torsdag 28 oktober 2010

Snart helg!

Sitter och kollar på Paradise hotel :) Har inte kunnat bloggat för att jag har ganska så mkt annat att göra och har haft mkt med träningar denna vecka! 
Har även skickat hem mitt mobila bredband till pappa för att den slutade funka! gött eller?! Fick ett nytt vid denna tid förra året! något leds eller?! Så jag har nu inget Internet i lägenheten! Men i alla fall, har ju det på skolan och hos älsk :) 
Men i alla fall, ska på min fösta körlektion i morgon med körskolan! Hoppas att det kommer att gå bra! Ska lägga lite krut på bilkörning nu! och ska börja och fixa teorin med :) Men skolan och hockeyn går före, men ska försöka att klämma in lite tid till bilkörning med! 
Men har även match i helgen! Hemma mot Kristinehamn! och har även nu börjat med projektarbetet! och det handlar om att rekrytera tjejer till att börja spela hockey :) Så vi har våran andra träning nu till helgen :) Vi har det jätte roligt med dom :) Men jah! Snart börjar paradise hotel igen så.. Men skriver mer någon dag eller kanske redan i morgon :) Hade bra!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar