fredag 25 januari 2013

hockey hela helgen!

Kollade just klar på matchen mellan Växjö-Modo som det slutade men förlust för våran del..
Åker i morgon bitti upp mot Luleå och har match mot dom och sedan sover vi där i Luleå på hotell och söndag rullar vi vidare till Clemesnäs eller hur det stavas.. och spelar mot dem innan bussen åker hem till lilla övik :) ska bli skönt att åka med laget på road trip och hoppas på att man får spela något bytte i alla fall :) Har ju bara tränat en vecka efter jul så, men det ska bli roligt i alla fall !
Ska fixa lite tills imorgon innan jag parkerar mig själv i soffan :)

Hörs! 

fredag 18 januari 2013

Fredag!

Har just blivit klar med att uppdatera min profil på några bemanningsföretag som tog en bra stund.
Har även eldat och ätit en tallrik med ägg och bacon :) mkt gott och även dragit i mig två koppas kaffe :)
Ska även meddela att jag och Peter är nu officiellt sambos, har äntligen hämtat mina saker som jag hade kvar hos pappa, mkt skönt kan jag då meddela!
Ska även träna för första gången på över en veckas uppehåll. har nämligen haft en förkylning som inte riktigt ville släppa utan att jag fick lov att börja med kortison spray till näsan för att den skulle gå över! Får väl se hur bra det går senare idag på träningen!
Det är även skit kallt eller kallt i alla fall, runt en -20 grader. jätte mysigt, Skulle vilja ut och köra skoter men lite svårt när det är så kallt!

Men ska fixa lite och sedan blir det att börja rulla mot hockeyn :)


bjuder på en ny/gammal bild :)

tisdag 15 januari 2013

Att söka jobb..

Sitter och kollar efter jobb, men finns inte så himla mkt men har i alla fall sökt några, både inom industrin och som butikssäljare! Hoppas på att komma in på intervju snart!

Peter har sån tur han, varit arbetslös i en vecka och ska in på sin andra intervju imorgon! *suck*..

Var på stan igår och handlade lite nödvändiga saker som två baslinnen, en långärmad tröja och ett par jeans! Fick hem ett par jeans från Nelly men kunde inte riktigt få på mig dom men dom ska på inom en månad! Håller ju på med LCHF så ! Och det går bara toppen! två dagar på lite mera en än vecka som det inte varit lchf mat! riktigt bra faktiskt! Men en dag i veckan kan man unna sig lite annat!

Senare idag blir det att fixa här hemma och hämta resten av mina saker från pappa! Ska bli skönt att få hem alla kläder och sånt hit! Blir att rensa garderoben när allt kommer hit, har ju fått en till som ska fyllas och tror inte att allt kommer få plats så! Men det blir lite rensning och troligen ska visa saker ut på försäljning :) Så man får in lite pengar :)

Ska få upp Peter ur sängen nu!

söndag 6 januari 2013

Bra tag sedan!

Hej!
Det var ett bra tag sedan jag bloggade här, mkt beror det på att skolan och hockey/fotbollen tar upp mkt av min tid! Men snart har jag tid igen att blogga då jag slutar skolan den 11/1! något skönt, så då blir det bara att söka jobb och ta truck kort hade jag tänkt!

Mkt har hänt att jag började med hockeyn på allvar igen! Och det är så jävla roligt, spelar med Modo Damj, och trivs så himla bra där !

Även så håller jag på att flytta in helt och hållet till Peter och det känns super! Ska bara hämta det sista saker om en vecka från pappa och sedan är vi riktiga sambos fast jag har bott här sedan ett år tillbaka !

Julen var underbar, fick mycket bra saker både hem och till sig själv :) Helt underbart!

Har även hunnit fylla 20 år !Och även bytt ut min S2 till en S3! Något nice!

Har hänt en massa mera saker som jag då inte kommer på! Eller jo vi har köpt en ny skoter som går som bara den! Kanske ska ta mig ut senare idag med några kompisar men få se hur det blir på den biten :)

Men ha det så bra så skriver jag så snart igen!