måndag 16 januari 2012

Lugn dag!

Kollar på ett gammal avsnitt av Greys anatomy som går på kanal 5 nu! Medans man sitter och väntar på att hockeyn ska börja! Modo mäter Linköping idag på borta plan! Hoppas dom tar en 3 poängare idag! Men det ser vi väl när matchen är slut! Idag har man inte gjort så mkt utom att laga mat och eldat! ska diska lite senare hade jag tänkt, skulle egentligen städa bort julen som man skulle ha gjort innan helgen! Men tar det sen i stället!

Hemma igen!

har precis kommit hem igen efter skoter turen. Först åkte vi till Boberget där man var väldigt mkt när man var lite med Sundskolan! Efter det åkte vi och lämnade Peters skoter hos hans mormor och morfar för att grenröret satt i 2 av 8 skruvar :o Och sedan blev det att vi åkte till hans pappa för det vara bara han hemma eller Alvin och Anja med :) Men i alla fall var där ganska länge, skulle dit en sväng bara, men vafan det är alltid roligt att vara där och bara sitta och prata och se på tv :) Och nu är vi hemma och eldar och Peter spelar NHL12 igen xD Hittade även en termos på leden på vägen hem! Den tackade man inte nej till xD haha, ska ta och fixa med elden lite och sedan ska jag sova hade jag tänkt, men ska först dricka upp min Blåbärs soda :)

söndag 15 januari 2012

En mysig söndag kväll :)

Väntar och kollar på när Peter spelar lite NHL12, vi ska nämligen ut med skotrarna och fara och grilla! En bra avslutning på en bra vecka :) Var ju ute hela dagen igår med :) Men idag blir det en liten åkning då det bara blir han och jag antar jag! Ska även gå skoter kurs nästa helg :) Ska bli skönt, men att köra när man inte har det och blir stoppat får man bara böter som tur är :) Men ska ta och packa väskan och göra varm choklad :)

Söndag!

Sitter och för över massa saker från minneskortet för att jag ska fixa med min mobil för att den dampar hela tiden :/ Annars om den inte blir bättre så har jag lånat Peters mammas gamla mobil så!
Idag blir det att inte göra någonting verkar det som då Peter inte orkar göra något :/ Eller kanske blir att man städar! Men vi ser väl! Det snöar även ute och det är alltid ett plus :) Och att man är jävligt sugen på att köra skoter! Men lär väl inte hända idag :/
Igår blev det att man åkte till Peters föräldrar och kollade på hockeyn som Modo vann med 6-3 mot AIK! Något gött! Efter det blev det att vi tittade på lite tv och såg på Real steel! riktigt bra film!  Men sk fixa med mobilen :)

lördag 14 januari 2012

Skoter!

Sitter i soffan efter en dag ute i skogen med skotern :) Bror kom upp med sin skoter och så följde Peters pappa med oxå och åkte :) Roligt! Blev även att vi grillade korv så himla gott :) Snart blir det lite mat och sedan åker vi in till Peters föräldrar och kollar på hockeyn :)

fredag 13 januari 2012

yeah!

Som vanligt sitter man framför tvn och väntar på att Peter ska kliva upp!  Få se vad denna dag har att bjuda på, Peter ska kanske ut ikväll så lär köra! Men frågan är vad man ska göra under tiden! någon som vill göra något? kanske ska ta och ringa syster och kolla vad hon gör! För i så fall kanske man hamnar hos henne :) Länge sen vi såg så!
Har i alla fall planerat morgondagen! Det blir att bror kommer upp och åker en massa skoter med mig och Peter i alla fall över dagen :) Roligt så det blir att kliva upp tidigt imorgon! Men det gör inte så himla mkt faktiskt! Har ju något att se fram emot då i alla fall! Och så är det även hockey på eftermiddagen så! För engångs skull har man en fullt schema!
Ska nu ta och fixa mig lite och ringa syster och kolla om Peter ska pallra sig upp ur sängen! Hade så länge :)

torsdag 12 januari 2012

Mysigt!

Kollar på "House" och samtidigt så äter man små tomater och gurka och dricker en stor kopp te med smak av lakrits och viol :) Göttans!
Har även fixat lite här hemma idag men har mycket kvar att göra! har även varit en sväng till Mellansel och handlat men även ätit middag :) Stannade även förbi hemma hos Peters föräldrar och kollade på hockeyn :) Som Modo vann med 2-1 mot Färjestad! Så himla gött! 3 raka vinster har vi nu! och siktar för flera! Men nu så är man hemma och tittar på tv och har det mysigt med mig själv då pöjken är på jobbet!

Städning !

Här så låter det högljud av maskinerna som tvättar och diskar! Håller även på att elda för att värmen ska hålla i sig idag med :) Blev även bjuden på middag senare idag hos Peters mormor och morfar :) Så då slapp man tänka på vad man ska göra för mat idag! Väntar även på att på att Peter ska kliva upp så att vi kan åka och prata med han som har hand om skoter kursen :) Och sedan hoppas jag även på att vi handlar lite för fick lov att hälla ut en lite mjölk igår för att den hade ståt framme över natten :/ så mjölken är nu slut :/ drygt! men ska i alla fall fortsätta fixa och hänga den första tvätten nu! Skriver mera senare :)

onsdag 11 januari 2012

Födelsedagskalas :)

Har ägnat dagen i ära hos styvsyster för att hennes gulliga Valter fyllde 1 år idag! Så åkte dit strax efter elva och kom hem strax efter fem! Så vart en hel dag i Långviken! Efter att man har varit där har man varit hemma och gjort lite mat, eldat som verkligen behövdes och sett på en massa tv program om överviktiga människor och mat program! Sitter faktiskt och tittar på "kniven mot strupen" medans jag väntar på att "House" ska börja!
Imorgon får man se vad som händer, kanske ska ta en tripp till Peters morfars stuga för att skota av taken på han hus! Annars blir det bara att vara hemma och städa och fixa lite!

Bjuder på en bil i från i somras då man var brun och fin :)


tisdag 10 januari 2012

Mys kväll :)

Det är hockey kväll fast om inte Modo spelar ikväll! Började kvällen med att titta på hyllningen och upp hängning av Stefan Livs tröja i HV71!  och efter det så blev det att titta på när HV mötte Timrå som slutade 3-4 till Timrå!  Dom behöver ju poängen så det är ju bara bra att dom tar poäng! HV körde ju över Timrå i lördags med 5-1 så det är väl bra att Timrå tog revans idag! Laddar i alla fall till Modos match på torsdag då man möter Färjestad!
Imorgon blir det troligtvis att åka till styvsyster och gratta hennes pöjk som fyller 1 år! Och även bara ta det lugnt och vänta på att min gubbe från arbetsförmedlingen ska ringa så jag kan ha möte med han om att börja plugga :) Om jag ändå inte får något jobb så kan man väl ända börja plugga och hoppas på när man är klar med det får ett jobb :) Men vi tar mer om detta sen :) Ska ta och mysa lite med pöjken min innan han åker vidare på jobbet och kommer hem senare i natt !

måndag 9 januari 2012

Hållt igång men även slappat :)

Sitter i soffan efter en dag i stan! Skulle till försäkringskassan och lämna lite papper, och förhoppningsvis så får man en massa pengar slutet av denna måndag! gött! Sedan blev det en sväng på arbetsförmedlingen för lite prat men ska tbk dit någon dag och prata med min gubbe där. Tog även en fika på Waynes coffe, lite titt i affärerna innan vi drog till expert och sedan El giganten för att vi skulle kolla på en skrivare och kom även hem med en ny :) något skönt! Blev även en stor eller ja inte jätte stor men i alla fall en handling på coop innan vi åkte hemåt till Norrmesunda :) Från dess har man gjort mat och bara slappat! Sitter och ser på "Pearl Harbro" som går på tv 11 :)

söndag 8 januari 2012

Slö ..

Det har varit dåligt med uppdatering under veckan då jag och Peter har varit i Solberg :) Och efter det har vi varit hemma och bara tagit det lugnt! Har även sett en heldel hockey från när vi kom hem! Först blev det derby mellan Modo-Timrå som Modo vann med 3-1 :):) Och sedan JVM efter några timmar, eller jah mitt i natten som Sverige vann med 1-0 mot Ryssland! Något nice! Sedan blev det även hockey igår då Modo mötte Luleå igen på hemma plan och även då vann vi med 3-1! Ännu skönare! Har även åkt lite skoter men mest bara tagit det lugnt då Peter började jobba idag!
Nu ska jag i alla fall se på Pistvakt som går på SF-kanalen :)

söndag 1 januari 2012

Solberg :)

Sitter i ett hus i solberg nu och kollar på tv! Peter sover och jag sitter och kollar på datorn. Har inget internet till datorn eller jo delar med mig av internet från mobilen!
Det snöar ute och det har gjort det hela kvällen och de är jätte bra :) det har kommit en hel del på några timmar, och det ska fortsätta snöa i morgon! Var även ute på en skoter tur för att kolla in slalombacken och det, men kommer bli en längre tur imorgon :) Roligt!  Men ska ta och kolla lite på tvn och funderar på att ta något att äta :)