onsdag 31 augusti 2011

2 dagar!!

Det är bara två jobbdagar kvar tills helgen kommer :) Ska bli skönt med helg och den inviger man med att gå på stan med bäste storasyster :) ska kolla om man hittar något fint :) vill ha en stickad tröja och en ny munktröja! Men ska även fixa lite andra små saker som behövs! man kanske även hittar något fynd med men vi ser väl vad man kommer hem med :D
Försov mig idag eller bara nästan pappa väckte mig när vi skulle åka till jobbet :/ hehe men kom i tid i alla fall, och på jobbet går allt som vanligt, gör typ samma saker varje dag så har typ inget roligt att berätta om det i alla fall!
Och även i Stockholm var det bra :) Blev grönan på lördag och stan på söndagen ! kom inte hem med något speciellt fynd utom lite nagellack och marcara! Skulle ut på lördag kväll men kom bara in till stan så fick vi vända och åka tillbaka för att min kära plupp blev dålig på pendeln, och det var ju synd! Men det är sånt som kan hända alla! men hade det ändå riktigt roligt! Men på söndagen vi skulle hem så hade vi inge batteri i bilen så vi fick lov att gå köpa startkablar och så tog vi första bästa bil som kunde hjälpa oss så tillslut fick vi åka hem, bara en timme senare än vad vi hade tänkt oss!
Men ska kolla lite på tvn och fixa lite saker på datorn men vi ses snart igen :)
mitt studentplakat :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar