onsdag 25 april 2012

Äntligen :)

Äntligen är min kärlek hemma :D Alltså datorn :P Peter jobbar eftermiddag så är hemma själv denna vecka på kvällarna :) Behöver lite lugn och ro så :) Håller även på att göra min berömda kyckling i ugn :) Ska bli gott med lite mat :)

fredag 20 april 2012

Underbar fredag :)

Kollar på lite tv och ska fixa lite innan vi åker till Umeå för att gå på bio med Anja och Jimmy :) Ska bli jätte roligt i alla fall.
Även så har denna vecka gått bra på Lernia :) Har kommit ganska långt på utbildningen men är mkt kvar med! Har ju varit där i 4 veckor nu så! Även lämnat in att man ska jobba på Domsjö Fabriker i sommar :) Ska bli mkt roligt! Men blev lediga på måndag eller har hem jobb att göra då ena läraren gjorde illa sig i veckan! Det känns skönt i alla fall, Ska fixa lite och sedan är det dags att börja röra sig till Umeå! :)

lördag 14 april 2012

Länge sedan!

och så var det lördag igen! Denna vecka har gått fort kan man säga, men de beror väl på att man var ledig i Måndags och det var då skönt :) Men denna vecka har då gått bra på Lernia! Har varit ute på golvet och jobbat men även en del teori har man gjort! Men på Måndag blir det att gå ut och svarva och det ska bli roligt!
Just nu sitter man i alla fall och ser på lite tv och ska snart fixa lite för ska ta och baka lite idag! Har beställning på munkar till Christer! Träningen går också bra! Knät kan man då säga att det är bra :) Men i alla fall har kanske glömt att säga att vi har en ny bil också, men den har börjat krångla roligt! Ne inte precis men ska ta och åka med den till morbror och kolla om han kan kolla på den!
Men ska ta och fixa lite och sedan åka och handla lite :)

söndag 8 april 2012

Myser :)

Är hund vakt :) ligger just nu och myser i soffan :) senare ikväll blir det bingo lott, annars blir det bara att ta det lugnt :)


lördag 7 april 2012

Inte så mycket tid över!

Har fortfarande inte fått tillbaka min dator.. Så det har inte blivit så mkt uppdaterat, men är ju även upptagen med plugg och så ska jag börja träna till veckan! Ska bli skönt att få böja röra på sig, hoppas bara man inte bli liggande xD haha, men i alla fall är ledig lite nu under påsken men ska tbk till skolan igen på tisdag! Ska även då börja vara ute i verkstaden och fixa, ska bli roligt! Men har ju även klippt av håret som jag inte har visat ännu! Dags att göra det snart i alla fall :P
Ikväll blir det att ta det lugnt, då vi var ute igår :) Men ska ta och kolla mailen och sådana saker :)