fredag 20 januari 2012

Snö, snö och ännu mera snö!

Kollar på tv och ska snart börja och fixa maten så den är klar då jag ska hämta Peter från jobbet :) Ska även köra igång en till diskmaskin och även diska bort lite kastruller :) Har inte gjort så mkt hittills, men har i alla fall sett på nya avsnitt av Grey's anatomy och The vampire diaires :)
Ikväll blir det mys framför tvn med tacos och hockey om då boxen vill funka! Har kommit mkt snö så lär gå ut några gånger om dan och ta bort snön från parabolen! Något drygt! Har ju även skoter kurs i helgen som ska bli skönt att få bort :) Har glömt bort att tagit ut pengar :/ något drygt, ser väl om jag åker och gör det senare! Men ska ta och gå och ta bort snön från parabolen :)

2 kommentarer:

  1. Var gärna med i min tävling där du har chansen att vinna en Suit of Sweden! Tävlingen avslutas den 10 februari, passa på att vara med nu. För mer information, klicka dig in här:

    http://daniellaevelina.blogg.se/2012/january/tavling-lottar-ut-8-stycken-suit-of-sweden.html#comment

    SvaraRadera
  2. Tävlingen av en personlig almanacka är avslutad! Vinnaren är kontaktad och publicerad: http://mmeeli.se/2012/january/vinnare.html. KRAMISAR!!

    SvaraRadera