söndag 31 januari 2010

Söndag!

Det har varit helt underbart väder idag, men dock -23 :(
Så jag har suttit inne hela dagen och sett One tree hill, och nu ser jag ett program på 5 som snart är slut :/
Men i alla fall, har beställt ett par byxor idag från Nelly, märket på byxorna är cheap Monday :) kostade bara 129 kr och jag insåg att jag behöver jeans för att mina favvo jeans börjar gå sönder :/ Men men.. skola imorgon igen :) och träningar. :D gött. Längtar tills bror och pappi kommer ner till mig och kollar på när jag spelar :D smsade idag med bror.. något töntiga vi är , sms bombar varandra !! syskokärlek :P hehe ,ska lägga ut en bild på mina nya byxor och en bh jag vill ha :o kanske inköper mig en sådan oxå :)

Tight V Stretch One Wash SEK 129, Cheap Monday - NELLY.COM

fredag 29 januari 2010

Fredag kväll !!

Är spellediga ihelgen :) sköönt, då kan man passa på att bli frisk från min jävla hosta och mitt jävla snor .. :/.. I alla fall det har väl inte hänt något mkt på slutet utom att jag har fått igång mitt internet igen i lägenheten :D änligen säger jag !!  jag kan ju fixa allt jag.. ingen fattade vad det var för fel inte jag heller för den delen xD men i alla fall fick välja vilket nät jag vill vara på innan jag kunde börja surfa ! det fattar man ju inte precis XD.. dåliigt.. Men i alla fall nu används det i full rulle.. men ett problem har jag och det är att mina högtalare/bas har slutat funkat.. men har hittat ett par billiga högtalare eller billiga billiga , kostar 500:- bara.. men lär kolla om jag får ordning på mina först.. annars köper jag nya :D

Har i alla fall färgat tbk mitt hår till brunt igen :) kommer en bild på det nya håret :) Känns skönt att ha brunt igen :)
Men nu ska jag se lite mer på tv, men det blir en tidig kväll idag och en lång sovmorgon i morgon :D



Ha det bra !      * tingeling *
Efter och förebilder XD 

fredag 8 januari 2010

Fredag :D

Fick min julklapp av älsk idag som var en iPod touch :D * Smile *
I alla fall ska snart på ishallen för att sälja toast på a-lagets match ! Roligt, och i morgon så har vi match mot kristinehamn ! Taggad som fan!! Vi ska fan ta dom denna gång !!  Roligt i alla fall att hockeyn har börjat igen efter ett uppehåll :D


Ska fixa klar med iPoden :D  * Tingeling *

onsdag 6 januari 2010

GALEN!

Ajja , har suttit och sett på OC hela dagen och varit ute i kyla och handlat :)
I alla fall, har tänkt på att förlänga mitt hår och färga det :) Lär ju vara galen ibland !!  Har i alla fall tänkt förlänga det, men har lust att färga lite men det får vi se.. Ni får veta senare hur det blir :) Ser i fram emot det i alla fall :)


Ska se vidare på OC nu :) * Tingeling *


lördag 2 januari 2010

2 Januari 2010

hej !!

Det var ett tag sedan man var här inne och uppdaterade :/ Men i alla fall är tbk i malung igen :)
Har varit här några dagar :) Firade nyår med älsk och hans familj :) Mysigt hade vi det :)
 I alla fall idag var jag i Borlänge med Simone Staffan och Ingalill :) Hittade lite smått och gott :)

 Det är mina finna inköp idagens shopping i kupolen :)  En väst, en shorta, ett par jeans och ett par stövlar :)
Tack för en underbar dag :) synd att älsk inte var med bara .. Men i alla fall Erik och Calle från idol var och söng samtidig som vi satt och åt lunch :)

Nu ska jag försöka få i mig lite middag och fundera ut vad man kan göra i morgon :) Kram på er alla !!
* Tingeling *