måndag 31 oktober 2011

Födelsedag!

Att det var 1 år sedan man fyllde 18 år.. Det känns knäppt.. och nu fyller man redan 19 år! Och ett år kvar tills man fyller jämnt! kan man tänka sig, ne inte precis!
I alla fall fick öppna mitt paket av bubben i natt ! och det innehöll en munkjacka från Modo Hockey Shop :) jätte fin var den :) kommer en bild på den senare :) Och sen får man se om det blir så mkt mera under dagen! Blir att man ska bjuda på fika senare idag, och så lär jag göra mera tårta, för det fanns inte så mkt kvar på den från igår så! Och så ska jag ta och dammsuga!! Inte alltid det roligaste man kan göra då man fyller år, men måste man så måste man xD hehe, men ska ta och fixa lite nu :)

söndag 30 oktober 2011

Tur dag!!

Hade tur idag på lotterna jag fick :) Vann på fyra lotter så sammanlagt in kasserade man 120 kr!! Nice :) Som sagt hade jag födelsedags fika idag med pappas släkt :) för dom som ville och kunde komma så! fick även 100 kr och 500 kr på H&M :) Och så ska vi in till Team Sportia med pappa och bror på onsdag och kolla på lite grejer till hockeyn :) Får även presenter när syster kommer hem :) Det kommer även folk hit imorgon och fikar lite :) Göttans! Fick det som blev över, men lär göra lite mera tårta om det ska räcka så :) Men i alla fall ska se på lite tv :)
Som sagt är det imorgon jag äntligen fyller år :D

lördag 29 oktober 2011

woow!

Lördag och det innebär att det är hockey senare idag :) Så jag och Peter kommer att åka in själva och se på matchen, ska även försöka åka till pappa, ska ju dit imorgon då vi ska fira mig!! Men lika bra att åka dit idag, skulle redan ha träffat han i veckan men!  Ska även städa då det kommer folk hit på måndag och ska få lite fika :)
Men en annan sak är att min statistik ser bara bättre och bättre ut varje dag :) Tog ju ett bra tag innan den steg igen! Hade i våras 800 besökare en månad, men efter det har det gått utför men nu börjar det gå uppåt igen :) Och blir bara glad att den gör det :) Men ska fixa mig och äta frukost och sedan dags att städa lite :)

Tävlig hos Millah!



Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag!


Klicka dig in på hennes blogg du med och tävla :)

smink och hår



Svart/vit/silver sminkning med fiskbens flätor :)

Published with Blogger-droid v2.0

fredag 28 oktober 2011

Kväll!

Kom hem för ett tag sedan från Härnösand, var ju där och kollade på en bil men Peter köpte den inte! Var lite saker som var dåliga.. Stannade även till vid Dollarstore och handlade lite små saker :) och även vid Sibylla för att äta innan vi åkte hem igen!
Har inte hunnit med så mkt sen man kom hem utan att kolla mailen och sådant, och såg att dom hade skickat min klänning!!! Så till veckan får jag den :D Något nice i alla fall!
Får väl se vad man gör denna kväll, är sugen på att göra något men vet inte vad! Vi ser väl hur det blir!
en bild från härom dagen :)

hungrig !

Är skita hungrig och jag är hundvakt! Alvin är alltså här och härjar med oss :) Eller bara mig men Peter kommer hem snart från jobbet! Vet inte vad Alvin tänker med ibland men har ligger uppe på soffkanten och armstöden :o lite knäpp kanske hehe, ne men han vill kunna se så mkt som möjligt xD hehe,
Jag, Peter och hans pappa ska ner till Härnösand och kolla på en till bil till Peter senare idag :) Då behöver vi inte bråka om vem som ska ha bilen! Göttans! Ska även beställa hem min klänning som jag pratade om igår :) Så himla roligt! Men i alla fall ska ta och äta lite :)

torsdag 27 oktober 2011

kalas!

Är bjuden på 18 års fest mitten på november då min äldsta barndomskompis fyller år den 11 november :) och temat är när vi var små! liksom att man ska se ut som när man var lite, ungefär, Så håller på att leta kläddningar, har hitta två möjliga som jag kan ha eller en lättare sagt! och den är så snygg! Men vi ser väl var man klickar hem för någon :)

snart helg!!

Sitter och kollar på lite family guy på datorn.. Det regnar ute :( och jag lär gå och hämta posten :/ Men i alla fall har inte blivit av med min förkylning ännu :( fick tillbaka mitt halsont.. och så är man snuvig men tur att man har både halstabletter och nässpray! bra grejer!
Igår var man först till tandläkaren och lär tbk om 3 veckor igen.. Sedan var jag och sökte jobb på fabriken! Tre olika, och nu är det bara att vänta och se hur det blir! Efter det åkte jag till farmor och bakade bullar och hallongrottor tills på söndag då vi ska fira mig! Farmor bjöd även på Pizza som vi tog med hem till Asko och Inger :) roligt roligt att träffa dom och sedan skulle jag på träning, men hade bara halvställ på mig då jag ännu inte har blivit helt hundra! var skönt att åka lite skridskor!
Senare idag blir det att åka in till stan och hälsa på Rasmus och Verånica då Rasmus fyller år idag! och sedan ska vi titta till katterna! Hoppas även syster kommer hem snart så dom slipper vara själva! Men ska fixa lite och duscha :)

tisdag 25 oktober 2011

headzone!


Är med och tävlar om en goodiebag kan man säga! och det är på Headzonebloggen.se Den kommer att innehålla en Babyliss ipro 230 icurl och en full goodiebag med massa hårvårds produkter.
Och sen kan ni även surfa in på headzone.se och kolla om det finns något ni vill köpa :)

Tävling hos Dennis M!


Var med och tävla om nya iPhone 4S på http://www.dennism.se!

Yeah!

Antigen är det fel på statistiken eller så har jag verkligen haft 123 besökare igår! Och det känns ju bra! Haha, fast om man inte skriver så jätte viktigt haha xD Idag är det i alla fall Modo-Växsjö och för en gång skull (tror jag) ska vi kolla p matchen hemma i soffan! Istället för att gå dit :) Sköönt! Blir även bjuden på mat innan :) fast lär gör mat fast det blir till lunch :D Så även Peter har man till jobbet! Själv bakade man ju igår så jag tänkte vara snäll och ta med mig det ikväll :) Och det var så gott!! Men ska titta på det senaste avsnittet av Grey's Anatomy och efter det göra lite lunch :)

Passa på ni med och vinn en Goodiebag från Yarp!


Jag tävlar hos Yarp om en Goodiebag. Det lottas ut två stycken!
Var med du också, tävla här.

måndag 24 oktober 2011

Mums!

Åh, så gått det var med choklad tårta! Glömde ju att säga att om en veckan fyller jag 19 år :) Alltså den 31 oktober :) Tråkigt att det är en måndag.. Vi kommer att fira mig på Söndag bara för att alla jobbar på måndag! Ska även till farmor på onsdag för att fixa och dona lite saker tills söndag, för det är hon som kommer att göra all fika :D Men men ska se på lite tv, fixa håret som jag färgade tidigare, spela lite Wordfued!

Ny vecka, nya tag!

Sitter och funderar på om jag ska lägga i lite hårfärg i håret medans min choklad tårta gräddas i ugnen :) Har även varit in till stan idag och fixa ryggen :) Som även var bättre än vad man trodde xD Sedan var man hem en sväng och lämnade och hämta lite grejer, en del kläder har jag då hämtat :) Sedan var man på Rusta, Ica Kvantum och sedan Coop Forum för att handla lite. Skulle egentligen göra muffins men då hade dom inte de halvfärdiga muffinsarna, så då blev det choklad tårta :) Har även diskat så nu har vi inge mer disk :D Sköönt! Har även lagt in min CV på tre olika företag :D duktiga jag!

detta har jag i ugnen :)

Ville köpa men fanns inte :(

söndag 23 oktober 2011

vinn ett äkta löshår från Beleza!

Är med och tävlar om en ny hårförlägning på Beleza, är bara äkta löshår och man kan sätta in sina extensions på olika sätt, som t.ex. clip-on som man kan sätta i när man känner för det, nailhair bra för dom som vill limma in det, tapehair tejpas fast i sitt egna hår och micro/loop-hair är som små ringar man sätter i håret plus löshåret. Dom har även 30 dagars öppetköp, även så levereras löshåret inom 48 timmar!! Och det bästa är frifrakten dom har på löshåret.

Så kicka er in på deras hemsida och tävla om äkta löshår från Beleza!

Tävligsdags!


Jag tävlar hos Yarp om valfritt plagg/underkläder från Abecita!
Var med du också,
tävla här.

lördag 22 oktober 2011

Lördag!

Fick i alla fall besök igår kväll av att Sjölund en av Peters kompisar kom förbi och vi åt lite ost & kex och såg på simpsons och spelade lite NHl och även kollade runt på Youtube :) Sedan var klockan vid halv ett kanske och då passade jag på att lägga mig, men inte långt efter kom Peter oxå :)
Idag har vi varit inne i stan med hans pappa och köpte lite små grejer och en tv, eller hans pappa köpte en tv! Efter det åkte vi till BK för mat, fick ett extra meal, men vet inte varför men det är alltid bra xD haha, När vi kom hem från stan stannade vi hos hans föräldrar för att hjälpa till att fixa med tvn, först så funkade det inte att ha tvn på väggfästet, och sedan blev ljudet knasigt på deras dreambox, då tänkte vi hoppas att inte tvn var sönder, men tur var den inte det, vi startade om allt och sedan funkade det! Bra, Sedan passade vi även på innan hockeyn att testa den nya forza 4 med en ratt liknande konsoll! Skit roligt var det i alla fall! Sedan var det då dags för Brynäs-Modo som brynäs vann med 4-2 *suck* Men i alla fall nu är vi hemma i det kalla huset som vi nu håller på att värma upp!

fredag 21 oktober 2011

Äntligen helg!

sitter och kollar på lite tv och väntar på att vi ska in till Bredbyn, Peter ska till tandläkaren och jag ska handla det sista till middagen och myskvällen ! Tar det bara lugnt då när båda är sjuka :/ Men i alla fall ska ta något att äta innan vi ska åka :)

torsdag 20 oktober 2011

Sova

Kollar på ett avsnitt av "Robinson" och snart är det även final i det! Roligt roligt! Men håller även på att elda så det blir lite värme i huset! Behövs så att man inte blir mera sjuk! Men hoppas på att jag kan få åka lite skridskor på söndag i alla fall .. Ska även snart gå och äta lite piller så man blir frisk någongång och sedan blir det sängen för min del :)

Hungrig!!

Sitter och kollar på tvn och väntar på att Peter ska komma upp! Undra när han kommer då! ska även försöka slänga i mig lite mat och även så ska vi in till Bredbyn eller Mellansel för att handla lite mat :) Ska bli gott med tacos ikväll och bakadpotatis i morgon! Även är det hockey ikväll! Äntligen sägs!!  haha, Men i alla fall har ont i örat igen, fick det efter duschen! Och har även fått tbk mer av locket med :/ Inte bra, ska ju ta penselin i 3 dagar till så! Hoppas det försvinner sen! Men i alla fall ska gå och hämta Peter och sedan göra lite frukost till mig fast om klockan är 13.20!

onsdag 19 oktober 2011

ååh!

Bubben och jag har bestämt vad vi ska äta och sånt i några dagar framåt! Blir så himla sugen redan nu! Det som vi kommer äta i morgon är tacos :D Göttans! Och även på kvällen blir det hockey hemma hos hans föräldrar :) Sedan på fredag blir det bakadpotatis med keso- och räkröra :) Gööööött!! Och troligtvis blir det ost och kex på kvällen :) Men det ser vi då! och på lördag har vi inte bestämt oss ännu! men i alla fall det ända jag sitter och tänker på nu är mat! illa! Men ska kolla lite och fundera på vad vi mer behöver imorgon :)



Hundvakt!

Har Alvin här på besök idag! Alltid roligt att ha den huliganen här! Annars göra man inte så mkt utom att ligga på soffan och tycker synd om sig själv som är sjuk! och så har även Peter blivit det nu! Men inte är det mitt fel i alla fall xD haha. Är även sjuk sugen på tacos så det blir att äta det i morgon :) göttans! Blir även troligtvis att man börjar tapetsera i morgon, men vi ser väl :)

tisdag 18 oktober 2011

nattinatti!

Snart är det dags att lägga sig, förhoppningsvis går det bättre att somna idag, för idag har man inte ett öra som gör ont utan har ju lock för det öra i stället! Och så kan man även hoppas på att man är tröttare! Har annars haft det svårt att somna då man somna själv :( och även inte varit trött, blir oftast tröttare då jag hör någon ligga och små snarka brevid än! Glömde även att säga igår att jag fyller år om 2 veckor! Snacka om att det har gått fort sen senast :o Och så är man även hundvakt imorgon åt Alvin! Då kan man säga att det blir fart här hemma.. Men förhoppningsvis så är han lugn :) Fick även veta tidigare idag att mitt paket har nu skickats mot Sverige :D Gött så inom 7-14 dar har jag mitt smink från E.L.F :) Men i alla fall ska fixa lite stuff och sedan blir det sängen för min del :)

Vårdcentralen..

Blir att åka till vårdcentralen senare idag för att kolla upp i fall om man har öroninflammation.. hade ju ont igår när jag gick och la mig, men vaknade upp med lock för örat men känner att det onda börjar komma tbk nu :/ inte bra, men i alla fall vädret är piss där ute :( det som har varit så bra.. Men ska i alla fall titta på lite tv och äta lite :)

måndag 17 oktober 2011

less...

Först så har man typ varit helt utslag två dagar och nu helt plötsligt vill mitt ena öra att den ska göra ont! Roligt... eller inte, och det är ju inte precis jätte skönt eller jätte roligt.. Hoppas att det går över nu under natten, men tror inte det, i så fall blir det vårdcentralen imorgon och se om man har fått öroninflammation! jag som inte har haft det på evigheter! Men tydligen ville örat att jag skulle i såna fall få det! Men i alla fall ska troligen kolla lite mera på tv och fylla på med ved i vedspisen och sedan hoppas på att man kanske somnar lite tidigare i natt än igår!

Middags dags!

Äntligen har man Internet igen! dom hade tydligen dragit ur sladden husen brevid så vi hade inget Internet xD haha! Snart är det dags för käk! idag blir det kyckling, ris och currysås :) Så himla gott, är även beroende av Wordfeud.. (illa) men i alla fall ligger även typ helt utslagen på soffan har gjort det sen igår! Blev helt tvär dålig i lördags kväll.. inte bra, men var till Apotektet och köpte lite nödvändiga saker idag! Så hoppas det blir bättre! Men ska gå och fixa maten nu :)

lördag 15 oktober 2011

Tävlingsdags!


Jag tävlar hos Yarp om Eyelash Serum från Superglandin!
Var med du också,
tävla här."

I lägenheten :)

Sitter och myser med katterna i systers lägenhet, medans Peter och hans jobbar kompisar är på "Merry can" tror jag! Får hoppas att dom är där, dom var där innan i alla fall :) Var på hockey med dom innan och Modo vann faktiskt med 3-1 mott LULEÅ! Gött!
Tidigare idag innan vi åkte in till stan så beställde jag smink och lite nödvändiga grejer från http://www.eyeslipsface.co.uk/ så hoppas jag får dom till veckan! Om ni går in där nu innan imorgon så får ni 40 % off på din beställning, allt jag köpte skulle gå på över 300 kr med frakten men betalade bara 215 kr med frakt :D Så riktigt nice! Men i alla fall ska fixa lite saker i lägenheten så det är gjort innan jag ska hämta killarna i stan :)

fredag 14 oktober 2011

Fredag!

Gött med helg och fredag :D Har i alla fall varit och fixat med Peters skoter och även har vi satt på nya vinter däck så bilen :) Göttans! Snart blir det att göra lite mat och se vad kvällen har att bjuda på, troligtvis kommer det några kompisar till Peter hit, så då blir det att dricka lite öl och säkert mkt prat, musik och spela ps3 :) Roligt i alla fall ska hoppa in i duschen nu :)

torsdag 13 oktober 2011

ojoj

Tiden går fort när man har roligt xD haha, ne men hr gjort en hel del idag faktiskt! var in till stan en sväng för att köpa lite mera saker till huset! Sedan har man haft kattbesök av en katt som har bott här innan, men han hade tydligen varit borta i 6 månader! Men alltid roligt med lite besök i alla fall! Och imorgon är det då fredag och så få man se vad som händer i morgon, men lördag blir det modo match och sedan chaufför! Men men, ska se på Scrubs som just började :)

onsdag 12 oktober 2011

Sol :)

Vaknade av att solen sken in i rummet :) Alltid lika roligt :) har i alla fall inte gjort så mkt utom att fått bort lite disk, handlat lite och även rivit lite mera tapeter! Har bara hallen kvar nu! Sedan kan vi äntligen tepesera :) nice :D Senare ikväll blir det hockey inne i stan, skulle egentligen träna men vet inte hur många som kommer och sen har jag ingen bil, så jag åker och hejjar på Modo i stället! Så någon sorts hockey blir det i alla fall :) Ska i alla fall snart börja med maten :D blir ris och kebab idag :D Gött!

tisdag 11 oktober 2011

bobbys tävling:)

satt just och lästa Bobby's Blogg och såg att han hade en tävling där man kunde vinna lite bra prylar, eller prylar och prylar utan klippning och färgning och en massa produkter till håret :) Så jag tänkte kolla om jag har turen med mig, så man kanske vinner något :) Kan alltid hoppas :)

här är länken till hans sida: http://blogg.bobbysharstudio.se/vem-vill-vinna-makeover-hos-mig-eller-andra-harliga-priser/#Kommentarer Ni kan oxå gå in och kolla om ni har turen att vinna något :)

måndag 10 oktober 2011

Ny vecka !

Vaknade av att solen sken in i rummet :) alltid roligt att vakna upp till solen i ögonen :) Plus att man fick vakna med Pluppen vid ens sida :) Funderar på vad man ska göra idag, har lust att åka in till stan men frågan är om Peter vill det :o Har ju lite mera saker som vi lär köpa hem! Och sen vet jag inte om jag orkar sitta hemma hela dagen och inte göra något precis!! Ska snart höra med han vad vi ska göra :)
Har även världens goaste träningsvärk i magen :( Jag och Jessica tränade lite extra mage igår efter tränigen! Ganska smart gjort, så kanske man får bort sin magen någon gång! Men i alla fall så ska jag fixa lite och tvinga Peter till att göra något :)

söndag 9 oktober 2011

not good!

Tydligen ska det snöa här ikväll? och det känns inte bra då jag ska snart till Bjästa på träning... Och att man har dåliga sommardäck så känns det inte riktigt bra! Så får hoppas på att det inte börjar snö eller bli halka då jag ska åka från träningen :/
Men det roliga med denna vecka som har varit är att jag har nästa sett alla Harry Potter filmer xD Lite konstigt :/ men det är ju så när det inte finns så mkt annat man är sugen på att se xD haha man kanske ska ha tagit sig något att äta så man inte är allt för hungrig då man är och tränar, blir bara lite lätt mat då man inte orkar ställa sig och diska och sedan göra mat! Hoppas på att Peter har diskat då jag kommer hem :) Men man ska dock inte hoppas för mkt :P hehe


Söndag!

