fredag 25 juni 2010

Midsommar!

Helloj, snart dags för mig och syster att åka till systers kompis stuga och vara där över helgen :) Kommer att bli roligt!
I alla fall sov hos min syster inatt och jag blev attackerad av en av hennes katter! Men jag lever i dag i alla fall. Färgade håret på syster igår och det blev faktist bra !
Kommer att lägga in lite bilder när jag kommer hem på söndag, om jag knäpper några :) Men jag hoppas att vädret blir bra i helgen så man kanske få lite färg på sig :) Men ska i alla fall sminka mig lite och det nu.. hare så bra så hörs vi !

Älskar dig Sebastian <3

onsdag 23 juni 2010

yeah!

Det är onsdag som alla redan vet .. Men har i alla fall en kort vecka eller jah. vi är lediga på fredag pga midsommar gött :) Då blir det att åka med syster yster till en av hennes kompisars stuga och vara där över helgen :) Sköönt.. Men i alla fall så har min älskling äntligen kommit hem ifrån en mässa han och sin far var på genom jobbet :)


" Saknar han så himla mkt och jag hoppas att han förstår det! Han är den underbaraste människan jag vet och han betyder så himla mkt! Jag tänker på han hela tiden! Han är verkligen en underbar människa som hjälper en om man behöver hjälp. Han är inte som alla andra och det är det bästa. För han bryr sig inte om vad andra tycker och han hjälper hans närmaste med vad dom behöver hjälp med! Han är så underbar, en bättre kille kan man inte hitta! Och jag hoppas nu att du blir glad över vad jag har skrivit här <3! " Älskar dig så mkt <3

måndag 21 juni 2010

Trött...

Och så var första jobb dagen över :) men nu ör det bra 18 kvar :) och ett plus i kanten är att man är ledig på fredag för då är det midsommar :) och i helgen tillbringar jag min tid med min syster ute i en av hennes kompisars stuga :) Mysigt.. Tycker att man börjar bli duktig med att hjälpa till hemma :P plockat upp och ner disken in maskinen och hjälper till med maten xD duktigt! Och imorgon ska jag och pappa sitta på Handledarutbildningen i 3 timmar. sedan kan man hoppas på att man kan få börja köra någon gång, men på tal om vad jag gjorde innan jag skrev detta inlägg så ska jag tillbaka till det nu hade jag tänkt, ska prata med älsk på facebook och sedan titta lite på tvn :)

Bilden tog jag innan jag åkte till sundsvall i torsdas. lite suddigt men :P den får duga :)

söndag 20 juni 2010

Söndag!

Ja som nu ni ser så har jag fixat min blogg och jag tyckte det blev bra :) Det är det jag har gjort idag och kollat på tv då :P och har även pratat med bubben min :) I alla fall så börjar jag jobba imorgon på pappas jobb i 4 veckor :) Det ska bli sköt att få in lite pengar så jag kan börja på mitt körkort :) Ska i alla fall på handledarutbildningen på tisdag :) Men nu ska jag inte skriva så mkt mer :))

Det var ingen intressant jag skrev precis :P

onsdag 16 juni 2010

Tävlingsdags :)

Jag läser en blog som har en tävling med att man kan vinna den populära 88paletten :) Självklart så är jag med i den tävlingen :) Bloggen som jag läser och där tävligen kommer ifrån är http://amandarosende.blogg.se/2010/june/tavling-vinn-88paletten.html :)

söndag 13 juni 2010

Söndag :)

Sitter och ser på tv nu :) idag har jag och pappa varit ute i kubbe och sett på dragracing :) och sen har vi fixat min moppe :p så jag kan ta mig någonstans :) men nu ska jag se på tv och sedan blir det mat :)

lördag 12 juni 2010

Resa!

Sitter på tåget mot Gävle nu :) När man har kommit dit blir det att byta till ett nytt tåg mot sundsvall, sedan byter jag där mot övik genom att åka buss... Kommer hem vid 18.25 ikväll :) Det är skönt att komma hem lite tidigare :) Men det är drygt att sitta en hel dag :) Men tur att jag har med mig datorn :d Så nu ska jag slå på en film som heter Trubbel i paradiset :D heh, skriver mera sen.

onsdag 9 juni 2010

få timmar!

Jadu, inte så länge kvar nu tills skolan slutar :) Har i alla fall kollat på studenterna som hade balen idag, gud så söta dom var :o vill oxå gå på balen, men jag har ett år kvar !! Alltså ett år :o sick.. Men i alla fall hämtade ut min klänning idag  :) så himla fin den var :o så nu sitter jag och målar om mina naglar igen, men nu är det rött som gäller :D men i alla fall ska städa klart i lägenheten imorgon. så skönt det kommer att bli när jag lämnar in nyklarna på fredag :D yeah! Men i alla fall ska måla andra handen nu :) skriver mer imorgon och lägger in bilder med :) Pöss

tisdag 8 juni 2010

2 Dagar!!

Ja bra en dag kvar i skolan och sedan på torsdag är det avslutning :D Skööönt, även har jag bokat mina biljetter hem idag, hunnit med att göra ekonomi prov, fick lite mer saker att göra i historian :( och så är det matte prov i morgon :( så nu tänker jag dejta min lärare på fronter... tråkigt, men kanske bra innan man går och lägger sig :) Men i alla fall, har typ inget att göra i morgon iskolan, har i alla fall betygssnack på engelskan, hoppas att det kommer att gå bra!!  Men i alla fall, så har 3:orna balen i morgon och då innebär det att jag & Ida ska fixa Amanda som ska på balen med Tobias! Roligt.. Men nu ska jag kolla matten en snabbisch innan jag ska lägga mig, puss

lördag 5 juni 2010

:D

Jadu idag är det lördag och jag åker hem till min kära pappa om en vecka :) Om du ser detta ring mig :p vi lär boka mina biljetter :) Men det ska bli skönt att åka hem ett tag :) Men i alla fall, har snart flyttat ut alla mina grejor från lägenheten, har varit där idag och städat och plockat och pakat.! stolt över mig själv, har inte så mkt kvar att göra! men i alla fall, har fått min present som jag har beställt hem förra veckan! Ska snart visa vad det var!  Men i alla fall har beställt hem en avslutnings/bröllops klänning ! Kände att jag ville ha en ny och en sommrig än :) mkt stolt.. känner att jag inte kommer att ha så mkt pengar kvar denna månad.. Jaja, i alla fall.. Ska försöka att göra klar min religion idag så jag slipper gör det imorgon för då ska vi en sväng till öjs :) Och så lär jag plugga på matten och göra historian.. men i alla fall.. ska jobba lite nu, tänkte att man kunde vara lite mer duktig idag! Puss på er <3


tisdag 1 juni 2010

Tisdag!

Kan man tänka sig att det bara är lite mer en vecka kvar innan skolan slutar? Men i alla fall hämtade ut en sak idag som jag hade beställt hem till mig själv som en present nu när skolan snart är slut :) Men ska nu slutet av veckan beställa hem en avslutningsklänning som jag oxå ska ha på min farbros bröllop :) Men i alla fall ska ut till Christers stuga i morgon med hockeyn och ha det gött :) Hoppas att det är sol så man får lite färg på sig med :D Men roligt kommer vi att få det.. Men nu lär jag göra lite annat ska snart gå och lägga mig så :) Ska bli skönt är sjukt trött.. Men puss på er :)