söndag 25 december 2011

Julen :)

Det har varit en dålig uppdatering från min sida denna helg! Men det beror på att man har spenderat dagarna med mamma som är på besök här uppe i Norrland :D Mysigt är det i alla fall! Hoppas ni andra har haft det bra under helgen och såklart igår på jul :)
Min jul var toppen i alla fall! jag och Peter klev upp tidigt på jul för att äta frukost vid halv nio och hans föräldrar och sedan skildes vi åt vid två tiden då jag skulle var hos bror med mamma, Anders och Johanna! Blev god mat och mkt skratt! Fick även många julklappar med lite smått och gott, som till exempel en symaskin xD Pengar, en vågtång och en ny plattång! lite kläder och andra nödvändiga saker!
Men i alla fall var bjuden på middag idag hos Peters föräldra och det blev att man åt lite mera julmat xD Sedan satte vi oss och spelade Örnsköldsviks spelet som är nästan som monopol men bättre xD Ska även på "lilla julafton" imorgon hos pappa :) Sedan är julen över för en! Men i alla fall ska ta och röja lite för mamma och Anders kommer förbi imorgon :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar