fredag 25 september 2009

fredag !

Sitter på skolan.. har ingen engelska idag för att marit är borta :/ drygt.. hade gym klockan 7 i morse ..
Har nolling idag för ettorna :D kommer in fina bilder sen efter skolan :D roligt :)) Dom går i hockeyutrustning . :D men börjar om 25 miin  med historia, skulle behöva skriva klar engelskan. men det blir att göra det ikväll med älsk :)) Marknad ihelgen.. Blir lungt ikväll, men imorgon blir det utgång på byn men brudsen :) Roligt :) men nu ska jag kolla om dom andra har kommit :)) * Tingeling *

onsdag 23 september 2009

onsdag :))

Har fått min väska som jag skickade efter i måndas :) älsk köpten den åt mig :)) Jätte glad för det :))

men i alla fall , har varit i skolan och inte gjort så mkt.. som vanligt.. Sen sist på dagen hade man ispass med christer, något skönt med det :)) hade typ skriskoteknink , kanske behövde för min del i alla fall.. är mkt bättre i ryggen nu, var hos en naprapat lr hur det stavas igår men den.. ska dit om två veckor igen, när jag har kommit hem ifrån usa. :)) och innan jag åker hem till övik en snabbish :)) blir väl en kort visit. inte länge i alla fall.. orkar inte det .. Har mkt läxa att göra nu innan jag åker till Usa. :D

Marknad ihelgen. blir utgång på Lördag och älsk ska kanske med ut då :D gladglad :)) ialla fall ska äta upp min ben & jerrys nu :)) * Tingeling *

måndag 21 september 2009

Måndag!! En bra dag :)

Sitter just nu och väntar på att jag kan skölja ut min hårfärg, håller på att slinga mitt hår igen :)) Lär göra ordning håret innan jag åker till Usa :)) Bara en vecka kvar nu :)) Jag håller oxå på att tvätt, lär göra det i helgen igen, så man har lite rena kläder till USA :D Love it :))

Jadu,, har inte hänt mkt denna helg, varit med älsk hockey , sett på film , tagit det lungt :))'

Varit iskolan idag , först spec idrott :)) Sen hade man lite spanska , företagsekonomi och historia ://
Efter att jag var iskolan åkte jag hem och sedan till älsk på hans jobb :)) Träffade lilla lina som var i farten som vanligt :)) roligt roligt :))

Ska i alla fall äta nu, räkmakor blir det :D * Gött * Kommer in bilder på mitt hår och sen när jag är oxå klar med det :)) * Pusspuss *'


lördag 19 september 2009

Lördag :))

Satt och funderare under matchen vilken dag det var idag! .. Trodde att det var söndag men det är ju bara lördag :)) Sköönt.. Men det har gått bra idag med hockeyn i alla fall :))  

Kvällen består av go mat och en massa filmer troligt vis :)) Ska varva ner lite.. Behövs kanske :D Så länge jag har varit igång i dag så :))  Har suttit och kollat på lite små saker på en sida, tex en mössa, men blir troligt vis att jag köper en sådan i USA :)) Men i alla fall funderar på att beställa lite leggins tills jag åker dit , så jag har några hela :)) dom andra jag har är typ sönder :// Men jah !! Ska troligt vis oxå få en väska av älsk, det ser vi väl hur det blir :)) Nu ska jag göra annat.. ska lägga in bilden på väskan :))

* Tingeling *

Lördag morgon !! Is Hockeytime :)

Väckar klockan ringde vid sju .. fixade en ska till christer sen vare bara att ta sig upp :)) Åt frukost fixade min ljudbok jag har laddat hem, flyttade den till mobilen :)) Väckte basti för att det var klat ute och vi behövde värma upp bilen :)) Jag gick ut och gjorde det , det kunde man inte tro, har fixat mig och nu sitter jag här och skriver och ska snart åka ska bara dricka upp min jucie först , Sen ishallen :))

Hoppas att vu fåre roligt idag . det tror jag :)) Men ska åka * Tingeling *

fredag 18 september 2009

Fredag kväll !!

Och så vare kvällen då :)) Har varit hemma hos älsk och tagit det lungt och ätit gott :)) Ser ifram emot morgon dagen på ishallen med laget :)) Kommer att ha dert roligt där hoppas jag :)) Idag har det inte hänt mkt. skolan hade tre lektioner typ lr typ två XD sen vid halv ett vare skoljoggen ... vi gick 1.2 mil.. Jag Marthe och Caroline :)) Roligt hade vi det där i spåret , tog lite mer än en och en halv timme :P Snublade på en sten då , det händer ju alltid något när jag är i farten!!hehe.. *asgarv* Håller på att fixa lite musik på mobilen :)) Laddat ner Gagas cd the fame :D något gött :)) Men jah !! Kommer in en bild på mig och älsk oxå :)) tänkte att det var dags , nu när jag har min mobil och med en kamra som funkar :)) Men nu ska jag ta och göra annat innan det blir sängen om ett tag :)) Ska ju upp vid 7 i morgon för att vara i ishallen vid 8 :))


Dröm sött alla .. *Tingeling*


Fredag :)

Sitter i datasalen och skriver en insändare på engleska, det går inte så bra !! men lär göra klart det i helgen i alla fall :((( Det är skoljoggen idag och den är 1.2 mil lång, drygt det är då !! Jag ska i alla fall vara med , och jag är mkt taggad :D Sköööjjj. :) ska snart ringa älsk  , och snart har jag historia oxå.. Läängtar till nästa helg och i morgon då har jag träningsläger med laget , roligt :))

Ska bara ta det lungt ikväll med älsk. men skriver senare då :)

Tingeling :))

torsdag 17 september 2009

Torsdag kväll !!

Jadu varit iskolan då , hände inte mkt hade matte och musik :) Började och repetera våran låt :) något roligt det kommer att bli :)) Har oxå varit på Älsk jobb och hunnit och hämtat ut mitt paket av mamma , som innehöll min mobil som är nu lagad :) En mascara en lite lampa :)) Och två kollegiblock :)) Lär ju behövas så :)) Ska snart äta, för jag har ju träning om 2 ½ timme :D Niiiice :D Har träningsläger lr jag läger läger men på lördag ska vi träna hela dagen plus match :)) Men och så ska jag hinna att tillbringa tid med min älskling innan jag åker till USA :D Och så blire Utgång nästa helg med brudsen, för att det är marknad i MALUNG :)) *love it*


Ajja ska göra annat, lägger in en bild på dagens outfit :)

Torsdag :) * happy *

Jadu det är torsdag och jag ska snart äta lite frukost och göra mig klar för mina två lektioner jag har idag :) Slutar vid halv tre då blire hem och städa och göra lite läxa , och senare mot kvällen blir det träning :) Och så lär man ju göra mat imellan oxå :) Och jag hoppas på att jag får min mobil idag , som jag kanske skulle om inte i morgon då :) för mamma hämtade den från lagning igår :) Jippie :D Lääängtar :)
Hade det trevliggt igår med älsk på hotellet :)) Go mat och efterrätt :) Gööööttt :))
Men nu ska jag äta , skriver kanske senare :) Tingeling :))

Torsdag :)

onsdag 16 september 2009

Onsdag!!

Jadu snart helg igen :) tiden går snabbt :)

Har inte hänt så himla mkt idag, har fått ett nytt namn för att jag är vigt som ett kylskåp XD Electrohelius lr något sånt XD haha .. Var i alla fall på skolan och jobbade gärnet idag ;) Sen slutet på dan var speciall idrott hockey ;D Och så har jag varit nere på byn och fixat nagelaksbortaging , ögonskugga , nya tuggumin och nässpray :D Och så har jag legat och myst med älsk :) och vi ska snart gå på hotellet och äta :)) Ska bli jävulst gott :)) Hoppas att vi gör något roligt nästa helg för då äre marknad och på Söndagen då hämtar mamma och anders mig för då åker vi till arlanda :D Läängtar :)) Har oxå skoljoggen på fredag :'( jag vill verkligen inte det !! och nästa fredag blir hockey ettorna fjollade :D läääängtar * :)

Men nu ska jag göra annat, tjingeling :))

tisdag 15 september 2009

Tisdag !

Hello :)

Det har inte hänt så mkt på dom senaste dagarna, har lite läxa, inte roligt!
Har tränat lite , gjorde klart mina tester i dag i gymmet, gick väl bra, tog 37 kg i bänk klarade nästan 40 kg :o Hade friväning och där tog man 30 kg och i benpress tog vi 30 kg, det var väl lätt som en plätt lr inte ! hehe , Men jah !! Ska snart diska och laga lite mat lr om man ska göra det lite senare, men jah och så har man träning i kväll .. Missar idol :/ men kan se det på datorn sen.. Men jah !!
Fick vara ledig för rektorn när jag ska till USA med Mamma & Anders, då blire mkt shopping :)
Ska utrusta min garderob med snygga kläder och skor :D Längtar åker snart dit :)..
Men lär ta något och äta och jag lär skriva klart min natur som vi ska redovisa nästa vecka ;)

Tänkte att ni ville säkert ha ett kort på mig med mitt snygga hår :)
Men ska fixa det igen när jag kommer hem ifrån USA :D

lördag 12 september 2009

Lördag !

Gud så mkt man har att göra i skolan nu! Har inte haft med mig hjärnan den hära veckan, har glömt bort dom läxor vi hade, så nu har jag hur mkt att göra som helst, men det är ju mitt problem.. Och så har jag fått veta att min mobil är på lagning nu så jag hoppas att jag får den till veckan ;) Mamma åkte in med den på sony ericsson så dom skulle försöka att fixa den så snabbt som möjligt, så jag kanske får den till veckan :D
Igår var jag Älsk och G på bio i Mora och såg Public Enimes lr hur det stavas xD den var bra, men var hur trött som helst. kom väl hem vid 12 i natt .. Men vi hade det roligt i alla fall :) Nu sitter jag brevid älsk och äter och kollar, har varit och handla go saker till i kväll för vi ska ha det mysigt och ta det lungt :)
Nästa helg har vi tränings läger med hockey i stället för cupen vi skulle ha. :) Och om två veckor är det marknad och då åker jag till Usa oxå :) Mysigt :) Men ja nu ska jag göra annat :)

onsdag 9 september 2009

Onsdag !

Hello :)

Har inte suttit så mkt vid datorn, har haft mkt med skolan, och nu har oxå isträningarna dragit igång :)
Det är skönt i alla fall :) Just nu är jag med Älsk :) han sitter och ser på tv, ska snart oxå göra det för snart börjar Idol :) Går bara två lektioner i morgon :) Börjar 11.15 och slutar 14.30 . Ska på Jofa med Anette och  fixa lite grejor :) Hoppas att man fixa min mobil snart, hoppas att hon gör det imorgon :) Lär ha den snart, för min funkar ju inte så himla bra precis XD hehe , Ajja ska gå och se på tv nu :)

Pusspuss

söndag 6 september 2009

Söndag!

Hej igen !

Har inte hunnit skrivit under veckan för att man har haft mkt att göra .

Mamma var här ihelgen :) Har fått lite saker av henne :D En ny korthållare av skin, en ny handväska , lite små saker till lägenheten :D Hade kickoff i fredas det var roligt :) och vi gick på is igår innan herrarna :D Något sköönt :) Köpte en ny jacka igår :D Nööjd, är jag :) Mamma hade köpt en ny mobil till mig, men kamran på den funkade inte så jag får en ny till veckan istället :/ drygt, hon lär skicka den genom posten då . men hoppas att jag för den snabbt, för jag vill ha den nu !! Men fåår leva med min gamla ett tag till :/ Men jah, är med sebastian nu <3 och så ska jag skriva klart svenska i dag men vill på bio , kanske blir en tripp till mora för det :)

tisdag 1 september 2009

Måndag!

Skrev inget igår men ska skriva lite vad jag gjorde..
Jadu jag var på skolan som vanligt, hade träning med christer på morgonen, sen lite lektioner och sånt.
Efter skolan gick jag och handlade med Anette & Marthe på Ica & bokhandeln. Köpte ett häfte till matten med svampbob fyrkant på XD och en ny miniräknare XD Och så kom älsk dit :D efter vi var klara åkte vi hem , skulle äta innan vi cyklade till träningen, lagomt drygt det var och träna. har träningsverk baksida lår nu :/ Ajja efter det så åkte jag hem och älsk kom och vi la oss och såg på sillent hill. Lagomt läskig film..


Ajja idag har jag varit iskolan var först på malungs hem sen åkte jag till skolan.. Skulle typ vara där vid 13 men fick lov att fixa min spanska som har ramllat bort :/ så jag var där vid 11 . Har fått reda på den nu i alla fall. sen så hade man lite lektioner, och foto med hockeygym hade vi oxå :D lagomt snyggt kort vi gjorde :D hehe. Sen åkte jag hem och lämnade mina grejor och sen till älsk jobb, ett tag. Sen åkte vi och hämtade hans nya bärbara dator som jag sitter på nu :D lagomt skön dator ska jag säga :D och så har man inte gjort så mkt mera. Lär göra lite läxa nu. Men lär äta innan. 

Ska göra annat nu :)