Ser på det senaste avsnittet av Grey's Anatomy och samtidigt så håller jag på att elda så man slipper att frysa :) Ska även på hockeyträning senare idag :) men enda nackdelen med denna dag är att det är troligtvis antingen minus grader eller 0 gradigt :/ inte bra, för Peter har inga bra sommardäck! Men tur att vi snart ska byta till vinterdäck :) Men ska fortsätta titta på Grey's nu :)

lördag 8 oktober 2011

Funderingar

Funderar på vad man ska göra för go mat idag! Svårt att komma på något då vi inte har så mkt att röra oss med xD Har ändå handlat ganska mkt men det man behöver har man inte, och sen kan man inte ta sig in till Mellansel och handla heller! Någon som har en idé på vad man kan göra?! Något enkelt? men blev riktigt sugen på att göra köttfärs biffar, men få se annars kanske det blir kyckling xD Men jag märker väl vad det blir! har faktiskt rivit tapeter oxå, 2 & ½ väg blev det :) *duktig* men ska fundera vidare nu :)
En bild jag redigerade tidigare idag :)

lördag!

ska snart börja riva tapeter, ska bara hitta orken först! Jag och Peter ska kanske på Småstadsliv ikväll, men vi är inte helt säkert på det, men förhoppningsvis! Men i alla fall, drömmer skit knepiga drömmar, inatt vare att det var folk som kidnappade små barn och gjorde så att dom kunde göra sig till maskiner typ som "transformers" knepigt! Men i alla fall ska ta och hitta orken nu och försöka börja att ta ner tapeterna!

fredag 7 oktober 2011

Fredag!

Kollar på "Kungar av Tylösand" med Peter. Behövde inte åka ända upp till Umeå och köpa datorn utan vi träffades i salusand istället :) Blev mkt bättre så :) När vi kom där ifrån åkte vi till Sibylla och åt för båda var riktigt hungriga, sedan vidare till Team sportia för att jag skulle köpa en sak till hockeyn men det hade inte kommit hem! Istället åkte vi till Willy's och köpte lite nödvändiga saker och godis xD hehe, var även och kollade till katterna, men ska fortsätta och se på Kungarna nu ;)
fin bild från sankt annas skärgård!

duktig!

Håller på att tvätta delar av hockeyutrustningen, var ju ett tag sedan nu så! Snart är det i maskinen klar och så hänger axelskyddet på torkning! Väntar även på att Peter ska komma hem för när han kommer hem drar vi till Umeå och kollar på en dator och så ska även Max med! Blir troligtvis en rull-kebab på torget med! Så himla gött!! Håller även på att fixa mig och så klart dricker jag te med smak av viol-lakrits och ska även äta en banan och en kexchoklad tror jag! Vi ser väl hur det blir, men i alla fall var även på modo matchen igår och dom mötte Skellefteå, dom förlorade med 2-1 Skellefteå gjorde 2-1 när det var en minut kvar av matchen :/ men i alla fall ska göra mig klar för Peter kommer på ett litet tag :)

torsdag 6 oktober 2011

Det var ju bra!

i alla fall gick det bra igår på träningen, vi var 11-12 st och en målvakt :) riktigt roligt var det i alla fall, fast man var lite bambi på hal is, bara för att skridskorna tog typ inget :/ drygt i alla fall, men hoppas det blir bätter på söndag, då vi kör andra träningen :)
Är i alla fall hundvakt nu, ska vara det tills kl.16 :) det är altid roligt att ha Alvin här :)
Det är även hockey ikväll som vi ska på :) alltid lika roligt att se på den xD

onsdag 5 oktober 2011

Hemma!!

Sitter hemma hos pappa och väntar på att man ska åka till bjästa för träning :) Ska bli skönt att få gå på is :) hoppas att det är några som kommer så att man får göra något :) men ska kolla på Grey's anatomy :) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

YEAH! !

Idag är det en bra dag! Det som är bra med denna dag är att vi börjar tränar med hockeyn ikväll :) så himla roligt ska det bli, både för att träffa dom jag spelade med förut och även att man får träffa nya människor :) Sitter just nu och väntar på att en film ska komma ner och den blev just klar och det innebär att jag ska ta och äta lite frukost nu och sedan bara ta det lugnt tills Peter kommer hem, ska då kanske göre lite mellanmål och sedan åker jag in till pappa, men ska kolla till katterna innan jag åker till pappa! Ska dit och äta och hämta grejerna innan jag drar mig utåt till bjästahallen :) Ska i alla fall bli roligt ikväll :) Men ska nu äta min frukost och dricka min juice :)

tisdag 4 oktober 2011

Night

Kom hem för ett tag sedan, har varit inne i stan och fixat skridskorna och köpt lite saker tills imorgon! även köpt hem lite mera mat och även varit en sväng till pappa, men ska dit imorgon med :) efter det åkte vi hem och lämnade lite saker och åkte in till Peters mamma & pappa för att se på hockeyn som Modo vann över Timrå med 5-2! gött med vinst! Tog även med oss fika dit kanelbullar ;) och även munkar :) har även köpt mera te idag, dom har en liten te bod inne i mellansel, smakerna blev viol/lakrits och chai te! Gött i alla fall :) ska i alla fall dricka upp min chai te och sedan göra mig klar för sängen :) höres imorgon :)

Ohja!

Just duschat, vaknade lite för sent idag, skulle bara sova tio minuter extra som slutade med typ 2 timmer extra nemen, en halv timme extra blev det, men var riktigt trött så, det var bara skönt att sova lite längre :) nu blir det frukost och sedan blir det att ringa och kolla lite med jobb och sånt :) Får väl se hur det blir med det, och senare blir det troligtvis stan och fixa mina skridskor och sedan ska Peter köpa en hårddisk till hans bärbara, och så ska vi kanske förbi pappa om han är hemma! :)

måndag 3 oktober 2011

Ny vecka!!

sitter och ser på nya säsongen av Grey's anatomy, har även sett de två första avsnitten av Desperate housewives :) Två mkt bra serier. Sitter oxå och vänta på att pluppen ska komma hem från jobbet ! Vi ska troligtvis till stan om vi orkar annars så blir det väl att plocka i ordning lite saker som vi tog hem hit igår! Håller även på att tvätta lite, ska snart hänga upp kläderna som är i maskinen! drygt, lär ju flytta mig ur soffan då xD hehe *lat* ajja ska fortsätta titta på Grey's

söndag 2 oktober 2011

Söndag!

Och det betyder att denna vecka är snart slut och att en ny vecka börjar, och även hockeyn börjar till veckan :D så det blir att åka och fixa skridskorna i veckan och köpa lite nödvändiga saker som TEJP :P hehe
Igår kväll blev det att man var inne i stan, först kollade vi på hockeyn som modo vann, och sedan var det bilträff! Och man kan säga att det var välfigt många bilar :D Snygga med :)
Så snart vi orkar göra något blir det att åka in till Mellansel och hämta lite saker och sedan köpa GODIS som jag är sjuk sugen på! ovanligt, har inte typ ätit något godis på hela sommaren gött!

lördag 1 oktober 2011

Lördag!

Sitter som vanligt xD och kollar på när Peter spelar något bil spel.. Tidigare idag fick vi främmande :) Några ur hans släkt kom hit och kollade hur han hade det, vi bjöd på fika :) vi har det ganska stökigt men det är ju så när man just har flyttat in! Senare ikväll blir det hockey och även någon bilträff tror jag att vi skulle på har ingen koll som vanligt xD hehe
hade några kompisar här igår, roligt, och vi spelade massa PS3 och bilspelet på datorn, roligt liv vi har xD hehe, har precis fixat mig klar, men funderar på att fixa håret men det kommer att ta ett tag tills jag kan det för håret är inte helt torrt ännu! Men ska försöka få Peter att göra annat nu :) Hade (: