onsdag 29 februari 2012

Mitt i veckan!

Skönt att det snart är helg igen! Fast om jag typ har helg hela tiden! Inge roligt, måste fixa något jobb snart! eller i alla fall få något då jag har sökt så himla mycket jobb! Hoppas jag får något snart! Blir att åka in till stan när Peter har slutat jobbat och kolla lite, Peter ska kolla på nya skridskor kanske! Och jag ska då köpa lite mera hårfärg så jag kan fixa mina toppar bättre! Snyggt kommer det då bli :) Visar resultatet när det är klart :)
Men ska ta och göra lite lunch och ringa min älskade farmor :)

tisdag 28 februari 2012

Något skönt!

Sitter och kollar på hockeyn och kollar runt på lite sidor! Kom typ just ut ur duschen och det är en av det bästa sakerna jag har gjort idag! Förutom maten då, det blev tacogratäng som blev riktigt bra kan jag då säga!
Funderar på vad för mat jag ska göra imorgon! Kan inte bestämma mig, antingen blir det lax och pasta eller potatisgratäng med köttfärs eller så blir det korvstroganoff! Har det lite svårt att bestämma mig! Tur man har lite att välja mellan i alla fall, kunde har varit värre :P

Allt blev så mycket bättre!

Beställde just lite kläder från H&M ! Allt var från rean och så såg jag i ett mail att jag hade 10 % och fri frakt! Så tog den koden i beställningen och det blev billigare! Allt skulle gå på typ 900-1000 kr och fick det för 290 kr! Något värt ska jag då säga!
väntar på att Peter ska komma hem så vi kan åka och handla lite mat så jag har frukost och kan göra middag typ resten av veckan ! Håller på att bestämma vad jag ska göra för något nu! Har ett litet hum på vad jag ska göra! Gott ska det då bli!

måndag 27 februari 2012

Ny vecka, nya möjligheter!

Sitter och gör en rolig grej som jag kommer att visa när det är klart! kollar även på BB och väntar på att Peter ska komma hem! Ikväll blir det hockey då Modo har hemmamatch mot Frölunda! Håller även på att elda som är på tiden! Det går faktiskt bra ska snart lägga i lite mera :D
Har även gjort en liten inköpslista på hm som jag troligtvis kommer att klicka hem när jag får pengar! och får även mkt mera än sist! Något nice!

söndag 26 februari 2012

myskväll

Ska spela bingo lott snart :) hoppas man vinner drömvinsten :) efter det blir det bb :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Fint väder och hockeyträning!

Just ätit lite och taggar för hockeyträning med att se på lite BB! Det är fint väder ute som det har varit hela helgen, men har typ inte varit utanför dörren typ, men det blåser så det är inte så himla roligt att vara ute då! Ska bli skönt att träna med det sorliga är att vi har bara 6 st träningar kvar av denna säsong.. Tråkigt, men stänger man ner hallen så går det ju inte så bra att träna! Men när det stängs gäller det att ta tag i träningen själv! Tänkte faktiskt på om man kanske ska köpa ett träningskort på Friskis så kan man gå och träna med syster :) Men ska tänka vidare på det!
Var även en sväng till stan i natt och köpte lite chips och dricka! Skulle egentligen handla lite innan hockeyn men hann inte då! Men det är alltid roligt att ta en tripp mitt i natten!
Men ska ta och fixa lite och sedan är det dags att åka på träningen!

lördag 25 februari 2012

Lördag!

Kollar på BB och Peter spelar lite CS! Ska snart ta och äta lite och sedan blir det att åka och lämna Simons bil som har stått här över natten! Det blev att vi åkte in på krogen i stället, för alla som skulle komma kom inte så vi tog i akt och åkte in till stan! Hade det riktigt roligt ute och det är ju alltid toppen :) Blir att åka hem till Peters pappa sedan och se på hockeyn! Sedan blir det väl bara att ta det lugnt :)

fredag 24 februari 2012

Fiesta!

Funderar på göra något roligt, men vet inte om jag ska göra det eller inte! Ska tänka på det lite mera!
Väntar på att Peter ska hämtas från jobbet och sedan ska vi fixa med skotern och städa undan för det kommer folk till oss ikväll så! Men ska i alla fall kolla lite på BB och sedan fixa lite :)

Fredag :D

Det värsta vi gjorde igår var att köpa "Big brother 24/7" I för sig är det inte enda som går här hemma, har även tvn igång! Tur vi bara har tre datorer i vardagsrummet! Det är ju verkligen jätte bra!
Klev upp tidigt imorse och skjutsade Peter för att han skulle börja tidigare, det är bra för då kommer han hem tidigare :) Efter jag hade skjutsat han åkte jag hem och såg på OTH och Greys anatomy, men lär se om avsnittet då jag somnade på slutet :/ men i alla fall snart ska man ta och fixa lite i köket och sedan fixa köttet till ikväll! Blir go middag idag :D

Ser skapligt trött ut :P

torsdag 23 februari 2012

Göttans! :)


Blev just klar med marängtårtan! Men ska göra den lite bättre nästa gång då marängen inte riktigt var klar! Men man lär sig av sina misstag! Tur det! Väntar på att BB ska börja och sedan blir det att åka och hämta Peter från jobbet och då blir det lite fika innan vi intar sängen :)


Duktiga jag!

Har fått bort en hel del idag!  Andra tvättmaskinen är igång och jag har ätit, fattas bara att jag ska diska bort efter maten :) Och sedan är det bara bakningen kvar (: få se om jag tar och börjar med det snart!

Något trött!

Just ätit frukost/lunch/mellanmål! Det bestod av keso och morötter igen :p hehe, har även en stor kopp med chaite som jag ska dricka upp!
Ska även göra marängtårta idag! Till Peter för han var så sugen på något igår! Så får passa på att testa något nytt idag!  Har aldrig gjort det så! Håller även på att tvätta som lär vara klar snart och ska även diska bort det lilla som jag har kvar från middagen igår! Så har lite saker att göra idag så!

onsdag 22 februari 2012

Utnyttjar tiden!

Sitter med en ansiktsmask och ska snart duscha! Har lagt lergrytan i blöt, när den är klar så blir det att fixa maten! Så passar på nu att duscha för ska ta och diska bort grejer undertiden maten är i ugnen :)

Tummen upp för ett fint ansikte :)

Önskar mig!

En del saker jag vill ha innan sommaren!  Eller under sommaren! Får hoppas man få råd att in handla lite av sakerna :) Hittat allt på Nelly! Något snyggt att uppgradera garderoben med snygga färger!

Mitt vinterland!

Just ätit lite frukost/lunch/mellanmål! Som bestod av keso, rivna morötter och hårdbrömacka :) Alltid lika gott! Dricker även en stor kopp med chaite :)
Har varit lite hängig i två dagar, därför jag inte orkat bloggat! Låg typ och sov halva dagen igår!! Tills innan hockey typ ! Snart blir det att fixa lite och börja med maten som kommer att ta en evighet! Tänker göra kyckling i lergryta! Hoppas det kommer att gå bra! Men vi ser väl :)

måndag 20 februari 2012

Tv tittande!

Sitter och tittar på tvn och äter en massa vitkål! Det är förbannat gott! Men inte så himla bra mot magen kanske?! Men är små hungrig så gick och tog fram det vi hade kvar, och den biten är snart upp äten xD



Nyttigt!

Kollar på nya avsnittet av "One Tree Hill" och funderar på lite mat och såna saker! Var och handlade lite nyttigare saker när jag skjutsade Peter till jobbet! Köpte även och testade Kesella med smak av hallon, det var helt underbar! Den skulle jag kunna köpa fler gånger! Perfekt då man behöver något litet att äta och inte har så mycket tid! Underbart! Men ska se på OTH nu och sedan fixa lite!

söndag 19 februari 2012

Ännu en helg som snart är slut!

Har inte skrivit något så man inte har varit hemma! Blev ju som sagt att man gick ut i Fredags med Peter och systeryster! Hade en bra kväll i alla fall, avslutades med max innan man tog en taxi hem till syster där jag och Peter somnade på soffan xD
Igår var det som vanligt hockey och innan det blev det ännu mera max mat... Hur går det med att bli nyttig ?! Men det går bättre än väntat i alla fall! Kollade även på när Modo mötte Färjestad som vi förlorade med 0-3 :/ Var även med en kompis till Peter och hjälpte han med att köpa en bil, eller lättare sagt följde med för stöd :P Sedan blev det att titta på film med Peters föräldrar innan vi åkte hem och sov!
Så idag har man inte gjort så mkt utom att duscha då! Få se vad vi gör resten av dagen!

fredag 17 februari 2012

Underbart!

Vart i alla fall en mysig tur med skotrarna! Det bästa var ju vädret! Här kommer några bilder :)







Helt jävla underbart!

Solen skiner och det är -6 ute! Helt jävla underbart! Ska göra oss klara och sedan ta skotern in till Christer för att hämta han och låna Anjas skoter :D Ska bli helt underbar att vara ute och köra skoter idag! Yippie! Skriver mera senare! Hoppas på att några bilder även kommer upp :)

torsdag 16 februari 2012

Hockey kväll!

Är hemmas hos Peters föräldrar och gör ingenting just nu, tidigare idag var vi på stan och kollade på nya bilar! Tog även en sväng på lidl innan vi åkte hem för att äta :) Köpte lite smått och gott där tills matchen! Ikväll möter Modo Luleå! Hoppas på full pott!
Skulle egentligen ute med skotrarna idag, men tar det imorgon då Christer trodde det var kallt ute, men det började snöa istället! Men imorgon skulle det vara sol och inte så kallt så! Men ska ta och vara social med dom andra nu!

onsdag 15 februari 2012

Detta vart ju lyckat!

Idag har man inte gjort så mycket, eller jo egentligen körde in skotern till mellansel för att ta en tur efter vi hade hämtat Anjas skoter som vi skulle få låna under morgondagen! Men Peter drog sönder linan som vi startar skotern med! lyckat, men den gick ju igång men.. Ska fixa den imorgon i alla fall! Håller på att göra mat nu medans Peter spelar NHL, senare ikväll blir det hockeyträning efter det ska vi hem och mysa och äta en står räkmacka :D

Hade i alla fall en mysig kväll igår på Olles med Peter! Det blev en go tre rättes middag och plus i kanten på kvällen var att vi tog den femte raka segern mot Timrå !!

tisdag 14 februari 2012

Hockey och mat på olles :)

Dags att åka till stan snart :)


Ojdå det är någon som har färgat håret :P Men måste kanske färga det lite mörkare men vi ser hur jag gör :)
Ha en underbar kväll :)
Sitter i soffan och kollar lite på när Peter spelar något spel! Ska även snart gå och fixa mitt hår och sedan sminka mig! Vi ska nämligen in till stan på O'learys och äta och samtidigt kolla på Timrå-Modo! Hoppas på att Modo tar sitt 5 seger denna säsong mot lillebror! Skulle ha varit nice!
Tidigare idag var vi och skottade lite tak och var och fikade lite!
Men kommer en bild senare på hur jag ser ut ikväll och då får ni även se något som jag inte har berättat :)

söndag 12 februari 2012

Slutet på veckan/helgen!

Kollar på ett nytt avsnitt av "I used to be fat" och äter lite vitkål till! Blev så hungrig efter maten så :P
Hämtade Peter och hans pappa på jobbet och efter vi lämnade av hans pappa så åkte vi till ett ställe där vi har våran ved och hämtade hem 8 kassar! Har slut nere i källaren så! Har även fått ett eget skoter spår ute på tomten nu som hyresvärden har kört upp till oss! Nu slipper vi åka på deras tomt hela tiden, men det har ju gått bra det med :)
Ska se klart på programmet nu och sedan är det premiär av "kontoret" på tv4 :)

mellanmål!!


Dags för en smothie :) Dagen smak är Kiwi/Jordgubb :) Gott!

mums :)

Dags för lunch efter ett träningspass :))


Published with Blogger-droid v2.0.4

lördag 11 februari 2012

Det var den morgonen de!

Kollar på "Drömkåken" och ska snart sova! Ska upp och skjutsa Peter och hans pappa till jobbet imorgon då jag behöver bilen imorgon! Han skulle egentligen ta skotern men lovade Christer skjuts! *suck* Men ska ändå upp tidigt då jag ska på hockey träning som börjar kl.9.30 ...*ännu mera suck* Men lika bra att kliva upp tidigt så man inte sover bort hela dagen! Har ändå massa tvätt och städ kvar så! Men säger god natt nu då :)

Ännu mera träning!

Efter ett kort mage/rygg pass med pilatesbollen så fyller jag på magen med Cambridge med smaken kakao :) Dom är så himla goda! Har även bestämt middagen nu! Det blir en soppa av samma märke! Om nu inte Peter ska ha mat oxå :P Snart blir det att städa och hänga lite tvätt i badrummet och efter det tar jag en varm och go dusch (:


Hälften klar, hälften kvar!

Övervåningen och vardagsrummet har man städat klart, bara tre rum kvar! Men tar det eftersom jag orkar! Kollar på "I used to be fat" på MTV, tycker det programmet är grymt bra, man blir så inspirerad, kan dom så kan jag!

Städerska!

Har just ätit en matlåda från igår :) så himla gott vare! och lite sallad till så klart :) Dricker även en kopp kaffe för att bli lite piggare så att man orkar städa i ordning i köket/hallen! Så drygt att man får göra allt själv men! Men Peter kommer allt inte undan han så!
Det blev en myskväll igår med mig själv typ eller Peter var väl med, men han var trött så han villade på soffan så :P Ikväll blir det väl samma sak! men ska bli skönt att han är ledig till veckan :D
Ska även träna lite senare om jag inte är helt slut efter städningen!

fredag 10 februari 2012

Mys kväll :)

Banan/jordgubbs smothie och gurka vitkål med dip :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Kocken är igång igen!

Lyssnar på musik och håller på med maten :) Det blir som sagt taco gratäng :) Gottans! Det är ju Fredag så! Sedan blir det lite dip och grönsaker antar jag och smothie :)

yeyey, Fredag :)

Kollar på nyaste avsnittet av Grey's Anatomy, lika bra att passa på då Peter inte är hemma då han inte tycker om serierna jag kollar på xD Skulle ut och gå och sedan ta ett mage/rygg pass men tar det imorgon i stället, är så snuvig så tänkte vila lite då jag tränade igår med! Är ju ensammen hemma i helgen då Peter jobbar så lär ju fylla ut tiden med något annat än städ och disk! Måste även tvätta men har faktiskt börjat lite smått idag!
Har även bestämt vad det blir för middag idag! Gjorde det redan igår så! nu behöver vi bara fara och handla så man kan börja med det sen! Tänkte även köpa hem så vi kan göra smothie :)

torsdag 9 februari 2012

Blää :p

Idag har det inte hänt så mycket i städandet här hemma! Ska ta tag i det i morgon och i helgen då det bara är jag hemma! Var i alla fall ner hockeyplan här i Mellansel tidigare med Peter och Christer :) Det var lite kallt men det gick bra ändå :)
Nu blir det att ta det lugnt och elda så att det blir varmare här inne då det har blivit lite kallare igen!

frukost/lunch

Det gick bra att dansa zumba idag! nu är det dags för äggröra med purjolök med filmjölksbröd och nybryggd kaffe :)


Published with Blogger-droid v2.0.4

Hur kom jag upp från sängen som?!

Kämpade mig upp ur sängen i morse eller nu på förmiddagen! Men jag är uppe innan tolv och det känns alltid lika skönt varje gång!
Det känns att jag var med och krigade på hela träningen igår i hela utrustningen, för idag har man träningsvärk! Men ska snart träna bort det med ett pass Zumba framför tvn! Sedan blir det att göra mat och diska bort från baket igår! Gjorde nämligen egna munkar! Goa var dom :)

onsdag 8 februari 2012

Åh...

Åh, så trött jag blir på mig själv ibland! Vaknade vi tio och tänkte att jag skulle ligga och dra mig en stund och sedan klivia upp vid elva, men ikke! Vaknade strax innan tolv! Då var ju denna förmiddag borta! Tänkte kliva upp och köra ett pass zumba, men får lov att skita idet då klockan blev så mycket!
Men jag är ju uppe nu i, sitter och ser på " A christmas carol" och tänker snart äta lite frukost/lunch! Slängde även in en tvätt när jag kom ner, måste ha träningskläder till ikväll då mina inte är så fräscha så stoppade jag in dom i tvättmaskinen! Men ska ta något och äta och sedan vänta in Peter så vi kan ta och städa lite! Ska även hämta in lite ved!

tisdag 7 februari 2012

Tråkigt !

Det roliga vi skulle göra idag var att åka och byta skoter med en annan, men det blev inte av då den andra skoter inte var som vi hade förväntat oss, så vi vände hemåt! Vi stannade även till i Bjästa för att äta lite mat på Sibylla! Alltid lika gott!
Sitter i alla fall hemma i soffan nu och kollar på "House" och fundera på att fika lite :)

yeye, roligt!

Sitter och kollar på ett avsnitt av "One Tree Hill" Den serien är så sjuk bra! Men synd att den ska sluta :( Tråkigt! Idag blir det att göra något roligt! Berätta när det är klart! ska åka till ett ställe och så! Ska bli sjukt nice liksom! Och om man har tur får man ha det roligt ikväll!
Peter är på jobbet och kommer hem på en timme och då blir det att äta lite i alla fall och ta det lugnt och fixa tills vi ska åka! Men ni blir det i alla fall att äta lite och se klart på "OTH" :)

måndag 6 februari 2012

Tröttsamt!

Något trött man är idag! Sov typ ingenting i natt, var rädd att klockan inte skulle ringa då Peter skulle på jobbet och jag på sjukhuset! Men klockan ringde som tur var! Fast om man var vaken då!
Skjutsade Peter till jobbet i morse, åkte hem och la mig igen, bara för att inte vara så trött! Blev en tur på stan där man handladet ett Linne för 29 kr på cubus, även lite smink på H&M och annat lite smått och gott! Tog en lunch på china med syster och Mia :) Och det var jätte gott! Sedan åkte man en sväng på Rusta bara för att titta innan man skulle åka hemåt och hämta Peter på jobbet!
Men man märkte hur trött både jag och Peter var när vi kom hem, hämtade lite ved och fixade lite grejer, efter det la vi oss på soffan och somnade! Men i alla fall har nu gjort mat och tittar på lite tv! och ska fortsätta med det resten av kvällen :)

Från slutet av sommar, början på hösten :)

lördag 4 februari 2012

Mycket att hinna på en kort tid!

Sitter och väntar på att Peter ska kliva upp! det är fan inte ovanligt att man väntar på han precis! Men i alla fall har hunnit duscha och fixat lite och även ätit! Så nu väntar man på att han ska kliva upp så vi hinner till stan en sväng innan kl.17! Sedan är det ju hockey kl.18.30 som gäller! Efter det får man se vad som händer, det är ju inte då man är frivilligt ute nu så! men det ska bli varmare i veckan :D Så man kanske kan ta sig en skoter tur om man har tur! Men vi ser väl hur det blir med det! Men i alla fall ska ta och fixa mig innan Peter hinner att komma ner!

Lugn kväll :)

Sitter och tar det lugnt i soffan och hör hur det brusar och knastrar i vedspisen! Lär elda ganska mycket nu när det är så kallt ute.. :( Det som har varit så skönt tills nu! Hoppas det blir lite varmare så man vågar sig ut genom dörren! Men har faktiskt varit utanför den några gånger idag och ska även ut genom den i morgon! Då vi ska på hockey, Modo Möter AIK på hemma plan och självklart så kommer jag och Peter vara där! Ska bli nice! Som vanligt ;)
Tänker faktiskt snart gå och lägga mig då man har varit vaken mer eller mindre på kl.9 .. Skulle egentligen en sväng på stan med vi sket i det, valde att stanna hemma i sängen i stället, så kommer att åka in tidigare i morgon troligtvis men vi ser väl hur det blir! Men ska i alla fall fixa mig så jag kan gå och lägga mig :) God natt!

fredag 3 februari 2012

Kock!

Kollar på lite tv medans man väntar på att börja med maten, ska nämligen börja med den snart så den är klar då man hämtar pöjken! Ska ju göra kyckling med jordnötssås och ris! Hoppas det blir gott då jag ska göra såsen själv :o har blivit världens kock nu på slutet typ :p haha, skämt o sido liksom! Ska i alla fall ta och dra igång lite musik och börja med maten :)

snyggt märke man har på ärmen ;)

Äntligen helg!

Känner av mina muskler som jag tränade igår :/ Orkade typ inte bära kassarna med mat :/ haha, men det är skönt att veta att det tar sig i alla fall! Håller på att tina upp lite kyckling nu för att sedan marinera den, ska göra kyckling med jordnötsås och ris till middag :) Lär unna sig något gott nu när helgen rullar in :)

torsdag 2 februari 2012

Undra hur det kommer att gå imorgon?!

Blev just klar med ett Zumba passa med bara mage i! Undra hur den kommer att må imorgon?! Kommer säkert inte ta mig upp ur sängen! Ser i alla fall på "Sverige värsta bilförare" nu och sedan blir det "biggest loser Sverige" Så har lite att göra innan man ska hämta pojken, ska även ta en dusch och ta något litet att äta :)

träna!!



Dags att träna bort detta nu!! Om ni tycker på bilderna kommer ni till recepten :)

hmm, detta går ju bra :p

Det går inte så himla bra med att bli nyttig xD hehe, äter lite godis, men det är snart slut (Tack och lov) Gjorde ju även en cheesecake igår, men som tur är att jag har bara tagit två bitar! Det är ju riktigt bra, men sitter just nu och dricker en Kaffe latte som blev riktigt god, tog ett recept från Kokaihop! Riktigt gott, delar även med mig av receptet :) Men ska snart i alla fall testa Zumba som jag laddade ner för några dagar sedan! Lär ju bli av med det lilla onyttiga jag har ätit ;)

Brrr...

Det är kallt ute idag och det är egentligen den första dagen det är över -15, har i alla fall -17.1 och det roliga är att det är +17.4 här inne! Men håller på att elda så att vi har det någorlunda varmt i alla fall!
Skjutsade Peter tidigare på jobbet i fall om jag ville någonstans så har jag bilen! det var ju snällt! Men tänkte bara stanna hemma och ta det lugnt! Orkar inte göra något speciellt så! Men ska i alla fall fortsätta och se på "Harry Potter" :p

onsdag 1 februari 2012

Dagens ord: surt!

Ser på "Sverige Mästerkock" som är snart slut! Hade ingen träning idag då vi vara bara 3 st som kom! Inte roligt! Att sätta sig i bilen och åka tur och retur Bjästa utan det blir någon träning är surt! Speciellt då man inte är gjord av pengar! Men men.. Snart får man även smaka på cheesecaken! Det ska bli gott, men ska kanske vänta tills Peter kommer hem :) Men vi ser väl, ska se klart på detta och sedan bara ta det lugnt :)

Göttans :)

Blev klar med cheesecaken för en stund sedan och nu är den i frysen! Förhoppningsvis blev den bra! Smakade på den innan jag satte in den i frysen och då smakade den bra! men den blir säkert ännu bättre i frysen :)
Ska snart börja och fixa med middagen och idag blir det något nyttigt! Alltså linssoppa, tror det är nyttigt i alla fall xD Med gott är det! Men ska ta och fixa lite och påbörja middagen så man får äta innan träningen :)