lördag 30 oktober 2010

Lördagkväll!

Sitter just nu i sängen hos älsk och ser på tv! Är helt slut i huvudet efter dagens match som gick som den gick! Vi spelade hur bra som helst första och andra perioden vi ledde då med 3-1 ! Men i tredje tappade vi för att vi helt enkelt inte orkade eller så var Kristinehamn med villiga att vinna än oss så att matchen blev då 3-4! tråkigt då vi verkligen ledde matchen från början! Men det är bara att ta med det som var bra från denna match till nästa helgs match mot Västerås borta!
Men i morgon fyller jag äntligen 18 ÅR!  Men det känns inte riktigt som det men i alla fall! Men i alla fall morgondagens som helhet så ska jag först till våran andra flickträning och träna och ha de skoj :) Efter det så ska man ta det lugnt har även träning i morgon kl.18! Och efter det vid kl.20 ska vi äta middag och ha det gött :) Ska bli skönt med en lite middag så här på kvällstvisten med ett härligt gäng :)
Men ska i alla fall sätta mig och kolla lite på kläder och se om man hittar något :) Men frågan är om jag har pengar till att beställa hem kläder :o men kolla kan man alltid göra :) Vi hörs :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar