torsdag 29 mars 2012

Helt jävla underbart!

Kom hem för ett tag sedan fån utbildningen! Det går verkligen toppen och människorna där är helt underbara kan jag då säga! Har hunnit med en av de böcker vi ska göra och det tog bara 4 dagar! Lärarna tycker då att vi är duktiga!
Ska snart ta och göra mat och efter det ska vi över till grannen och klippa oss! Ska bli underbart att få håret klippt! Funderar på om jag ska göra något roligt! Men vi ser hur det blir :)
Innan jag tog bussen hem idag var jag en sväng på stan och köpte ett par skor :) Men ska ta och fixa maten nu :)

Dessa skönheter blev det! 299 kr! Älskar barnavdelningen :)

söndag 25 mars 2012

Födelsedagskalas :D

Håller på att göra sig klar för de är 70-årskalas idag :D Alltid lika roligt, ska bli en bra avslutning på helgen och så börjar man ju utbildningen imorgon så :) Men ska ta och göra mig klar och sedan verkar de dags att åka :)

fredag 23 mars 2012

Home sweet home :)

Är äntligen hemma i huset ute i Norrmesunda efter en vecka i stan hos syster :) Roligare att vara hos henne en att sitta hemma själv! Peter är även hemma och har varit det i några timmar :)
I helgen blir det att åka skoter och bara ta det lugnt för på måndag börjar man ju cnc-utbildningen! Det ska bli jätte roligt i alla fall! Ska ta och fixa lite börjar bli hungrig så! Har inte ätit något från när jag och syster åt lunch :o

torsdag 22 mars 2012

Uppe med tuppen!

Uppe med tuppen idag! Syster skulle träffa någon vid tio så det var lika bra för mig att knalla mig upp då dom håller på med en massa grejer i trappan! Skit irriterande i alla! Har varit uppe någorlunda tid denna vecka och det är bra för att kunna fixa till dygnet nu när jag måste gå upp tidigt resten av året!
Peter kommer hem i morgon! och i helgen får vi se vad som händer, ska troligtvis åka och kolla på en massa bilar! Ska bli skönt att troligtvis få en bil som är våran! Lånar ju en fortfarande så! Men snart så har vi en egen igen! Men ska ta och fixa lite och sedan se vad man ska hitta på resten av dagen!

onsdag 21 mars 2012

Så jävla skönt!

Sitter och kollar lite på Internet och väntar på att syster ska komma hem! Vart en sväng på stan idag för att skriva under ett papper för att på måndag börjar jag min utbildning på lernia! Ska nämligen bli CNC operatör är det tänkt i alla fall! Ska faktiskt bli skönt att börja att göra något! Måste kolla lite busstider och sånt för att jag kommer att få ersättning för mina resor av arbetsförmedlingen, tur man har skrivit att jag bor hos Peter! Men i alla fall, Peter kommer hem om två dagar och det kommer att bli skönt :) Fast om det är skönt att vara i från han för att då får man känna att man saknar han! Men ska ta och kolla upp lite grejer och så kommer syster hem snart :)

måndag 19 mars 2012

Ny vecka, nya tag!

Ny vecka och det innebär att Peter är i Nässjö på kurs tills på fredag och jag ska umgås med syster inne i stan! Ska även förbi vårdcentralen och kolla knä axeln! Så att det inte är något fel! För har fortfarande ont! Ska även förbi och Fabriken och lämna in jobb för sommaren!

lördag 17 mars 2012

Lördag :)

Sitter och kollar runt på lite bloggar och väntar på att vi ska åka och äta hemma hos Peters föräldrar! Ska på bio senare ikväll så! Har inte hittat någon bil en som är synd, eller hittat har vi gjort men vad vi ska köpa det är en annan sak!
Var tidigare idag in till stan och tittade på bil och handlade lite!
Men ska fixa lite och sedan är det dags att åka !

fredag 16 mars 2012

Lagomt snygg!!

Man var lagomt snygg i håret i morse!! Det blev en dusch så man ser någorlunda snygg ut i håret ikväll då vi ska till arenan och se den fjärde kvartfinalen mellan modo skellefteå! Hoppas på en vinst!!


torsdag 15 mars 2012

Tråkigt :(

Har inte bloggat så mkt då det har varit fullt upp! Har varit och åkt skoter och kollat på hockey och vartit/är och hjälper farmor att städa! Är där nu och väntar på att att äta och sedan ska vi göra klart det som är kvat innan jag ska hem och hämta peter från jobbet:) har även skickat in min dator på lagning och hoppas på att få tbk den snart :)

måndag 12 mars 2012

Ingen vilja alls !

Just slagit över för att se på lite BB live innan programmet börjar ! Kollade på hockeyn och det var 2 av 7 matcher! Och vi möter ju Skellefteå som verkar har mer vilja än oss! Det känns inte bra! Hoppas modo ryker upp sig tills på onsdag och vinner den matchen! Hoppas kan man alltid göra i alla fall!
Imorgon blir det att åka till farmor och hjälpa henne att städa i köket! Peter jobbar ju ändå så att, och så är det alltid så roligt att vara hos farmor så :)

Ser typ jätte uttråkad ut xD

Ny vecka!

Kollar på lite tv och bara ta det lugnt! lämnade Peter på jobbet för ett tag sedan! Skönt att få vara hemma lite själv! Fast jag kommer inte göra så mycket utom att bara göra mat och fixa lite i köket! Ska oxå duscha då man inte han göra det igår!
Sålde även iväg bilen i fredags så nu lånar vi en bil av Peter mormor och morfar! Snällt av dom! Behöver ju bilen då jag ska hjälpa farmor och städa köket imorgon! Men i alla fall skriver mera senare ska ta och fixa lite saker :)

onsdag 7 mars 2012

Så jävla skööönt!!!

Har inte hunnit bloggat då vi inte har varit hemma och när vi har varit hemma så har vi haft folk här! Kollar på bb och tänker på går kvällen då vi kom till slutspel!! Jävligt skönt!!
Och vi får äran att möta skellefteå i kvarten! Håller tummarna att det går våran väg i år!! Men i alla fall ska ta och äta lite och fixa några grejer :)

söndag 4 mars 2012

Mys söndag!

Dags för att spela bingolotto :) mysig avsluttning på veckan :)


Illa :(

Halv ligger i soffan och ser på BB och tycker synd om mig själv :(
Här kommer två bilder på mitt knä !



Vilken otur man kan ha!

Det blev inge mer bloggande igår för att jag gjorde illa mig när vi var och åkte skoter! Så mitt lilla knä är inte så litet numer! Uppsvullen och dan.. Tråkigt, även ont i axeln men det går ju göra massa saker med den så!
Efter man kom hem kollade man på hockeyn och sedan när Peter kom hem åkte vi in till stan för att han skulle köpa en ny mobil så gjorde vi det! Och han köpten en iPhone 4! Så nu har jag än bättre mobil! har tagit hans samsung galaxy s2 ! Synd bara att de är så stor men, den är bättre än den andra jag använde! Idag blir det att ta det lugnt och senare ikväll är det bingolotto som gäller! Roligt värre!
Men ska ta och klä på mig och sedan ta och äta lite mat :)

lördag 3 mars 2012

Passa på att vara ute då det är underbart väder!

Kollar på lite tv och dricker en kaffe medans man väntar på att pappa och bror ska komma! Vi ska nämligen ut i det underbara vädret och köra skoter! Ska bli riktigt nice! Och nu får man köra själv då Peter är på jobbet :D
Troligtvis kommer det upp lite bilder senare! Hade :)

fredag 2 mars 2012

Fredag!

Glömde bort att blogga något mera igår då vi fick middagsgäster och att vi sedan åkte in på hockeyn! Modo tog emot Brynäs och vi fick med oss 1 poäng från matchen! Nu gäller det att spela bra om vi ska vara med och fajtas i slutspel! Annars blir det ingemansland! Det är ju tur så det inte blir kvalserien i år igen!

Sitter nu och kollar lite och ska inom en snar framtid börja spela fotboll igen! Dags att göra något på sommaren med! Och så är ju inte precis planen jätte långt här i från heller! Men det ska faktiskt bli riktigt roligt! Ska i alla fall ta och fixa lite!

Såhär ser håret ut.. Ser bättre ut i verkligheten! Röda toppar :)

torsdag 1 mars 2012

Min beställning!



 Detta är det som jag beställde från H&M till mig och Peter! Den randiga är hans! Något nice, hoppas att paketet kommer imorgon :)


Hmm..!

Vaknade i natt av att snön ramlade av taket! Höll på bokstavligt dö! men det är bra att snön faller av! Så behöver man inte vara orolig att taket ramlar in! Tror att inte det är så mycket snö kvar på taket! Då det ha ramlat ner en hel del idag så!
Sitter och kollar på BB och ska ta något att äta nu och sedan fixa klart mitt hår så det är snyggt till ikväll! Det ska bli så himla nice får jag hoppas! Visar en bild senare!
Igår var vi till stan och köpte ett par skridskor till Peter och så fick jag ett par nya axelskydd! Det var rea på Intersport och hittade ett par axelskydd som jag kunde ha! Något nice! Och riktigt sköna var dom, och inte förkorta eller småa heller så! Hade Junior XL tror jag på dom förra och nu Senior M! lite skillnad, men det var så mycket skönare med nya!